Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

evet 1977 liyim

yaşın geç değil..ama yap 2.
o zaman yaramaz olan 1. çocuk akıllanıyor

LiLyaNa_ 'ya katılıyorum annen yanında ne güzel bencede annenin yanında kalsan güzel olur
benim annem Mersinde ondan mı bilmem annesi yanında olan evli bayanlara hep imreniyorum

nasıl göndermedim 2007 sonu olsa bile birinci sınıfa çoktan başlaması gerekirdi bence geç kalmışsın yane
zelişinki de 2007li ama 2.sınıfa gidiyo
anlamadım zeliş mi erken yollamış

senden de kocamanlar varmış..

evet 1977 liyim

yaşın geç değil..ama yap 2.
o zaman yaramaz olan 1. çocuk akıllanıyor

hangi ay canım
ben 1977 temmuz benim

bende senin gibi düşünüyorum ama ara ara korunmuyor bakalım nasıl olacak
2 yılı geçkinde istiyorum

evet erkekler rahatını düşünüyorlar sanki o taşıyacak yada birebir ilgilenecek anlamıyorum
yaşta geçiyor umarım bu kararından pişmanlık duymayız

allahtan kilo var yoksa halim duman bu boğazla

hımmm baştan benimkide istemiyordu aslında bende istemiyordum ama bu sene düşünmeye başladık aslında ona kalsa hala istemez ama ben istiyorum diyince karşı çıkamıyor, eğer sende istiyorsan üstele bence...

Muhtemelen aynı nedenlerden istiyorsun sende 2. çocuğu hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü ama dediğim gibi istiyorsan üstelemelisin neticede eşin buna kendi başına karar veremez...

En güzeli yapmışsın biliyormusun, biz 3 sene kadar kreşe gitti diye, daha da sıkılmasın diye, aynı arkadaşlarıyla okula başlasın diye ve bunun gibi bir sürü başka nedenden dolayı göndedik 1. sınıfa ama sora anladık ki çok büyük hata yapmışız ama olan oldu...

Çocuklarda inanki 1-2 ay bile çok fark ediyor gelişimlerinde o yüzden iyi yapmışsınız...

nasıl göndermedim 2007 sonu olsa bile birinci sınıfa çoktan başlaması gerekirdi bence geç kalmışsın yane

benim oğluş 2006 eylül doğmulu..benimki de 2. sınıf

lilyana_ 'ya katılıyorum annen yanında ne güzel bencede annenin yanında kalsan güzel olur
benim annem mersinde ondan mı bilmem annesi yanında olan evli bayanlara hep imreniyorum

evet yanımda şükürler olsun hatta iş yerim anneme 5dk evime 1 saat çok saçma ama
bilemiyorum daha karar vermedim bakalım eve gelen giden olursa geç.olsuna kalırım galiba çay yemek yaparım gelene gidene

2012-2013 eğitim yılında biz istesek göndermeyecek veli grubunda idik
2013-2014 eğitim yılında da 69-71 aylık olanların rapor hakkı vardı onu kullandık

benim oğlum geç konuştu arkadaşım sıkıntılarımız vardı ondan böyle karar verdik

yasemin8085 merhabalar arkadaşım nasılsın

sen kaç doğumlusun

kızlarrrrrrrrr

takma kirpik hiç kullanan oldu mu aranızdaaa

Kalbim en büyük siğnağin olsun yar,sen Besmele ile başlayan sevgime yakişanimsin ,nakkaşimsin mahşere kadar tutacağim sevda orucumsun .sen benim içten içe kanayan en derin yaramsin.Ne kadar özlendiğini bir bilsen ,yokluğundan utanirsin. !

geçmiş olsun cnım tabiki nedenleri varsa bişi diyemem
en mantıklısı siz bilirsiniz

benim kızım da 2010haziran doğumlu bu sene anaokuluna başlayacak kendi yaş grubuyla seneye de devam edecek bakalım
bizimki çok istekli ne sanıyorsa okulu:)
sonrada gitmek istemeyecek:)

neyse ki az kaldı eylülde başlayacak babane rahatlayacak artık

üsteleyeceğim bakalım yıl sonuna kadar gelirse ne ala bebe yoksa bende istemem artık

arkadaşım yıl sonu çocukları olunca geç gitmesi daha iyi olur diye eğitimcilerden görüş aldık bende verdiğimiz karardan memnunum

2007 ocakta doğan biz doğum yaptığımızda yürüyordu

merhabalar nasılsınız arkadaşlar
merhaba canımmmmm

evet akraba var ama gelip gidemiyoruz canımmm ya ben her tatilimi genelde samsun olarak değerlendirdiğim için sıra gelmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…