- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
Kesinlikle yilmadan devam et canim.ben tam 15 gun yapamasamda buyuk olcude yapmaya calistim ve karin mide bolgemde incelme olduYoğun araştırmalar sonucunda başladım 2 hafta sürekli yapmak gerekiyor akşam yatmadan yarım saat önce yemeliyiz bugün benim 3. , günüm göbek yağları için olan bi kürmüş bende en çok göbekten şikayetçiyim sanki kendiliğinden olmuş gibi biraz indi gibi ama kesin sonucu bitiminde söylerim
Saol canim benim simdi biraz dustu ates bakalim gece nasil gececek salgin varmis zaten insallah iyilesir bir an onceKiyamam kuzuma yaa.Rabbim acil sifalar versin canim.insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.
Hosbulduk canım tesekkur ederim güzel dileklerin icinhoş geldin kilonu da verirsin bebeğini de sağlıkla inşallah kucağına alırsın önümüzdeki seneye
hiç bir şeye moralini bozma motivasyonunu sürekli yüksek tuttun mu hiç de zor değil zayıflamak
buranın en güzel yanı da bu işte sürekli motivasyon halinde oluyorsun
Geçmiş olsun canım oğlusun inşallah bir an önce sağlığına kavusurSimdi gelelim bana dun gece sabaha kadar uyumadim oglumun atesi dusmedi gitti 39.5 dan 38.9 düşüyor tekrar firliyo atesi bogazi berbatantibiyotik basladik ama ates cok fazla cok yorgunum bende diyet adina biseyler yapmaya calisiyorum bu durumda cok zorlaniyorum biktim bu dusmeyen atesden az once yine dus aldirdim ates halen cok yuksek bugun tartildim 73 olmusum galiba odem oldum uyumadigim icin regl olmam gerek o da olmadi maydanoz kurune basladim tekrar insallah oglum bir an once iyilesirde bende duzenime geri donenirim oglusuma dua edin teyzeleri artik ateslenmesin
Tesekkur ederim canimCanim sen de hosgeldin insallah istedigin kiloya ulasir ve istedigin bebegine kavusursun
Cok tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım oğlusun inşallah bir an önce sağlığına kavusur
bende 111 kiloyla başladın şimdi 97 küsürdeyim inşallah önce 80li kiloları sonra kademe kademe daha azını görücez:)kolay gelsin aslinda boyumuz ayni ve senin 40 kilo verisin benim icin buyuk bi ilham oldu bende 108 kilo ile basladim su an 99 kiloyum birgun 60li kololari gorrbikirim insallah :)
bende 111 kiloyla başladın şimdi 97 küsürdeyim inşallah önce 80li kiloları sonra kademe kademe daha azını görücez:)
kızlar size bir şey sorucam bu aralar sizlerde de baş dönmesi tansiyonda değişiklik halsizlik sabahları iştahsızlık var E]
Canim biraz kilo verince bu sikintilar bende oluyo komsumda yetmisbesin altina dusunce bas donmesi istahsizlik hatta migde bulantisi yasiyor hatirlarsan bende bir ara migde bulantisindan istahsizlik ve halsizlikten sikayetciydim ki o zaman 70 kiloyu gormustum galiba vucut yeni kilosuna adepte oluyor eger sabredersen daha cok kilo veriyorsun yok cok halsizim diye yersen kilo aliyorsun benim basima geldigi gibi bugun yine tartildim 73 geldim atamamisim odemi gerci yine uyumadim atesi halen dusmedi oglumun
yağda yumurta acayip tok tutyor geç acıkırsın zaten o arada yakarsın yediklerini:)Günaydın arkadaşlar kahvaltıda bugün biraz şımarıklık yapıp börek ilave ettim iki dilimcik       az yağda yumurta domates salatalık peynir vazgeçilmezim maydanoz ve yeşil çay bi dilimde ballı ekmek ay ne çok yemişim yazarken yoruldum diğer öğünlerde kısarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?