Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Sanırım şöyle olacak bankalara yasalar yetki verecek sonrası bankanın insiyatifine kalmış şuan hesap işletim adı altında aldıkları para var ya kaç tane banka vazgeçiyor ki bu parayı almaktan sadece maaş hesaplarından almıyorlar onun dışında eğer hesabı kullanmazsan da almıyorlardı ama şimdi o yetkiye kavuşacaklar...

Gerçi iyi oldu kullanılmayan hesapları temizlemiş olduk bir sürü hesap var nerde ne var bilmiyoruz da şuan sadece 2 bankada hesaplarım ve kartlarım kaldı bunları da kullanıyorum zaten...

Kart kullanmıyorum ben ama maaş hesabım var sadece..
Kredi kartım yokk

hımmm kiminle geliyorsun kuzenler filan mı var

bir ara gop meydana gel buluşup kahve içelim topçularda biyer yok gidilecek

Annemle gidicez paşamla..
Teyzem bir yere salmaz valla..
Buyuk hazırlık yapıyor..

Ne zamandır çağırıyorr çünkü..

ne bilim ya..şimdi izin alıp bankaya gitmek lazım..temizlemek için..gerçi benim bi bankada hesabım oldu hep..ama 5 yer değiştirdik..her yeni yer yeni hesap açtı..hesabı taşımadı..nerde ne kaldı bilmiyorum..o zaman gitmek şart oldu..

mesela okurken zıraat bankasından aldığımız öğrenim kredisi için açılan hesap da sayılır mı ki..

bi de üniversite üstün başarımdan dolayı karşılıksız burs vermişti..vakfbnk tı sanıyorum..ona da mı baktırmam lazım..

bende düşünüp düşünüp duruyorum bu yaşa kadar hangi bankalarla aşık attım diye

Annemle gidicez paşamla..
Teyzem bir yere salmaz valla..
Buyuk hazırlık yapıyor..

Ne zamandır çağırıyorr çünkü..

o zaman seni teyzen ve annenle başbaşa bırakıp ben gezmelere yalnız sensiz gidiyorum şekerim

Hepsine bak canım zaten kimlik numaranla gidince onlar bankada neyin var neyin yoksa söylüyorlar merak etme

LiLyaNa_ teyzen nerde canım
benim teyzem yok öyle imreniyorum ki teyzesi olanlara

ay çok heyecanlı..ay ..ne güzell...ben de gelem mi..ne mamalar yapar ki:26:
Valla süprizz dedi, düşün kahvaltıda ordayızz akşama kadar yapar da yapar bize mamalar şimdii ..
Diyet yok haftasonuu

o zaman seni teyzen ve annenle başbaşa bırakıp ben gezmelere yalnız sensiz gidiyorum şekerim

Hepsine bak canım zaten kimlik numaranla gidince onlar bankada neyin var neyin yoksa söylüyorlar merak etme
Ohh gez bakalımm kuzumm, biz sonrada gezerizzz kiiiiii senlee

Valla süprizz dedi, düşün kahvaltıda ordayızz akşama kadar yapar da yapar bize mamalar şimdii ..
Diyet yok haftasonuu

Ohh gez bakalımm kuzumm, biz sonrada gezerizzz kiiiiii senlee

dimi ama gezeriz tabi tahmini olarak ilkb buluşabileceğimiz tarih 4 hafta sonrasını göstermekte

LiLyaNa_ teyzen nerde canım
benim teyzem yok öyle imreniyorum ki teyzesi olanlara

Oyy kıyamam, teyze gerçekten anne yarısı..
Ve annemle çok benziyorlar..
Yemekleri olsun, tertip düzenleri olsun, her şeyleri benzerrr..
Kokusu bile.. Boşuna anne yarısı demiyorlar..
Eyüp topçular da oturuyor cnm

annem tek kız 4 dayım var
allahtan 3 kız kardeşiz benim kuzum sayesinde kızkardeşlerim teyze oldu
bende teyze oldum ama kızkardeşimin bebeği ağustos ayında 8 gün yaşadı vefat etti

annem tek kız 4 dayım var
allahtan 3 kız kardeşiz benim kuzum sayesinde kızkardeşlerim teyze oldu
bende teyze oldum ama kızkardeşimin bebeği ağustos ayında 8 gün yaşadı vefat etti

aaaaaaaaa neden ama çok üzüldüm şimdiii
rahatsızlıgı neydi canımmm yaa melek olmuş gitmiş demek
şimdi napıyo karedşin tekrar düşünüyormu
çok üzülmüştür dimi yaa
allahım yaşatmasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…