- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
istanbul dışına olmuyor evet
Butik pasta yapıyoruz ama canım normal yaş pasta değil modeline göre değişir tabi ama 35 kişilik 150- 200 tl arasında
ayy iyi olur bakayım bi fikir oluşur.
iyiymiş canım benim 20 kişilik pasta idi 100 tl verdik
ahh be güzelim olmadı malesef
sorun verdi
neyse kızlar ben yollanayım, bi dolanayım pastaneleri... öptümmmm herkesi
misal bunlar
Eki Görüntüle 1092505 Eki Görüntüle 1092506 [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1047598&d=1396353028&thumb=1[/ımg]
güle güle canım şimdiden kolay gelsin
aayy harika bunlar
[sıze=3]adana da kaybolan o kız çocuğu bulunamadı dimi hala [ımg]http://images.zaazu.com/img/cry2-male-cry-tears-smiley-emoticon-000276-design.gif[/ımg][/sıze]
[sıze=3]günaydın yasminn bugün soğuk sobamda bozulduu [ımg]http://www.thewayiplay.com/mainforum/smileys/byronsmileys_001/cry.gif[/ımg][/sıze]
bulundu canım içimiz yandı sabah sabah ablasını isteyen adan kaçırmış ablasını vermediler diye bıçaklamış boğmus sonrada yakmaya çalışmış yakaladılar adamı ailenin akrabasıymış nasıl bi vahşettir nasıl bir vicdandır yarabbim
kızlarrrr işlerrr yoğunnnn okuyamıyorummm yetişemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm sizeee:18::18::18::18::18::18::18:
[sıze=3]neeeeeee
öldürmüş mü yaniiiiii[/sıze]
mersi cnm
nasılsnzz
Kelebek yoğunmuş,
canıda pek istemiyormuş..
Serinom bilmiyorum..
Hamilleliği nasıl gidiyor acaba
Evet Rabbim büyük sağol canım
Haklısın canım şimdi iyi günleri düşüneyim
Canım eşim sağolsun zaten o diyor ücretsiz izin al o sabiyi kime bırakacaksın diyor ben de diyorum ev alalım ücretsiz izin almam diyorum o da kiraya çıkalım şimdi o kadar borca girmeyelim ki ücretsiz izin al rahat rahat bak bebeğimize diyor karar veremedik canım 2 ay sonra da evi boşaltmamız karar vermemiz lazım bakalım
Eşimin iş durumlarını biliyorsunuz malummm
dün müdürü aramışş şok oldukkk
izindeydi bu hafta son yıllık iznini kullanacaktı
çarşamba günü gel başla demiş şehirdışına gitme diye aradım demişş
eşimin bölümündeki arkadaşı hakaret davasından dolayı 3 ay hapis cezası çıkmış tutuklanmışşş
ne olacak durumlarrr hiççç belli değilll
öldürmüş canım bıçaklamış boğmuş sonra evinden 20 km uzakta bulmuşlar gece 1.30 da
bulundu canım içimiz yandı sabah sabah ablasını isteyen adan kaçırmış ablasını vermediler diye bıçaklamış boğmus sonrada yakmaya çalışmış yakaladılar adamı ailenin akrabasıymış nasıl bi vahşettir nasıl bir vicdandır yarabbim
[sıze=3]okudum şimdi my nettee [/sıze]
gerçekten imiii
bu nasıl bir vahşet bu nasıl bir zihniyett
vefaaaaa napıosuuunnnnnnnnnnn tatlııımmmmmmmmm
belli bellli napıorsun dedim de cvp vermedin
gerçekten imiii
bu nasıl bir vahşet bu nasıl bir zihniyett
böle haberleri okuyup bole olaylar duyunca içim bi tuhaf oluyo herkesin kuzusu rabbime emanet bize acılarını göstermesin rabbim
böle haberleri okuyup bole olaylar duyunca içim bi tuhaf oluyo herkesin kuzusu rabbime emanet bize acılarını göstermesin rabbim
bebebğimmm geçen hafta çalışmayınca malummm yoğunnn tempoooo
havada kapalı burdaaa kasvetliii sıkıcııı ada çayı içiyorummm
sen nasılsınnnn kuzummm ablam 8 kilo almışşş
evet okudum şimdi
böle haberler okumak istemiyor
birde salın çocuklarınız özgüveni yüksek olsun diyolar nasıl salalım sokağaa
Aminnnn
Erkek çocuğuna da geçenlerde tecavüz edip
sonrada öldürmüştü şe....sizinnn evladııı pislikkk
evet okudum şimdi
böle haberler okumak istemiyor
birde salın çocuklarınız özgüveni yüksek olsun diyolar nasıl salalım sokağaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?