- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
günaydın bebem hoşgeldinn nasılsın bakalımmm dün baya bdvdeydinizzzz konu kapanmış sonra yineee:)
bende konya selçukta okudum eşimlede okulda tanıştık konyayı çok sevirm o yüzden çok sakin güzel bir şehir.ama eşin neden ist.kaldı öle ozr olmazmı yaaa o orda sen burada eee çocuga kim bakıyoooo destek olan bir yakının var mı yanına-da
bende dün sadece mutfakla kolidoru süpürdüm siyahları yıkayıp astım:)eşimde yatmadan ütüledi kendi kıyafetlerini
yarın akşamda banyo tuvalet hallederim yine çamaşır yıkarım hafta sonuna iş bırakmıycam))))
günaydın bebem hoşgeldinn nasılsın bakalımmm dün baya bdvdeydinizzzz konu kapanmış sonra yineee:)
bende konya selçukta okudum eşimlede okulda tanıştık konyayı çok sevirm o yüzden çok sakin güzel bir şehir.ama eşin neden ist.kaldı öle ozr olmazmı yaaa o orda sen burada eee çocuga kim bakıyoooo destek olan bir yakının var mı yanına-da
bende dün sadece mutfakla kolidoru süpürdüm siyahları yıkayıp astım:)eşimde yatmadan ütüledi kendi kıyafetlerini
yarın akşamda banyo tuvalet hallederim yine çamaşır yıkarım hafta sonuna iş bırakmıycam))))
günaydınnnnnnn bebem
iyiyim bugunumüze şükürrrrr
hoşgeldin cnm
allah bağışlasın paşanı
benimde 12 yaşında oğlum var
ben kıdamliyimmm çoccuk konusundaaa
günaydın cnmmmmm
naptın yine
ben dün bütün çamaşırlarımı yıkadımmmmmm
evleri sildim süpürdümmm ohh hafta sonuna iş kalmadı
ama yarın oğlan gezi ye gidecek
halası poğaca yapacakmış akşam konuştular
bana da elmalı kurabiye sipariş ettilerr oğlnın sınıf arkadaşlarııııı ayıptır sölemesi çok çikssssss yaparımmmmmvefa ile kelebek kadar olmasa da
Günaydın kızlar
Bende sendenim vefa uykum varr
Bir sürü de bekleyen çamaşır
Milli Eğitimde çalışıorum. buraya konyaya yeni atandım ve eşim gelmedi 8 aydır ev çocuk bütün sorumluluk bende arada eşim gelip gidiyor. oğlum hep hastalanıyor çok şükür sonunda 3 gündür hasta değil 2 gün kreşe gittse 3 gün gitmior ve sisizn dediğiniz gibi ne iş bitiyor ne eş istekleri belki çok düşündüğüm için bitiremiyorum işleri ve büyüdükçe büyüyyor........ :26: çok şikayet ettim galiba sorry :)
bakamadım daha
bakimmm beşik sallamadım ama uykum var işte banane bananeee
Milli Eğitimde çalışıorum. buraya konyaya yeni atandım ve eşim gelmedi 8 aydır ev çocuk bütün sorumluluk bende arada eşim gelip gidiyor. oğlum hep hastalanıyor çok şükür sonunda 3 gündür hasta değil 2 gün kreşe gittse 3 gün gitmior ve sisizn dediğiniz gibi ne iş bitiyor ne eş istekleri belki çok düşündüğüm için bitiremiyorum işleri ve büyüdükçe büyüyyor........ :26: çok şikayet ettim galiba sorry :)
ben ankaralıyım burada yaşıyorum ama yılda bir okula hocalara ugruyorum tatile filen giderken geçen sene yazın konyadaydım mesela çok severim...o tayin istedi mayısta belli olcak o gelemezse ben adaylığım kalkınca ağustosta istiycem. çok ozr oluyor olmaz mı bir de ailem herşeyim istanbulda buraya da alışmak zorsen konyalı mısın peki şuan nerde yaşıosun??
saol bebemmm biraz uykuluyum panpişim onun dışında iyiyim kızçem biraz nezle gibi olmuş
senın prenses nasıl :)
İstanbulda nerede yaşıyordun canımmmm
ben ankaralıyım burada yaşıyorum ama yılda bir okula hocalara ugruyorum tatile filen giderken geçen sene yazın konyadaydım mesela çok severim...
