Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bende eşimde rodiden alırız kotları onunkide çok kaliteli oluryor mavi jeansıda begeniyorum ama benim tarzım genelde rodi
geçen gün de lcw dan aldım bir mavi bir siyah onuda begendim umarım salmaz kendini

ben kotlarımı loft ltb alıyorum genelde

bende geçen lcwdan aldım lacivert beğendimmm

2-3 yıkama gördü şimdilik sorun yok babyyy

ne kadar ki kuzummm ?????
Bakırköyde denediğim 40 TL idi..
Mavi jeanstaki de 100 TL

bende eşimde rodiden alırız kotları onunkide çok kaliteli oluryor mavi jeansıda begeniyorum ama benim tarzım genelde rodi
geçen gün de lcw dan aldım bir mavi bir siyah onuda begendim umarım salmaz kendini
RODİ SALMAZ DA LCW bilemem
ya da altına dizüstü beyaz etek giy keten

Ewett ewettt oda belkimm beyazzz olmalııı

ben kotlarımı loft ltb alıyorum genelde

bende geçen lcwdan aldım lacivert beğendimmm

2-3 yıkama gördü şimdilik sorun yok babyyy

bende yeni aldım işte lcw dan bi de ilk kez yüksek bel aldım bu sene yine kotlarda yüksek bel çok moda bakalım daha yıkamadım kzum umarım salmaz kendini öle olunca sevmirum

Bakırköyde denediğim 40 TL idi..
Mavi jeanstaki de 100 TL

Ewett ewettt oda belkimm beyazzz olmalııı

hımm...

bence sen biraz daha gez ,dolaş, zaten beyaz kotun altına ten rengi boxer giyince hiç çamaşır izi belli omluyor .

benim yazları favorimmm beyaz etek,beyaz kot ,kot eteklerimmm...haftada 2 gün kesin ...üstüne ne giyersin giy oluyor cünkü

bende yeni aldım işte lcw dan bi de ilk kez yüksek bel aldım bu sene yine kotlarda yüksek bel çok moda bakalım daha yıkamadım kzum umarım salmaz kendini öle olunca sevmirum

ben bi kot almıştım kaç sene önce xside die bi markası var ya lcwnın bu ikinci alışım onada bişiycik olmamıştııı

senin aldığını tahmin ettim belinde ince kahve kemeri mi varmı

boxer ne pompişş iç çamaşırı mıı :26:

Yasmin ya hafta sonu sizin fotonuza yorum yaptım ya
güzellik yorumuma kardeşin alındımı acaba
kime iye sorduğunda tabiki yasmin dedim yaaa
ayyy sonradan geldi aklıma
kardeş,inde çok tatlı maşş.

cnm normalde gittiğim geldim yeri pek paylaşmam oğlum yapar genelde o işleri

ama millet beni resmen topa tuttuu yok bana niye haber vermedin yok ben niye yokum vs vs

kardeşşim pek alınmazzzzz bana sorarak yorum yaptııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…