- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
dedim anneme istemiyorum gönderme diyeeeslm tatlımmm,kolay gelsinnn...
offf offff.. bu erkekler böyle işte kendi annelerine gelince laf ettirmezler ,ama esnin annesi olunca çat çat lafları söylerler.
bence vefa annene söyle 5 kuruş para göndermesin ,
evini gecindirsin .
sana ne oldu bal peteğimmmİçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep dumannnn
yok direk öle demedi şuan oğlan 4yaşında bu sene okula vereceğiz dedik hep soruyordu bu sene gidecekmi diyeŞimdi, vefacım ben belki orayı atlamış olabilirim..
Kayınvaliden artık bakamam mı dedi oğluna da
siz böyle yana yakıla kreş araştırmaya başladınız ??
hiç bişey yapmaz çık derrroff vefa senin bu kv anlayamıyorum
işten çıkarım diye tehdit etsen ne der acaba eşin merakettim
yarım gün niye bakamıyor allam yaaa
benim kv dede tam gün gönderin dediğinde
eşim anne yarısını sen ver gönderelim kredi ödüyoruz,
maddi yardım yapmadınız bana manevi olarak mecburen yapacaksınız dedi...
O da tıpış tıpş kabul etti kendi torunu ya insan seve seve bakar
allahım böle insanların şerrinden korusun bizi
sabret vefaa eşin de ayıp etmiş
sende bundan sonra akıllan annenin verdiği 1 lirayı bile söleme eşine
birikim yap yok say o parayı
ahhh kuzum yaaaa nedne kullanılıyoruz böyle
daha da önemlisi neden müsaade ediyoruz bunlara
Bilmiyorummmm
Offf vefa senn adamın gönlünü hoş et karılık yap,
sonra kalkmış desin ki ailenin bir kuruşu girmesin ewe..
Bunu neye dayanarak diyorsa artıkk..
Vefacım sen artık o güzel gönlünü üzme artık
akşam bir olsun bakalım..,Belki o seninle konuşacakk ...
bundan sonra oğlumla sosyal paramız olacakkk o dışardan gelen paralar,,evet çok doğru annenin sana verdiği desteği eşine söyleme
veya söyleşende ev için kullanma dursun bir kenarda
aynen bi şekilde insanın canını acıtıyorlarrrrr canımmmCanım çok üzüldüm senin adına bu kadar sıkma kendini herşey yoluna girer inş.ama eşine çok kızdım bende her konuda kendilerini haklı çıkarmanın bir yolunu buluyorlar.
işte ben dedim ya davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir diye k.valide içinya işte insanın en agrına giden de hiç ummadıgın bi laf etmesi esinin .bak taaa nerden ne cıkarmış ,150 binlik evi almalar felan. konuyla halbuki hiç ilgisi yok.
vefacım yazdıklarını okuyunca üzüldüm gerçekten
annenlerden para almama konusunda sana katılıyorum
bu kadar özverili iken annenler eşinin bu tarz konuşmaları hiç olmamış
ama senin eşine özgü şeyler değil bunlar inan
erkekler bizden farklı bakıyor olaylara
dedim anneme istemiyorum gönderme diyeee
ama eşimle olanları asla demedim annem yıkılır üzülürrr
sana ne oldu bal peteğimmm
yok direk öle demedi şuan oğlan 4yaşında bu sene okula vereceğiz dedik hep soruyordu bu sene gidecekmi diye
bizde araştıralım dedik
onun yakında bi özel kreş var birde devlet
ona şartları söyledim kreşin yarım gideceğine tam gün gitsin dedi
serviside ayarlayın dedii
bende şokkk tabiiii kaldım telde böleee
hiç bişey yapmaz çık derrr
birbirimize daha inatla kötü şeyler olur eminim
annemden almam ısrarla versede artık koklatmam
bende kullanacağımm bu hakkımı zelişş amaaa görürü yüzümüü
kompleks işte kendi ailesi yardım etmeyince bende sölenince nerden saldıracağını bilemedi işte liliii
normal konuşuyoruz oğlumun yanında dikkatliyimmm yalnızken tavrımı koyuyorummm
dün yaptığının hızını alamadı 2 saat balkonu camları kombiyi fırını temizledi şaşkın gözüme girmeh için ohhh olsunnn
bundan sonra oğlumla sosyal paramız olacakkk o dışardan gelen paralar,,
aynen bi şekilde insanın canını acıtıyorlarrrrr canımmm
işte ben dedim ya davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir diye k.valide için
bana 10 dakika sonra kahve yaptı balkonda içerken bu lkafı etti şok oldum yaaa
bende bundan sonra farklı bakacağım olaylara canımmmm anlamış oldummm
bundan sonra oğlumla sosyal paramız olacakkk o dışardan gelen paralar,,
Bu ara okadar sıkıştım ki, paşamla hiç sosyal bişi yapamaz oldukk
amamnnnnn sende al çocuğu parka çıkar top oynayın, eğlenin, üzerine bir tatlı yada dondurma la sana sosyal etkinlik şekerim... Geçer sıkma canını bunun için. Hem zaten sünnet için sıkıştın bu kadar hele bir atlat rahatlarsın...
