yerinde olsam sisme montu giyer giderim ,valizde çok yer kaplamasın .ama yanıma da trenckotunu al canım .
bak giderken spor ayakkabını giy ,yold rahat edersin ,üstünede sisme mont .
valizde de babetle trençkot dursun .
mersinin urfaya adıyamana sınırımı var lennn
yada mardininnnn mersine sınırı ...
cocuuuummm okulda cografyan kactı senin
antepteyimmm
mersinin urfaya adıyamana sınırımı var lennn
yada mardininnnn mersine sınırı ...
cocuuuummm okulda cografyan kactı senin
antepteyimmm
Benim aldığım mobilya beşikti, ve içindeki yatağıda bize kaliteli gelmişti almıştıkk..
İşbir yatak var oda güzel.. Orayada bek istersenn
[/FONT][/SIZE][/B]
Benim aldığım mobilya beşikti, ve içindeki yatağıda bize kaliteli gelmişti almıştıkk..
İşbir yatak var oda güzel.. Orayada bek istersenn
Hepsinden götürr şimdi yapcak bişi yokk kankaa...
onu yazmaya bile gerek duymadım ,çünkü 1200 tl dedi
ahhhh pompişiiiimmm bir haftalık gidicem yine koca valisss doldurcan gibi görünüyorrrr pufffff
oğlanın ıvır zıvırları yetiyyy zatennn
çok sistemli yerleştirmem lazım
bildim ya işteurfa dedin urfa mardin antep kardeş zati adana da mersine kardeş
naısl mantık :93::93::89:
AKŞAMA KADAR İŞDE AKŞAM EVDE EŞ VE ÇOCUKLARIMIZLA İLGİLENMEKTEN KENDİMİZE VAKİT AYIRAMIYORUZ.ÜSTÜNE BİR DE EŞİMİZİN AİLESİNİ MEMNUN ETME DERDİ EKLENİYOR,GELİN BURADA DERTLEŞELİM BİRBİRİMİZ EN BİZ ANLARIZ CANLARRRRRRRRRRRRR
çok yardımcı oldun kankaaa
bebeleri olan hatunlar işte sizeee ilk sorummm ??????
- şimdi biz bebek odası alıcaz ya ,pazar günü baktık içine koydukları yatagı begenmedik ,karton gibi çok adi ve fiyatı da 250 tl .
siz hangisini kullanıyorsunuz ,ne almıştınız ??
istikballe bellona 500 tl dedi bebek yatagına ,yataşta 800 tl dedi , nasıl sizce ??
napcan tatlımmm ,sıkıştırıcaksın birazzz ,hem annenlerde seni güzel şık görsünler ,yeni aldıklarını felan hep götürrr
süper mantıkkk , nazar degmesin
sen istanbuldaydın di miiiiiiii
ahhhh pompişiiiimmm bir haftalık gidicem yine koca valisss doldurcan gibi görünüyorrrr pufffff
oğlanın ıvır zıvırları yetiyyy zatennn
çok sistemli yerleştirmem lazım
onu yazmaya bile gerek duymadım ,çünkü 1200 tl dedi
En pahalısını söylediğimin farkındayım zatende ne bilim fikir verem dedimm
Belki beşiğinde bile yatmıcak oylede bir sıkıntı var işte...
Şimdi ki bebkler fenaa
bencede işbir deyince dandik gibi geliyoBence tek valizle gitmeye bak ekstra bişey alma canım dönüşte artacak o valiz biliyosun dimi
Benim kuzen var istanbula annesine gelince tek valizle geliyor dönüşte gidemiyor yüklerden dolayı ve kargoyla önden gönderiyo çok gülüyorum haline çokkkkkk
oooo İşbir bu kadar pahalımıymış yaaa
enteresan bilmiyodum
Ewettt şekerimmm, bir zamanlar benim yatağımda işbir yataktıı heyy gidi günlerr heyyyBence tek valizle gitmeye bak ekstra bişey alma canım dönüşte artacak o valiz biliyosun dimi
Benim kuzen var istanbula annesine gelince tek valizle geliyor dönüşte gidemiyor yüklerden dolayı ve kargoyla önden gönderiyo çok gülüyorum haline çokkkkkk
enteresan bilmiyodum
Ewettt şekerimmm, bir zamanlar benim yatağımda işbir yataktıı heyy gidi günlerr heyyy
en büyük valizi hazırlimmm ben ,,,evet yıpranık görmesinler goncasınııı annecimmmnapcan tatlımmm ,sıkıştırıcaksın birazzz ,hem annenlerde seni güzel şık görsünler ,yeni aldıklarını felan hep götürrr
süper mantıkkk , nazar degmesin
sen istanbuldaydın di miiiiiiii
dimesi kolayyyYük olmaz ki neden olsun, sırtında taşımayacaksın kii
Bence tek valizle gitmeye bak ekstra bişey alma canım dönüşte artacak o valiz biliyosun dimi
Orası öle o valiz kapanana kadar dolmadan gelmez merak etmeee
enteresan bilmiyodum
liliiiiiii
şu an canım ne istiyor biliyormusun
Bol kaşarlı lazanya yada bir dilim bol malzemeli pizza yada fırında beşamel soslu karnabahar yada fırında kabak karnıyarık üzerinde bol kaşarlı üzerine bir dilim tiramisu yada profiteral yada ıslak kek yanında çay
yada bunların hepsi birdennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?