Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

vefacım yazdıklarını okuyunca üzüldüm gerçekten
annenlerden para almama konusunda sana katılıyorum
bu kadar özverili iken annenler eşinin bu tarz konuşmaları hiç olmamış

ama senin eşine özgü şeyler değil bunlar inan
erkekler bizden farklı bakıyor olaylara

dedim anneme istemiyorum gönderme diyeee

ama eşimle olanları asla demedim annem yıkılır üzülürrr
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep dumannnn
sana ne oldu bal peteğimmm
Şimdi, vefacım ben belki orayı atlamış olabilirim..
Kayınvaliden artık bakamam mı dedi oğluna da
siz böyle yana yakıla kreş araştırmaya başladınız ??
yok direk öle demedi şuan oğlan 4yaşında bu sene okula vereceğiz dedik hep soruyordu bu sene gidecekmi diye

bizde araştıralım dedik

onun yakında bi özel kreş var birde devlet

ona şartları söyledim kreşin yarım gideceğine tam gün gitsin dedi

serviside ayarlayın dedii

bende şokkk tabiiii kaldım telde böleee
hiç bişey yapmaz çık derrr
birbirimize daha inatla kötü şeyler olur eminim
annemden almam ısrarla versede artık koklatmam
ahhh kuzum yaaaa nedne kullanılıyoruz böyle

daha da önemlisi neden müsaade ediyoruz bunlara

bende kullanacağımm bu hakkımı zelişş amaaa görürü yüzümüü

kompleks işte kendi ailesi yardım etmeyince bende sölenince nerden saldıracağını bilemedi işte liliii

normal konuşuyoruz oğlumun yanında dikkatliyimmm yalnızken tavrımı koyuyorummm

dün yaptığının hızını alamadı 2 saat balkonu camları kombiyi fırını temizledi şaşkın gözüme girmeh için ohhh olsunnn

evet çok doğru annenin sana verdiği desteği eşine söyleme

veya söyleşende ev için kullanma dursun bir kenarda
bundan sonra oğlumla sosyal paramız olacakkk o dışardan gelen paralar,,
Canım çok üzüldüm senin adına bu kadar sıkma kendini herşey yoluna girer inş.ama eşine çok kızdım bende her konuda kendilerini haklı çıkarmanın bir yolunu buluyorlar.
aynen bi şekilde insanın canını acıtıyorlarrrrr canımmm
ya işte insanın en agrına giden de hiç ummadıgın bi laf etmesi esinin .bak taaa nerden ne cıkarmış ,150 binlik evi almalar felan. konuyla halbuki hiç ilgisi yok.
işte ben dedim ya davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir diye k.valide için
bana 10 dakika sonra kahve yaptı balkonda içerken bu lkafı etti şok oldum yaaa

bende bundan sonra farklı bakacağım olaylara canımmmm anlamış oldummm

Ben efkarlandım bilmiyorumm ya,
bi resim gördüm ondan oldu

Eşin en azından odun gibi durmuyor ewin içinde,
bir şeyler yapıyor..
Dur bakalım zamana bırak biraz...
Çalıştırmasınlar ozaman gelinlerini hayret bişi..

Birde kayınvaliden servisi de konuşun demiş baksana,
iyice çıkarmış gözden torununu..
Sen ne yap et, devlete öğlen yazdırmaya bak..
Birde okula devlete yazdırınca üstüne durmak gerekiyor, okulda beklemekte gerekiyor..
Bunuda yapmaz o kadınn:26:

bundan sonra oğlumla sosyal paramız olacakkk o dışardan gelen paralar,,

Bu ara okadar sıkıştım ki, paşamla hiç sosyal bişi yapamaz oldukk

amamnnnnn sende al çocuğu parka çıkar top oynayın, eğlenin, üzerine bir tatlı yada dondurma la sana sosyal etkinlik şekerim... Geçer sıkma canını bunun için. Hem zaten sünnet için sıkıştın bu kadar hele bir atlat rahatlarsın...

