Eylüşşşş yitirrr ya giy işte bişii
Çok seksi ve güzelllsus kız rezil mi olayım oralarda
şu nasıl eski bir model mi
Calisan anneler...minicik bir iki yaslarinda bebeğini birakip calismaya başlayan varmi? Aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi ara vardı ama şimdi yokkk canımmminşaallah canım
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
kelebek yokmu bugün
bu çokk güzellmişşşsus kız rezil mi olayım oralarda
şu nasıl eski bir model mi
Calisan anneler...minicik bir iki yaslarinda bebeğini birakip calismaya başlayan varmi? Aranizda
ben 3 aylıkken bırakıp geldim şimdi 4 yaşında
Mrb tatlımm...
Hepimizin ki buyuk be güzelim..
En küçüğü 3,5 yaşındadır..
Hayırdırrr
bi ara vardı ama şimdi yokkk canımmm
senin menü güzelmiş
bende mercimek çorbası
fırında musakka (kızartmadan)
pilav
sarma var
Ablamin 1bucuk yaşinda bebeki var.ablam calismaya başlayacak mayis basi .krese verirsem bebeğime vururlarsa.sonuçta takip etmiyorum nerden bilecegim.üstelik bende çok aglaynca kiziyorum baskasi nasi tahammül etsin tarzi ikilemlerde kaliyor.ve bebeğinin annesinden ayri olursa psikolojisinin bozulacagini da düşünüyor.öte yandanda bisuru arkadasi olacak belki de iyi gelir diyor.karar veremioruz calisip calismamasina.çok morali bozuk kizcagizin..fikieleri nedir calisan annelerin bu durumda
bi ara vardı ama şimdi yokkk canımmm
senin menü güzelmiş
bende mercimek çorbası
fırında musakka (kızartmadan)
pilav
sarma var
bu çokk güzellmişşş
eski gibi durmuyo dimi
Anneden ayrı kalması elbette kötü ama arkadaşları olucak
ve öğretmenleri çok yardımcı ilgili oluyor..
Benim oğlum 5 yaşında ama daha küçük yaşlarda da giden var kreşe görüyorum..
Gayet mutlu çocuklar..
Zamanla alışır..
Mecbur mı çalışmaya peki, içine sinmiyorsa biraz daha beklesin..
Mecbur fazlasiyla. Kredi borcu var sahsina ait
Bana göre durmuyor cnm ya hem daha çok yaşına uygun
bu kararı verebilen yaşam standartlarını en ii ablan bilir ve analiz edebilir canımmmmAblamin 1bucuk yaşinda bebeki var.ablam calismaya başlayacak mayis basi .krese verirsem bebeğime vururlarsa.sonuçta takip etmiyorum nerden bilecegim.üstelik bende çok aglaynca kiziyorum baskasi nasi tahammül etsin tarzi ikilemlerde kaliyor.ve bebeğinin annesinden ayri olursa psikolojisinin bozulacagini da düşünüyor.öte yandanda bisuru arkadasi olacak belki de iyi gelir diyor.karar veremioruz calisip calismamasina.çok morali bozuk kizcagizin..fikieleri nedir calisan annelerin bu durumda
şimdiden afiyet olsun canım
kendinize çok iyi bakın kızlar bana müsade artıkın
kalkıp biraz yemek yapıyım
bu kararı verebilen yaşam standartlarını en ii ablan bilir ve analiz edebilir canımmmm
eğer imkanı varsa bu kadar kafasında kurgulayacağına çalışmasın biraz büyütsün
ama şartlar zorluyorsa yapacak çok bişey yokk
her annne şanslı olamıyor maleseff
büyüklerden bi süre bakabilecek kimse yok mu kii
:18::18::18::18::18::18:
kolay gelsin
sizede afiyet bal olsun canımm
Kayınvalidesi yok .kayinbabasi calisiyor emekli değil.annem gidemez tedavisi var günlük:) ve ablam cooook uzakta zaten.ben gidebilirim ama okulum var KPSS m var kalsam 1 ay en fazla kalabilcem :) 1 de ablamiz var o işyerinden yillik izin alacak 20 gün. Yani 1 ay 20 gun biz variz iki teyzesi de bakacak yavrumuza . ya sonra?
Ablamin 1bucuk yaşinda bebeki var.ablam calismaya başlayacak mayis basi .krese verirsem bebeğime vururlarsa.sonuçta takip etmiyorum nerden bilecegim.üstelik bende çok aglaynca kiziyorum baskasi nasi tahammül etsin tarzi ikilemlerde kaliyor.ve bebeğinin annesinden ayri olursa psikolojisinin bozulacagini da düşünüyor.öte yandanda bisuru arkadasi olacak belki de iyi gelir diyor.karar veremioruz calisip calismamasina.çok morali bozuk kizcagizin..fikieleri nedir calisan annelerin bu durumda
Kayınvalidesi yok .kayinbabasi calisiyor emekli değil.annem gidemez tedavisi var günlük:) ve ablam cooook uzakta zaten.ben gidebilirim ama okulum var KPSS m var kalsam 1 ay en fazla kalabilcem :) 1 de ablamiz var o işyerinden yillik izin alacak 20 gün. Yani 1 ay 20 gun biz variz iki teyzesi de bakacak yavrumuza . ya sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?