pompişim siz neden bozuştunuz kuzummmm
öenmli bişey değişdir inşallah
Ben ilk kayınvalidenden duyuyorum valla 5 yaşına kadar,tatlım dün kv den bana geldi .annem ben kv dem bebegin odasında tüm alınanları ortaya döktük ,annemin ankaradan getirdikilerini felan da tabi...
makinaya attık ,hani yıkayıp ütüleyip dolabını yerlestirelim diye .
şimdi bu kv, annemin aldıklarına bakıyor bakıyor sürekli bi laf söylüyor,mesela: ''tulum almadınız mıı ,hımm.. hep ikili takımm..paltoda almamşsınız..ipek sarı örtüde yok... vs.. vs.. '' sürekli konuşuyorr ,'' eee siz bişey almamışsınız kii ,bebek arabası nerdee,oto koltugunu göremedim,bu nasıl kız annesilik cart curt... ''
annemde : x hanım ,daha zaman var hallederiz gibi yuvarlark laflar söylüyor .
ama bana geldiler tabii...susuyorumm sabrediyorum...
sonra bana döndü dedi ki : hadi bize türk kahvesi yap ,ben evden taze kahve getirdim .
bende ok dedim , gittim yaptım bunları cagırdım . ama yanlışlıkla mırra getirmiş ,kahve makinesinde yapmıştım kahveyi hiç köpürmedi tabii .
annemle bu geldi oturdular masaya ,ben kahveleri verirken , kahve farklıymış hiç köpürmedi dedim .
kv : '' böyle kırklık yapana böyle kahve ikram edilir ''dedi .annem şok oldu ,gözü doldu kadının,cünkü benim annem öyle hassastır ki...
demesiyle ben patladım .oturdum masaya .gözlerinin icine bak baka :
- sen ne diyosun yaa ,ne diyosun !! ??? ben anneme babama asla bana bunu bunu alıcaksınız demem .onların hediyesidir bunlar ,ki herşeyi de aldılar .
bu dedi ki : ama biz görümcemden için kızımı karyola takımı aldık .
bende : annemlerde aldılar ,illa bunu sana söylemem mi gerekiyor ,onlar da aldılar ,ankaradan gelicek dedim .
sonra bu dedi ki : '' bir kız annesi cocugun 5 yasına kadar ki tüm kıyafetlerini alır burda ,herseyini karsılar dedi .ben seni ayse teyzenin gelinin bebek kırklamasını götürüyüm de gör bak aldıklarını dedi .
bende : yooooo,ben kimseye gitmem ,kızınla aynı zamanda dogum yapıcaz ,ben onunkine gelicem dedim .sen bakalım 5 yasına kadar ki herseyini almış mısın orda görücez dedim.
bu şok oldu !
sustu hemen ,bende ben yukarıya cıkıyorum dedim cıktım ..
sonra kardesime tv .acıcam ,tv .acılmıyor .pandayı aradım ,yakınlardaydı zaten. dedim tv. acılmıyor bu ugra da suna bak diye .
geldi bu tam televizyonu yaparken dedimki ,:'' annenle tartıstık haberin olsun .''
bu demez mi hemen : işte sen böylesinnn ,annem senle tartıssa asla bana söylemez ,allah bilir tv. bozukta degildir ,yalandan beni buraya getirtmek icin tv. yi bahane ettin ,anneme bişey demiceksin...
derken olaylar büyüdüüü büyüdüüüü.....