O ayrı onları yapıyoruz ama
istedikleri şeyler onları hiç yapamıyoruz bu araa

pompişim siz neden bozuştunuz kuzummmm

öenmli bişey değişdir inşallah

tatlım dün kv den bana geldi .annem ben kv dem bebegin odasında tüm alınanları ortaya döktük ,annemin ankaradan getirdikilerini felan da tabi...
makinaya attık ,hani yıkayıp ütüleyip dolabını yerlestirelim diye .

şimdi bu kv, annemin aldıklarına bakıyor bakıyor sürekli bi laf söylüyor,mesela: ''tulum almadınız mıı ,hımm.. hep ikili takımm..paltoda almamşsınız..ipek sarı örtüde yok... vs.. vs.. '' sürekli konuşuyorr ,'' eee siz bişey almamışsınız kii ,bebek arabası nerdee,oto koltugunu göremedim,bu nasıl kız annesilik cart curt... ''

annemde : x hanım ,daha zaman var hallederiz gibi yuvarlark laflar söylüyor .

ama bana geldiler tabii...susuyorumm sabrediyorum...

sonra bana döndü dedi ki : hadi bize türk kahvesi yap ,ben evden taze kahve getirdim .

bende ok dedim , gittim yaptım bunları cagırdım . ama yanlışlıkla mırra getirmiş ,kahve makinesinde yapmıştım kahveyi hiç köpürmedi tabii .

annemle bu geldi oturdular masaya ,ben kahveleri verirken , kahve farklıymış hiç köpürmedi dedim .

kv : '' böyle kırklık yapana böyle kahve ikram edilir ''dedi .annem şok oldu ,gözü doldu kadının,cünkü benim annem öyle hassastır ki...

demesiyle ben patladım .oturdum masaya .gözlerinin icine bak baka :

- sen ne diyosun yaa ,ne diyosun !! ??? ben anneme babama asla bana bunu bunu alıcaksınız demem .onların hediyesidir bunlar ,ki herşeyi de aldılar .

bu dedi ki : ama biz görümcemden için kızımı karyola takımı aldık .

bende : annemlerde aldılar ,illa bunu sana söylemem mi gerekiyor ,onlar da aldılar ,ankaradan gelicek dedim .

sonra bu dedi ki : '' bir kız annesi cocugun 5 yasına kadar ki tüm kıyafetlerini alır burda ,herseyini karsılar dedi .ben seni ayse teyzenin gelinin bebek kırklamasını götürüyüm de gör bak aldıklarını dedi .

bende : yooooo,ben kimseye gitmem ,kızınla aynı zamanda dogum yapıcaz ,ben onunkine gelicem dedim .sen bakalım 5 yasına kadar ki herseyini almış mısın orda görücez dedim.

bu şok oldu !

sustu hemen ,bende ben yukarıya cıkıyorum dedim cıktım ..

sonra kardesime tv .acıcam ,tv .acılmıyor .pandayı aradım ,yakınlardaydı zaten. dedim tv. acılmıyor bu ugra da suna bak diye .
geldi bu tam televizyonu yaparken dedimki ,:'' annenle tartıstık haberin olsun .''

bu demez mi hemen : işte sen böylesinnn ,annem senle tartıssa asla bana söylemez ,allah bilir tv. bozukta degildir ,yalandan beni buraya getirtmek icin tv. yi bahane ettin ,anneme bişey demiceksin...
derken olaylar büyüdüüü büyüdüüüü.....

vefacım yazdıklarının hepsini okumadım ama hemen hemen aynıyız seninle.bende bu ay sünnet ettirdim çocuğumu eşimede dedimki hiçbirşeye karışmayacaksın gelen hiçbirşeye dokundurtmam.inanırmısın el gibi gelip oturdular salonda.bi arayıpta yapılacak bişey varmı diye sormadılar bile.çokta güzel geçti umarım sende çabuk atlatırsın.tek başıma kalktım bu yükün altından herşeyimide biriktirerek aldım.hiç minnet etme kimseye.çocuk bakımı konusuda dahil.sonunda başına kalkılacaksa etimi yerim kasaba minnet etmem.

