pompişim nasılsınnnn
çok sessizsinnn
bebiş nasıl, nasıl gidiyor hamişlik
hımmm iyi yemişsinnn
benim yemeğim 9 gibi hazırdı
mantı, çorba, salata, kola vardı menüde
ben 1 tabak salata ile 1 bardak ayran içtim
sonrasında bitki çayı içtim
böyle hafif yediğimde sabah çok rahat hissediyorum kendimi ağırlık olmuyor
ama daha uyanırken açtım yaniiii
az evvelde müsli yedim/içtim
neden neden neden
bencede aynen katılıyorum sana
canımcım az yemişsin ya ondan sabahları aç kalkarsın..
ben de senin gibi besleniyorum..akşamları çok hafif..
ama sabahları kurt gibi aç kalkarım..yerim önüme ne gelirse
öğlen orta beslenirim ...akşama hafif..
of canım valla..ne yapsam bilemiyorum..
haziran gelsin de iki oğlanı da bakıcıya bırakcaz..tempom hafifler birazcık
heee takılıyorum öle kendi kendini çekme fotosu nasıl eşimle beğendinmiiii(selfie)
iiyim tatlım .bugün ayın 15 i ya maaslar yatıı ,şu anda münir özkul gibi masaya oturdum .kafamı kasıya kasıya hesap kitap yapıommm
bebek gayet ii ,hayat ona güzell,hayatı boyunca en güvenli yerde bulunuyor
yok anam ben senin kadar yapamamm
evet canım akşam aslında hiç yemeden geçirebilsem daha hızlı sonuç alınıyor kilo anlamında ama ders mevzusu olduğu için mecburen yiyorum birşeylerrr, son 1 kilo kaldı inşallah sonrasında korumaya geçince daha rahat olacak...
bugün karnım ağrıyor üşüttüm mü acaba bilmiyorum ama adet öncesi ağrılara benzer bir ağrı çok garip yaaa tam atlattım derken...
Kendini yıpratma arkadaşım ne yapabilirsini en iyi sen ölçüp biçersin ama çok paralıyorsun kendini...
Bak hafta sonu 3 tane teyzenin muhabbetini dinlemek durumunda kaldık eşimle yarım saatten fazla geçmişe bakarsan yazdım burda da bu yaşlar geri gelmeyecek... Çok fazla hırpalanmamak lazım ki.. Sonraki yaşlarda da hastalıklarla boğuşmayalım daha rahat geçsin yaşlılığımız...
sorma bende bu ay çok fenayım hesaplar konusunda korkudan hesap yapamıyorum o derece yani
Kahvaltı yaptınmı
bende bugün öğlen menüsünü bilmiyorummm
tam sürpriz olacak aslında bizde olmaz böyle sürprizler ama bakalım
bugün ne çıkacak menüde
ay zelişcim..biliyorum..haklısın..
sen de beni biliyorsun..ben biraz her şeye koşturacak yerinde oturmayacak bi insanım..ama işte küçük oğlanı yanımda getirrip 1 saat sonra kreşe bırakmam..
akşam üstü 3 buçukta gidip onu almam falan o yoruyor beni bu ara..yaklaşık 1,5 aydır böyle..
onun dışında yemek içmek kek kurabiye çay çerez onlar beni yormuyor..yada bana öyle geliyor..yorgunluk konusunda hissisiz..
anlamıyorum yorulduğumu..sonradan da bi yoruldum cinneti geçiriyorum..falan..biraz dinleniyorum ..işlere çok bulaşmıyorum..ve tekrar başa dönüyoruz..
ama eşim evi toparlıyor..bulaşık makinasını boşaltıyor..süpürüyor...o işleri de o yapıyor..
akşam eve gidince çocukaların odasını ve sağı solu o toparlarken ben yemek yapıyorum işte..
o da el atmasa daha kötü olurum .