O ayrı onları yapıyoruz ama
istedikleri şeyler onları hiç yapamıyoruz bu araa
tatlım dün kv den bana geldi .annem ben kv dem bebegin odasında tüm alınanları ortaya döktük ,annemin ankaradan getirdikilerini felan da tabi...
makinaya attık ,hani yıkayıp ütüleyip dolabını yerlestirelim diye .
şimdi bu kv, annemin aldıklarına bakıyor bakıyor sürekli bi laf söylüyor,mesela: ''tulum almadınız mıı ,hımm.. hep ikili takımm..paltoda almamşsınız..ipek sarı örtüde yok... vs.. vs.. '' sürekli konuşuyorr ,'' eee siz bişey almamışsınız kii ,bebek arabası nerdee,oto koltugunu göremedim,bu nasıl kız annesilik cart curt... ''
annemde : x hanım ,daha zaman var hallederiz gibi yuvarlark laflar söylüyor .
ama bana geldiler tabii...susuyorumm sabrediyorum...
sonra bana döndü dedi ki : hadi bize türk kahvesi yap ,ben evden taze kahve getirdim .
bende ok dedim , gittim yaptım bunları cagırdım . ama yanlışlıkla mırra getirmiş ,kahve makinesinde yapmıştım kahveyi hiç köpürmedi tabii .
annemle bu geldi oturdular masaya ,ben kahveleri verirken , kahve farklıymış hiç köpürmedi dedim .
kv : '' böyle kırklık yapana böyle kahve ikram edilir ''dedi .annem şok oldu ,gözü doldu kadının,cünkü benim annem öyle hassastır ki...
demesiyle ben patladım .oturdum masaya .gözlerinin icine bak baka :
- sen ne diyosun yaa ,ne diyosun !! ??? ben anneme babama asla bana bunu bunu alıcaksınız demem .onların hediyesidir bunlar ,ki herşeyi de aldılar .
bu dedi ki : ama biz görümcemden için kızımı karyola takımı aldık .
bende : annemlerde aldılar ,illa bunu sana söylemem mi gerekiyor ,onlar da aldılar ,ankaradan gelicek dedim .
sonra bu dedi ki : '' bir kız annesi cocugun 5 yasına kadar ki tüm kıyafetlerini alır burda ,herseyini karsılar dedi .ben seni ayse teyzenin gelinin bebek kırklamasını götürüyüm de gör bak aldıklarını dedi .
bende : yooooo,ben kimseye gitmem ,kızınla aynı zamanda dogum yapıcaz ,ben onunkine gelicem dedim .sen bakalım 5 yasına kadar ki herseyini almış mısın orda görücez dedim.
bu şok oldu !
sustu hemen ,bende ben yukarıya cıkıyorum dedim cıktım ..
sonra kardesime tv .acıcam ,tv .acılmıyor .pandayı aradım ,yakınlardaydı zaten. dedim tv. acılmıyor bu ugra da suna bak diye .
geldi bu tam televizyonu yaparken dedimki ,:'' annenle tartıstık haberin olsun .''
bu demez mi hemen : işte sen böylesinnn ,annem senle tartıssa asla bana söylemez ,allah bilir tv. bozukta degildir ,yalandan beni buraya getirtmek icin tv. yi bahane ettin ,anneme bişey demiceksin...
derken olaylar büyüdüüü büyüdüüüü.....
