annem oğlana baktığı için fatualarını ben ödüyorum
eşim öder zaten kartlarımı ben ona maaşı taktim ederim :)
Sen cumartesi çalışıyormusun hımmmmm
ben daha bişey yemedmm
yemicemm hıhhhhh
benim annemde bende kalmaya geldiğinde oğlana bakmak için yazık bir sürü alışveriş yapar market,,oğlana kıyafet,,hatta bu kış geldiğinde doğaldaz parasını bile ödemiş sağolsun almaz hiç kabul etmezzz de
kayınvalidemede vermiyorum versem alır eminim alıştırmak istemedim
bu işe 2 yıl önce girdiğimde maaşımı sordu 50 tlsi benim temizliğe dediydi kahkaha atarak
aynı gülücükle tebessüm ettim kendilerine
güya temizlikçi tutacakmış evine daha bu zamana kadar temzilikçi almayan biri
bende bir iki sordum bayramda seyranda ben gönderim diye temizlikçi bayanıı
yok dedi gerek yok dedii
yermiyim ben bu numaraları
ihtiyacı olsa neysseeeee
benim annemde bende kalmaya geldiğinde oğlana bakmak için yazık bir sürü alışveriş yapar market,,oğlana kıyafet,,hatta bu kış geldiğinde doğaldaz parasını bile ödemiş sağolsun almaz hiç kabul etmezzz de
bu işe 2 yıl önce girdiğimde maaşımı sordu 50 tlsi benim temizliğe dediydi kahkaha atarak
yok dedi gerek yok dedii
ihtiyacı olsa neysseeeee
fatura iştahını kapatmış yavrum seninnn
oyyy kıyamam yaaaaaa
bende 1e kadarrrmalesefff 12,30 a kadar işteymmm
ama benim annemin ihtiyacı varrr
ta evini nerelerden taşıdı kadın yapacak bişey yok maleseff
bizde öptükkk zelişşşşşşBen şimdilik kaçıyorum kızlarrrr
Az biraz çalışayım öğleden sonra proje sunumum varrrr
Daha bir sürü detay eksik uğrarım yine arada
öpüldünüz
:18: :18: :18:
20: :e mir_bebek: :18: : :18: :18:
bizde öptükkk zelişşşşşş
kısss yağmurrr ne oliiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44::44:
canım akşam emir in bakıcısı geldi..sabahları süveteriyle gönderiyorum..öğlen ondan okula geçiyor..süveterler birikmiş ..onu getirdi..2 yaşında kızı var..onu aldık içeri..annesi çıktı evine..hımmm sende bişey yememişin ki
gerçi pasta filan yiyince baya bir yemiş olacaksın zati
akşam neler yaptınız doğum gününde eşin ne almış sana bak merak ettim şimdi sen diyince geldi aklıma sormak
hımm yakıt ta varsa size baya az geliyormuş kredi kartı
tabi aslında ödeme alışkanlıklarıyla doğrudan ilişkili k.k ekstresi biz hemen her şeyi kartla hallediyoruz aylık 3500-4000 arası geliyor toplamda eşimle bana
yok dedi gerek yok dedii
ihtiyacı olsa neysseeeee
gece yarısını mı kastettin canım??malesefff 12,30 a kadar işteymmm
evet ..bence yardımcı olmalısın..yukarıda yazdıklarım bunu açıklar sanırım..ama benim annemin ihtiyacı varrr
ta evini nerelerden taşıdı kadın yapacak bişey yok maleseff
nasılsın..iyi misin..??:26::26::26::26::18: :18: :18:
çok canını sıkma canım böyle şeyler için..insanları oldukları gibi kabul etmek lazım..hiç sinirlerini bozma..zamanında ben çok yoruldum böyle kayınvalide gelin ilişkilerimizden..ve çook büyük yük bunlar insana..bende 1e kadarrr
ihtiyacı olana can kurbannn
ama ayın oyunları sevmem ben
k.validemin şaka yollu istemeleri sinirimi bozuyor
yapacağım bişey varsada içimden gelmiyor
ablamın düğününde takılan altınları paylaşın diye anneme şaka yapan insandan ne beklersinnn yaaaa
canım akşam emir in bakıcısı geldi..sabahları süveteriyle gönderiyorum..öğlen ondan okula geçiyor..süveterler birikmiş ..onu getirdi..2 yaşında kızı var..onu aldık içeri..annesi çıktı evine..