yani şu yaşlı teyzeler ne demiş ki..bi bakayım bakayım geçmişe
yaptımm yaptımmm
minicik bir börek
çeyrek simit
salatalık domates 3 zeytinnn yedimm
öğlene mercimek tarhana makarna yoğurt varmış ama
ben kalan simitimi domates salatalık yerim sanırımmmm
evet yedimsabahta iyi yemişsin canımmm
ben haftasonunun kalıntılarını ancak bugün bitiririm diye düşünüyorum aslında azıcık tutsam kendimi haftasonu daha güzel olacak ama olmuyor işteee
özellikle kahvaltıda kendimden geçiyorum resmen
kızlarrr birkaç gün öncee
evde oturuyoruz . panda ortadan kayboldu.biraz zaman geçti ,nerde ki bu diye evde dolanıyorum bi baktım ,arkası dönük,salonda tel.de sessiz sessiz konuşuyor.
çok çok azıcık kulak misafiri oldummm :26::26::26::26:
karşı tarafa diyodu ki : mayısta kesin hazır olsun tmm mı, yani anneler gününden önce elimde olcak diyodu.
sonra hemen ona görünmeden çıktım odadan .
sanırımmm banaaaa
kızlarrr birkaç gün öncee
evde oturuyoruz . Panda ortadan kayboldu.biraz zaman geçti ,nerde ki bu diye evde dolanıyorum bi baktım ,arkası dönük,salonda tel.de sessiz sessiz konuşuyor.
Karşı tarafa diyodu ki : Mayısta kesin hazır olsun tmm mı, yani anneler gününden önce elimde olcak diyodu.
Sonra hemen ona görünmeden çıktım odadan .
Sanırımmm banaaaa
eşin çok iyi gidiyor canımmm aman diyim işin ucunu bırakmasına izin verme baktın aksatmaya başladı hemen tavrını alki anlasın... Veee bravo onada biliyosun benimki de yapar şanslıyız bu konu da ama onlara kalsa yapmazlar emin olll... Bizde kimsenin hizmetçisi değiliz o yüzden ipin ucunu sıkı tutmak lazım madem hayat müşterek değil mi
afiyet olsun..az yemişsin ama çok lezzetli yerlerden yemişsin kahvaltıyı..yaptımm yaptımmm
minicik bir börek
çeyrek simit
salatalık domates 3 zeytinnn yedimm
öğlene mercimek tarhana makarna yoğurt varmış ama
ben kalan simitimi domates salatalık yerim sanırımmmm
ay acaba ne alcak sanaaaaaa:26::26::26:kızlarrr birkaç gün öncee
evde oturuyoruz . panda ortadan kayboldu.biraz zaman geçti ,nerde ki bu diye evde dolanıyorum bi baktım ,arkası dönük,salonda tel.de sessiz sessiz konuşuyor.
karşı tarafa diyodu ki : mayısta kesin hazır olsun tmm mı, yani anneler gününden önce elimde olcak diyodu.
sonra hemen ona görünmeden çıktım odadan .
sanırımmm banaaaa
ayyyyy ne güselllllllllllllllllllllll
ne alıyorkiii acabammmm:44::44::44::44:
yaa annesineyse diye düşündüm şu an nedense ama umarım sanadır yoksa pandanın çekecegi varr
ay acaba ne alcak sanaaaaaa:26::26::26:
hiiçççç bilemiyorum ne alcak ,birşeye de ihtiyacım yok ,çok şükür . zaten bebek için bir sürü masrafa giriyoruz , neyse zaten sizinle paylasırım .
yagmuurr düsünsene anasıydaymışş ,resmen mors olurum .
hiiçççç bilemiyorum ne alcak ,birşeye de ihtiyacım yok ,çok şükür . Zaten bebek için bir sürü masrafa giriyoruz , neyse zaten sizinle paylasırım .
Yagmuurr düsünsene anasıydaymışş ,resmen mors olurum .
resmen mors olursunnn
len bende 4 yıllık anneyim daha eşim bi kere kediye almadı
anasına ve benim anneme alırız genelde
daha anne gibi görmüyo sanırsam
aldırsana kızım ,sonuçta sende annesin
O alsınnn ,ela hediyeyi versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?