Televizyonda gördüğü oyuncak var onu istiyor dewamlısıkma canını kuzum bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. hem ne istiyormuş kuzu bakalım hımmmmm
oyy oyyyy seninkide çok fena olmuş pompişimm
öncelikle o kaynana varya çok fena ne demek ya senin annene onu al bunu al yada neden almadın demesi varmı böyle bir dünya ama iyi vermişsin ağzının payını yazık annen üzülmüş ona üzüldüm bende...
Ama annene anlat nasıl insanlar olduklarını sıkmasın hiç canını
eşine de pes doğrusu çok ileri gitmiş bence her şeyden önemlisi sen hamilesin yaniii
ama sıkma canını bak annen yanında boşver annenle kardeşinle tadını çıkar bu günlerin kuzum
Ben ilk kayınvalidenden duyuyorum valla 5 yaşına kadar,
çocuğun her bi şeyinii kız tarafı yaptığını...
Nasıl bir adetse o öyle cidden şaşırdım yani..
Eşine söylesen de söylemesen de değişen bişi olmuyor ki pompiş..
Sen sinir olduğunla kalıyosun işte..
Sen ne cewap werdin eşine peki, hep böyle yapıyosun deyince..
Demedin mi eşine sen; "böyle kırklık yapana böyle kahve ikram edilir ' kelimesi ne demek?
Annemin üstüne oynadı hep diye...
Eğer eşin de merhamet varsa annnesinin yalnış cümleler kurduğunu farketmesi lazım..
Televizyonda gördüğü oyuncak var onu istiyor dewamlı
ve oyun merkezlerini sayıyor bana..
ya yok öyle bi adet ,dötünden uyduruyor resmenn ,cocugu ben yapıcam annemler tüm ihtiyaclarını karsılıcak, böyle sacmalık mı olur allasenn..
öküzün dedigi tek şey: bana ne anlatırsan anlat,yanlış bir hareket yapsa dahi agzımdan '' evet annemler haksız'' demem .sen sadece sakin ol dedi .
onun icin anne baba kutsal bi nesne sanki ,asla ama asla laf söylettirmez .
ben de dedim ki : senle birşey paylasan da kabahat.
üst kata cıktım ,yüzüne bakmadım .
gecede sarılıyor öpüyor,seni çok seviyorumlar biz mutlu bir aileyizler felan fistan ...
sus ya gece gece dedim ,uyudum .
ya yok öyle bi adet ,dötünden uyduruyor resmenn ,cocugu ben yapıcam annemler tüm ihtiyaclarını karsılıcak, böyle sacmalık mı olur allasenn..
öküzün dedigi tek şey: bana ne anlatırsan anlat,yanlış bir hareket yapsa dahi agzımdan '' evet annemler haksız'' demem .sen sadece sakin ol dedi .
onun icin anne baba kutsal bi nesne sanki ,asla ama asla laf söylettirmez .
ben de dedim ki : senle birşey paylasan da kabahat.
üst kata cıktım ,yüzüne bakmadım .
gecede sarılıyor öpüyor,seni çok seviyorumlar biz mutlu bir aileyizler felan fistan ...
sus ya gece gece dedim ,uyudum .
Offff sinir oldum kvne yaaa
ankarada böle adetler var beişk getirme adeti ama
kız tarafı kadar erkek tarafıda yapar
sende bizde yok böle 5 yaşına kadar herşeyini yapmak de
annen yapacak herşeyinide oto koltuğuna kadar
bunlar ne yapacak anlamadım valla
sadece sevecekler mi anlamadım
oyy oyyyy seninkide çok fena olmuş pompişimm
öncelikle o kaynana varya çok fena ne demek ya senin annene onu al bunu al yada neden almadın demesi varmı böyle bir dünya ama iyi vermişsin ağzının payını yazık annen üzülmüş ona üzüldüm bende...
Ama annene anlat nasıl insanlar olduklarını sıkmasın hiç canını
eşine de pes doğrusu çok ileri gitmiş bence her şeyden önemlisi sen hamilesin yaniii
ama sıkma canını bak annen yanında boşver annenle kardeşinle tadını çıkar bu günlerin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?