[sıze=3]adana da kaybolan o kız çocuğu bulunamadı dimi hala [ımg]http://images.zaazu.com/img/cry2-male-cry-tears-smiley-emoticon-000276-design.gif[/ımg][/sıze]
[sıze=3]günaydın yasminn bugün soğuk sobamda bozulduu [ımg]http://www.thewayiplay.com/mainforum/smileys/byronsmileys_001/cry.gif[/ımg][/sıze]
burası hava güzel gibi
Eğer Rabbim bu sefer nasip ederse bebeğimi kucağıma alacağım ve ben de çalışan bir anne olacağım.. Şimdiden strese girdik... Gurbetteyiz.. Hiçbir yakınımız da yok burda.. O yavruyu o kadar ufakken kime teslim edeceğiz hiç bilmiyoruz... Öyle arada kaldık...
Sizler nasılsınız?
Hoşgeldin cnm..
Allah sağlıkla yawrunu kucağına almayı nasip etsin..
Nerde yaşıyorsunuz?
Yeni ewlisiniz sanırım
Hoşb.. canım sağol... Amin inşallah Allah razı olsun... Ben eşimden dolayı Erzuruma geldim 8 ay önce felan.. Burda yaşıyoruz şimdilik.. 2 aya kadar da ev almayı düşünüyoruzz.. Eşim aslında doğumdan sonra ücretsiz izin alırsın diyordu ama şimdi diyor ki ev almayalım o zaman yine kiraya çıkalım o zaman ücretsiz izin alabilirsin diyo ben de tutturdum ev alalım diye bakalım.. Evet yeni evliyim..
Hmm anladım..
Zor gerçekten, yakınında annen yada kayınvaliden
olsaydı daha iyi olurdu..
Ew konusu önemli, kiranın sonu yok çünkü..
Birde ewe bakıcı yerine yuvaya verirsin dicem ama çok küçük
olucak.. Doğum izni fazla değil çünkü..
Anneniz size gelip kalamaz mı pekii
Eğer Rabbim bu sefer nasip ederse bebeğimi kucağıma alacağım ve ben de çalışan bir anne olacağım.. Şimdiden strese girdik... Gurbetteyiz.. Hiçbir yakınımız da yok burda.. O yavruyu o kadar ufakken kime teslim edeceğiz hiç bilmiyoruz... Öyle arada kaldık...
Sizler nasılsınız?
Hoşb.. canım sağol... Amin inşallah Allah razı olsun... Ben eşimden dolayı Erzuruma geldim 8 ay önce felan.. Burda yaşıyoruz şimdilik.. 2 aya kadar da ev almayı düşünüyoruzz.. Eşim aslında doğumdan sonra ücretsiz izin alırsın diyordu ama şimdi diyor ki ev almayalım o zaman yine kiraya çıkalım o zaman ücretsiz izin alabilirsin diyo ben de tutturdum ev alalım diye bakalım.. Evet yeni evliyim..
yazdımmm babbyyyyySana özelden mesaj attım nassı görmezsinnn :26:
Bugün adana yağmurlu karanlık puslu sabaha karşı yağmur yağıyordu hiç yataktan çıkasım geldi yağmur sesi dışarda sıcacık yatakkkk neden tatil değil bugünn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlarrr
herkes toplaşsın çok çok önemli bişi soracam ben işin içinden çıkamadımmm
Günaydın kızlar
Ailem uzak eşimin ailesi uzak.. Canım annem çalışan bir bayan.. Milli eğitimde şube müdürü şu an ona işini bırak gel diyemem... Dediğin gibi kreş düşündük ama çok ufak oluyor ya o zamana kıyabilir miyim bilmiyorum ne zormuş...
Sizler nasılsınız?
yazdımmm babbyyyyy
günaydınnnnn hatunlarr
benimde böbreklerimmm ağriiiii
sanırsam üşüttümmm
napıyonuz bakalım :102::102::102:Günaydınnnn beybiyyy
Günaydın kızlar
Bugün adana yağmurlu karanlık puslu sabaha karşı yağmur yağıyordu hiç yataktan çıkasım geldi yağmur sesi dışarda sıcacık yatakkkk neden tatil değil bugünn
Günaydın kızlarrr
herkes toplaşsın çok çok önemli bişi soracam ben işin içinden çıkamadımmm
napıyonuz bakalım :102::102::102:
yazdımmm babbyyyyy
günaydınnnnn hatunlarr
benimde böbreklerimmm ağriiiii
sanırsam üşüttümmm
Çok üşüyom eylüş sobam bozuldunapıyonuz bakalım :102::102::102:
Günaydın bayanlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?