Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

burası hava güzel gibi

Eğer Rabbim bu sefer nasip ederse bebeğimi kucağıma alacağım ve ben de çalışan bir anne olacağım.. Şimdiden strese girdik... Gurbetteyiz.. Hiçbir yakınımız da yok burda.. O yavruyu o kadar ufakken kime teslim edeceğiz hiç bilmiyoruz... Öyle arada kaldık...
Sizler nasılsınız?

Hoşgeldin cnm..
Allah sağlıkla yawrunu kucağına almayı nasip etsin..
Nerde yaşıyorsunuz?
Yeni ewlisiniz sanırım

Hoşgeldin cnm..
Allah sağlıkla yawrunu kucağına almayı nasip etsin..
Nerde yaşıyorsunuz?
Yeni ewlisiniz sanırım

Hoşb.. canım sağol... Amin inşallah Allah razı olsun... Ben eşimden dolayı Erzuruma geldim 8 ay önce felan.. Burda yaşıyoruz şimdilik.. 2 aya kadar da ev almayı düşünüyoruzz.. Eşim aslında doğumdan sonra ücretsiz izin alırsın diyordu ama şimdi diyor ki ev almayalım o zaman yine kiraya çıkalım o zaman ücretsiz izin alabilirsin diyo ben de tutturdum ev alalım diye bakalım.. Evet yeni evliyim..

Hmm anladım..
Zor gerçekten, yakınında annen yada kayınvaliden
olsaydı daha iyi olurdu..
Ew konusu önemli, kiranın sonu yok çünkü..
Birde ewe bakıcı yerine yuvaya verirsin dicem ama çok küçük
olucak.. Doğum izni fazla değil çünkü..
Anneniz size gelip kalamaz mı pekii

Ailem uzak eşimin ailesi uzak.. Canım annem çalışan bir bayan.. Milli eğitimde şube müdürü şu an ona işini bırak gel diyemem... Dediğin gibi kreş düşündük ama çok ufak oluyor ya o zamana kıyabilir miyim bilmiyorum ne zormuş...

Cümleten Günaydınlarrrrr

Arkadaşım aramıza hoşgeldin öncelikle sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
benimde kasım doğumlu bir oğlum var 2007 yılı
senin SAT 3 Şubat mı benimde doğum tarihim 9 Kasım olarak görülüyordu hep ama kuzum 02/11/2007 doğumlu

arkadaşım bende işimle birlikte gurbette çocuk büyüttüm ben ücretsiz izin almadım çok pişmanım kendi adıma ev alma çocuğuna kendin bak derim en azından 2 yaşına gelir ve kendini ifade eder kuzun kendini anlatabilir ev sonrada alırsınız allahın izniyle

Sana özelden mesaj attım nassı görmezsinnn :26:
yazdımmm babbyyyyy
Bugün adana yağmurlu karanlık puslu sabaha karşı yağmur yağıyordu hiç yataktan çıkasım geldi yağmur sesi dışarda sıcacık yatakkkk neden tatil değil bugünn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızlarrr
herkes toplaşsın çok çok önemli bişi soracam ben işin içinden çıkamadımmm

Günaydın kızlar

günaydınnnnn hatunlarr

benimde böbreklerimmm ağriiiii

sanırsam üşüttümmm

Ewett zoR..
Keşke çalışmak zorunda kalmasan

hoşgeldinizzzz merhabaaaa

Günaydın kızlar

günaydın güzelim

Bugün adana yağmurlu karanlık puslu sabaha karşı yağmur yağıyordu hiç yataktan çıkasım geldi yağmur sesi dışarda sıcacık yatakkkk neden tatil değil bugünn

aaa fatma sen Adana'damı oturuyorsun bende Mersinliyim merhabalar hemşom
Adanada kuzenim oturdu sık sık gelirdik
bu arada sana da günaydın hamişim

Günaydın kızlarrr
herkes toplaşsın çok çok önemli bişi soracam ben işin içinden çıkamadımmm

günaydın güzelim
hayırdır merak ettim

yazdımmm babbyyyyy

günaydınnnnn hatunlarr

benimde böbreklerimmm ağriiiii

sanırsam üşüttümmm

vefacım benimde sabahları böbrek hizamda sızı oluyor ama benim geçmiş tecrubeme bakarsam kum döküyor olma ihtimalim yüksek
bol bol su iç arkadaşım

bu arada günaydınlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…