Ewett aynen wc de olamaz mııağlamaa
wcde miii
Teyzoşa kahvaltıya geliceö, akşama kadar ordayımmniye kızzz neden geliyosun insan daha önce söylerdi
saat kaçta gelicen neden gelicen ne kadar kalıcan
yiyemedim..yoğunluk bastı bi ara..duruyiii
sen niye yemiyor balım..yisene
hımm..evet yani senin ilgili istiyordur diye düşündüm..
bol bol gıdıkla . mıncıkla. sarıl ..öp öp ...
bu yaşları zaten geri gelmeyecek..onu düşün..
ama yine de senin içinde bir şüphe varsa (ki sen annesin hissedersin) bi doktora götür derim tekrar..bilemedim.sağlık bu..insan tedirgin olur yani lilicim
yi balım sende yi..gebesin bak..yimen lazım
vefaaaaaaaaa
zeliş tadlum..bankalar birliğinin sayfasına bak..bankalar para cezası keymiycek yaziyırrr .gerçek mi kine
hımmm..evet ...yani terar kontrol göründü size
ben 2. kupayı içiyimmm..şekerli şekerli oh mis
bana da yolla simile
Ewett aynen wc de olamaz mıı
Teyzoşa kahvaltıya geliceö, akşama kadar ordayımm
Sanırım şöyle olacak bankalara yasalar yetki verecek sonrası bankanın insiyatifine kalmış şuan hesap işletim adı altında aldıkları para var ya kaç tane banka vazgeçiyor ki bu parayı almaktan sadece maaş hesaplarından almıyorlar onun dışında eğer hesabı kullanmazsan da almıyorlardı ama şimdi o yetkiye kavuşacaklar...
Gerçi iyi oldu kullanılmayan hesapları temizlemiş olduk bir sürü hesap var nerde ne var bilmiyoruz da şuan sadece 2 bankada hesaplarım ve kartlarım kaldı bunları da kullanıyorum zaten...
hımmm kiminle geliyorsun kuzenler filan mı var
bir ara gop meydana gel buluşup kahve içelim topçularda biyer yok gidilecek
Sanırım şöyle olacak bankalara yasalar yetki verecek sonrası bankanın insiyatifine kalmış şuan hesap işletim adı altında aldıkları para var ya kaç tane banka vazgeçiyor ki bu parayı almaktan sadece maaş hesaplarından almıyorlar onun dışında eğer hesabı kullanmazsan da almıyorlardı ama şimdi o yetkiye kavuşacaklar...
Gerçi iyi oldu kullanılmayan hesapları temizlemiş olduk bir sürü hesap var nerde ne var bilmiyoruz da şuan sadece 2 bankada hesaplarım ve kartlarım kaldı bunları da kullanıyorum zaten...
Annemle gidicez paşamla..
Teyzem bir yere salmaz valla..
Buyuk hazırlık yapıyor..
Ne zamandır çağırıyorr çünkü..
Annemle gidicez paşamla..
Teyzem bir yere salmaz valla..
Buyuk hazırlık yapıyor..
Ne zamandır çağırıyorr çünkü..
ne bilim ya..şimdi izin alıp bankaya gitmek lazım..temizlemek için..gerçi benim bi bankada hesabım oldu hep..ama 5 yer değiştirdik..her yeni yer yeni hesap açtı..hesabı taşımadı..nerde ne kaldı bilmiyorum..o zaman gitmek şart oldu..
mesela okurken zıraat bankasından aldığımız öğrenim kredisi için açılan hesap da sayılır mı ki..
bi de üniversite üstün başarımdan dolayı karşılıksız burs vermişti..vakfbnk tı sanıyorum..ona da mı baktırmam lazım..
merhabalar hanımlar
işlerden giremedim nasılsınız
bende düşünüp düşünüp duruyorum bu yaşa kadar hangi bankalarla aşık attım diye
Valla süprizz dedi, düşün kahvaltıda ordayızz akşama kadar yapar da yapar bize mamalar şimdii ..ay çok heyecanlı..ay ..ne güzell...ben de gelem mi..ne mamalar yapar ki:26:
Ohh gez bakalımm kuzumm, biz sonrada gezerizzz kiiiiii senleeo zaman seni teyzen ve annenle başbaşa bırakıp ben gezmelere yalnız sensiz gidiyorum şekerim
Hepsine bak canım zaten kimlik numaranla gidince onlar bankada neyin var neyin yoksa söylüyorlar merak etme
Valla süprizz dedi, düşün kahvaltıda ordayızz akşama kadar yapar da yapar bize mamalar şimdii ..
Diyet yok haftasonuu
Ohh gez bakalımm kuzumm, biz sonrada gezerizzz kiiiiii senlee
LiLyaNa_ teyzen nerde canım
benim teyzem yok öyle imreniyorum ki teyzesi olanlara
merhaba canım aklımdan geçiyordun kızz bak hissettinmi nedir. Geçen sorduğum yerlere bakmaya başlıyodum netten
dimi ama gezeriz tabi tahmini olarak ilkb buluşabileceğimiz tarih 4 hafta sonrasını göstermekte
Oyy kıyamam, teyze gerçekten anne yarısı..
Ve annemle çok benziyorlar..
Yemekleri olsun, tertip düzenleri olsun, her şeyleri benzerrr..
Kokusu bile.. Boşuna anne yarısı demiyorlar..
Eyüp topçular da oturuyor cnm
annem tek kız 4 dayım var
allahtan 3 kız kardeşiz benim kuzum sayesinde kızkardeşlerim teyze oldu
bende teyze oldum ama kızkardeşimin bebeği ağustos ayında 8 gün yaşadı vefat etti
annem tek kız 4 dayım var
allahtan 3 kız kardeşiz benim kuzum sayesinde kızkardeşlerim teyze oldu
bende teyze oldum ama kızkardeşimin bebeği ağustos ayında 8 gün yaşadı vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?