çocuklar sanırım 1,5 saat oynadı..
malum saat 8 el geliyor..pasta kesicem ama kesemiyorum..misafir kız küçük..pastam ev yapımı..korktum kessem de yedirsem dokunursa diye..
sonra annesi geldi..hadi baban geldi dedi aldı götürdü..ama kız nasıl sakin..kız çocukları ne güzel yaaa...
sonra çıkarken bizim büyük araba var..plastik..aküsüz..bisiklet gibi pedalları var..onu istedi..
tabi benim küçük "hayır o benimmmm!" diye bağırdı..kız bu tabi ..nasıl kötü oldu..kıpkırmızı oldu..içerledi falan..daha gelir mi bilmem..
neyse o gitti..pastayı çıkardım..kestik..yedik..
çocukları uyuttum..
sonra da 2 tane bira almıştık..onu içtik..senede 1 kez alınır eve ..o da dün akşamdı..hehehheheheh...iyi geldi ama ya..ne biliyim..
yani ihtiyacı yok belki ama sen yine de bir hediye almalısın diye düşünüyorum..çok parası olsa bile böyle hediyeler mutlu eder..daha güzel bakar çocuğuna.
benim kayınvalidemin hiç ihtiyacı olmasa da bir hediye aldığımda çocuk gibi sevinir..
o yüzden ben de almak isterim..
kayınpederim de öyle..
çünkü bakıcısı olan bayanları göz önüne alırsan aylık en az 600 lira bakıcıya veriyor..
her ay sen o parayı vermiyorsun..
bizim aileleriniz uzak kaldı bize..Ayvalık"talar..annemler kayınvalidemler ..
o yüzden her ay bir küçük hediye olsun al arkadaşım..
keşke benim de kayınvalidem baksa çocuklarıma..neler neler almazdım..hem severek bakardı..hem her ay dünya para dışarı çıkmamış olurdu..
gece yarısını mı kastettin canım??
evet ..bence yardımcı olmalısın..yukarıda yazdıklarım bunu açıklar sanırım..
nasılsın..iyi misin..??:26::26::26::26:
çok canını sıkma canım böyle şeyler için..insanları oldukları gibi kabul etmek lazım..hiç sinirlerini bozma..zamanında ben çok yoruldum böyle kayınvalide gelin ilişkilerimizden..ve çook büyük yük bunlar insana..
o yüzden şakalarına sen de kahkahanı at geç..
canım akşam emir in bakıcısı geldi..sabahları süveteriyle gönderiyorum..öğlen ondan okula geçiyor..süveterler birikmiş ..onu getirdi..2 yaşında kızı var..onu aldık içeri..annesi çıktı evine..
çocuklar sanırım 1,5 saat oynadı..
malum saat 8 el geliyor..pasta kesicem ama kesemiyorum..misafir kız küçük..pastam ev yapımı..korktum kessem de yedirsem dokunursa diye..
sonra annesi geldi..hadi baban geldi dedi aldı götürdü..ama kız nasıl sakin..kız çocukları ne güzel yaaa...
sonra çıkarken bizim büyük araba var..plastik..aküsüz..bisiklet gibi pedalları var..onu istedi..
tabi benim küçük "hayır o benimmmm!" diye bağırdı..kız bu tabi ..nasıl kötü oldu..kıpkırmızı oldu..içerledi falan..daha gelir mi bilmem..
neyse o gitti..pastayı çıkardım..kestik..yedik..
çocukları uyuttum..
sonra da 2 tane bira almıştık..onu içtik..senede 1 kez alınır eve ..o da dün akşamdı..hehehheheheh...iyi geldi ama ya..ne biliyim..
yani ihtiyacı yok belki ama sen yine de bir hediye almalısın diye düşünüyorum..çok parası olsa bile böyle hediyeler mutlu eder..daha güzel bakar çocuğuna.
benim kayınvalidemin hiç ihtiyacı olmasa da bir hediye aldığımda çocuk gibi sevinir..
o yüzden ben de almak isterim..
kayınpederim de öyle..
çünkü bakıcısı olan bayanları göz önüne alırsan aylık en az 600 lira bakıcıya veriyor..
her ay sen o parayı vermiyorsun..
bizim aileleriniz uzak kaldı bize..Ayvalık"talar..annemler kayınvalidemler ..
o yüzden her ay bir küçük hediye olsun al arkadaşım..
keşke benim de kayınvalidem baksa çocuklarıma..neler neler almazdım..hem severek bakardı..hem her ay dünya para dışarı çıkmamış olurdu..
gece yarısını mı kastettin canım??
evet ..bence yardımcı olmalısın..yukarıda yazdıklarım bunu açıklar sanırım..
nasılsın..iyi misin..??:26::26::26::26:
çok canını sıkma canım böyle şeyler için..insanları oldukları gibi kabul etmek lazım..hiç sinirlerini bozma..zamanında ben çok yoruldum böyle kayınvalide gelin ilişkilerimizden..ve çook büyük yük bunlar insana..
o yüzden şakalarına sen de kahkahanı at geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?