kızım napsın teyzesi dün çok yordu beni
eve gittim yemek ye kaldır duş aldım
tutturdu evcilik oynayalım diye
tv de dizim oldugu halde ok hadi oynayalım dedim
1 saate yakın oynadık
ama ne mümkün bıkmıyo birz daha diye ısrar etti
bende acınacak halimi anlattım kızıma
yorgunum ayaklarımı uzatmak istiyorum lütfen rahat bırak biraz dedim
sen zaten hep yorgunsun anne keşke hiç yorulmasan dedi
heeee robotum yaa bennn:)))) hem ona hem babaya hem eve hem işe yetemiyorum maalesef
[/QUOTE]tşekr edrim. kreşe gidiyor mu peki. ben de çokk yorgun oluyorum genelde
benimde ay sonu 4 yaşına girecek oğlumm var maşşallah Allah bağışlasınnn
aa sende hamarat hatunsun güzelimmm maşallahhhgünaydınnnnnnn bebem
iyiyim bugunumüze şükürrrrr
hoşgeldin cnm
allah bağışlasın paşanı
benimde 12 yaşında oğlum var
ben kıdamliyimmm çoccuk konusundaaa
günaydın cnmmmmm
naptın yine
ben dün bütün çamaşırlarımı yıkadımmmmmm
evleri sildim süpürdümmm ohh hafta sonuna iş kalmadı
ama yarın oğlan gezi ye gidecek
halası poğaca yapacakmış akşam konuştular
bana da elmalı kurabiye sipariş ettilerr oğlnın sınıf arkadaşlarııııı ayıptır sölemesi çok çikssssss yaparımmmmmvefa ile kelebek kadar olmasa da
ben akşam tül yıkadım beyazları yıkadım 2 parti daha çamaşır varrrr ama evim pırıl pırıl oldiiiiGünaydın kızlar
Bende sendenim vefa uykum varr
Bir sürü de bekleyen çamaşır
günaydınnn bebeğimmmmGünaydınnn topiğin güzelll anneleriii
nasılsınız bakalımmm
yine geldik kükçü dükkanına
bugün perşembe hafta sonuna son 1 kaldı
yupppiiiiii
günaydın canlarımmm çiçeklerim seksi tavşanlarım
ooo yasminimmm iyisin yineee bitmiş işlerrr
ben iş yapmadım ama haftasonu planlarım hazır
işleride araya sıkıştırırım heralde
günaydın canımcımmm
işler bitmezzzzz yap yap bitmezzzz
ne zaman buluşuyoruz ondan haber verrrrrr
aaaa eşin neden gelmedi hemde 8 ay olmuş gelmeyecek mi yanınızaa
gerçi sanırım bu durumda olan çok insan varaaa
çok zor olsa gerekkkk allah yardımcın olsun canım
Yağmurum sende bitirmişsin işleriiiii
süpersiniz vallaaaaaa
eee haftasonu planları nedir nedir.....
ooo yasminimmm iyisin yineee bitmiş işlerrr
ben iş yapmadım ama haftasonu planlarım hazır
Işleride araya sıkıştırırım heralde
Günaydın canımcımmm
işler bitmezzzzz yap yap bitmezzzz
ne zaman buluşuyoruz ondan haber verrrrrr
Aaaa eşin neden gelmedi hemde 8 ay olmuş gelmeyecek mi yanınızaa
gerçi sanırım bu durumda olan çok insan varaaa
çok zor olsa gerekkkk allah yardımcın olsun canım
yağmurum sende bitirmişsin işleriiiii
süpersiniz vallaaaaaa
eee haftasonu planları nedir nedir.....
Günaydın cankuşşşş hoşgeldinnn
valla kuzum senin kadar kadar aktif gezenti olmasamda benimde planlarım var hafta sonu hava güzel olursa pazar günü piknik planlıyorum ne zamandır isitoyrdu ela
cumartesi de balkonları yıkarım,bi süpürge tutarım tamam...yatıp yuvarlanmayı düşünüyorum bütün gün
çıkarsak bi kızımla parka çıkarız haricinde yatacagım valla
günaydınnn canımmmmmm
oy oyyy oyyyy ben nirelere gidemmmm
gece 11 de pizza mı yenir heçççç
çok pişmanımmm çokkkk:26::26::26::26:
oy oyyy oyyyy ben nirelere gidemmmm
gece 11 de pizza mı yenir heçççç
çok pişmanımmm çokkkk:26::26::26::26:
hosbuldukkk canımmmmmcımm
ya ben napacammm
cumartesi ve pazar günü aksama kadar mesai yapması gerekiyormuş pandanın
benim koca haftasonu canım sıkılıcaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
günaydın fıstıgımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?