Son düzenleme:
Ben ilk kayınvalidenden duyuyorum valla 5 yaşına kadar,
çocuğun her bi şeyinii kız tarafı yaptığını...
Nasıl bir adetse o öyle cidden şaşırdım yani..
Eşine söylesen de söylemesen de değişen bişi olmuyor ki pompiş..
Sen sinir olduğunla kalıyosun işte..
Sen ne cewap werdin eşine peki, hep böyle yapıyosun deyince..
Demedin mi eşine sen; "böyle kırklık yapana böyle kahve ikram edilir ' kelimesi ne demek?
Annemin üstüne oynadı hep diye...
Eğer eşin de merhamet varsa annnesinin yalnış cümleler kurduğunu farketmesi lazım..

O ayrı onları yapıyoruz ama
istedikleri şeyler onları hiç yapamıyoruz bu araa

sıkma canını kuzum bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. hem ne istiyormuş kuzu bakalım hımmmmm

oyy oyyyy seninkide çok fena olmuş pompişimm

öncelikle o kaynana varya çok fena ne demek ya senin annene onu al bunu al yada neden almadın demesi varmı böyle bir dünya ama iyi vermişsin ağzının payını yazık annen üzülmüş ona üzüldüm bende...

Ama annene anlat nasıl insanlar olduklarını sıkmasın hiç canını

eşine de pes doğrusu çok ileri gitmiş bence her şeyden önemlisi sen hamilesin yaniii

ama sıkma canını bak annen yanında boşver annenle kardeşinle tadını çıkar bu günlerin kuzum

Televizyonda gördüğü oyuncak var onu istiyor dewamlı
ve oyun merkezlerini sayıyor bana..

ya yok öyle bi adet ,dötünden uyduruyor resmenn ,cocugu ben yapıcam annemler tüm ihtiyaclarını karsılıcak, böyle sacmalık mı olur allasenn..

öküzün dedigi tek şey: bana ne anlatırsan anlat,yanlış bir hareket yapsa dahi agzımdan '' evet annemler haksız'' demem .sen sadece sakin ol dedi .

onun icin anne baba kutsal bi nesne sanki ,asla ama asla laf söylettirmez .

ben de dedim ki : senle birşey paylasan da kabahat.

üst kata cıktım ,yüzüne bakmadım .

gecede sarılıyor öpüyor,seni çok seviyorumlar biz mutlu bir aileyizler felan fistan ...

sus ya gece gece dedim ,uyudum .

Offff sinir oldum kvne yaaa
ankarada böle adetler var beişk getirme adeti ama
kız tarafı kadar erkek tarafıda yapar
sende bizde yok böle 5 yaşına kadar herşeyini yapmak de
annen yapacak herşeyinide oto koltuğuna kadar
bunlar ne yapacak anlamadım valla
sadece sevecekler mi anlamadım

Televizyonda gördüğü oyuncak var onu istiyor dewamlı
ve oyun merkezlerini sayıyor bana..

oyyy kıyamam kuzuya bak istediği oyuncağı hediye alabilirsin sünnetinde canımmm

neyse en azından hatasının farkında ama sende hemen indirme yelkenleri suya çünkü çok ayıp etmiş...

Siz şu sus ya uyucam beni nasıl diyonuz şu eşlerinize ya,
bana dese gelll kocişim derimm
küs kalamam ben yaw

Anne baba kutsal ewet, onlar suçlu olsada asla kılını kıpırdatmazlar.
Sen sakin olcan, laf etmicen senin ağzına mıçsalar bile..
Ne güzel valla, ozaman sağır ve dilsiz gelin alacaklardı

ankaralımısın ? elenora

hemde ne fenaaaa....

öyle bi laf sokar kii bi kasık suda bogacagın gelir...

öküz annesine dese ki anne diye böyle diyosun diye ,yeminlen söyle bi tepki verir : olur mu oglummm der miyim oglummm ,onlar yanlış anlamıs oglummm , böyle konuşursan benle ben üzülürümm ogluuummm....

klasik cümlelerrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…