Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bunu begendim bu ayın 23 ünde kuzenimin düğünü var kına gecesi için pantalon üzeri bişiler bakıyorum

zelişşşşşş yakaladım seniii, hi hi alışveriş mi yapacaksınız? hemen girdim ben de siteye, baktım bayağı uygun olanlar var yanii.

zelişşşşşş yakaladım seniii, hi hi alışveriş mi yapacaksınız? hemen girdim ben de siteye, baktım bayağı uygun olanlar var yanii.

bakındım öyle canım ya buradaki kızlar bakıyorlar alışveriş içinde henüz karar vermedim ama fena değil fiyatlar güzel şeyler de var...

bakındım öyle canım ya buradaki kızlar bakıyorlar alışveriş içinde henüz karar vermedim ama fena değil fiyatlar güzel şeyler de var...
demi ama, alışveriş deyince hiç dayanamıyoruz, ama internetten de beden olayı var yaaa:26::26: Benim aldıklarımdan da 5 parçası olmadı, diğerleri iyi de, onları değiştireceğim.

demi ama, alışveriş deyince hiç dayanamıyoruz, ama internetten de beden olayı var yaaa:26::26: Benim aldıklarımdan da 5 parçası olmadı, diğerleri iyi de, onları değiştireceğim.

Evet canım ama onda da iade ediyorsun öyle bir avantaj var en azından malum mağaza mağaza gezmek de ciddi zaman istiyor bizlerinde en hassas noktası zamansızlık ne bilim alışveriş iyidir yaaa netten de olsa mağazadan da olsa

nasılsın canım, diş tedaviniz nasıl gidiyor, bizim tekrar damaklıklar takıldı, 28 mayısta randevumuz var, bizim tedavi epey uzun sürecekmiş ama:26::26:

siz nerden tanışıyosunuz bakalımmm

gerçi ikinizde aynı şehirdesiniz

evet canım, vakitten tasarruf zaten, en önemli olay orda.
biz dişlerden dolayı tanışıoruz cnaım, ikimizn çocukları da diş teli tedavisi görüyor da, daha önce yazışmıştık, aynı şehirdeyiz ama yüzyüze görüşmüşlüğümüz yok, burada tanıştık, forumda

hımm anladım canım görüşürsünüz belki ilerde bende yasmine misafirliğe gidicem bir ara

toplanıp hep beraber görüşürüz

o beni düldülüyle gezdirecekti

ne güzel olur valla hep beraber gezeriz....

he olurrrr, gel sen, biz de burda buluşurz, bizimkisi kolay, sen hele kalk İstanbul dan gel, biz toplaşırız

nasılsın canım, diş tedaviniz nasıl gidiyor, bizim tekrar damaklıklar takıldı, 28 mayısta randevumuz var, bizim tedavi epey uzun sürecekmiş ama:26::26:

merhaba canm

öncelikle allah sana sabır versin ben varya ünv.hastanesinde sinir krizi geçirecektim nerdeyseee

neyse

inanırmısın yamuk dişimiz daha 40 gün olmasına rağmen gözle görülür düzelme var doktorumuz çok iyi iyiki gitmişimmmm biraz pahalıya mal oluyopr

amma herşşey evlatlarımız içinnn

ben tanırım herkesiiii

gel bebem gel başımla beraber gezdiririm ben seniiiiiii

bak ben kalkıp gelirimde siz orda bir araya gelemezseniz nolcek
sen ghele bir gel de, biz buluruz birbirimizi.

Canım Allah a şükür rutine bağladık biz de, ayda 1 gidiyoruz, sorun yok çok şükür.
Senin de ne güzel düzelmeleri görmen, bizim de 16 gün kadar damaksız kaldı, aradaki boşluğun azaldığını gördük, mutlu olduk yanii. Çok şükür bugünlere geldikya, gerisi kolay geçer diye düşünüyorum.

az evvel bir dilim su böreğinin yarısını yedim ama ban mısın demediiii

Nasıl bir açlıksa buuu off offffffffffff

bir aklım diyorki yoğurtun içine biraz müsli ilave edip yiyeyim çok açım çünkü

bir aklım dur yapmaaa diyorrrr

ama akşama böyle aç kalırsam akşam yüklenirimmmm

evet insan öyle acıkınca akşam çok yiyor

sen ye yoğurdunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…