bunu begendim bu ayın 23 ünde kuzenimin düğünü var kına gecesi için pantalon üzeri bişiler bakıyorumEki Görüntüle 1104365
zelişşşşşş yakaladım seniii, hi hi alışveriş mi yapacaksınız? hemen girdim ben de siteye, baktım bayağı uygun olanlar var yanii.
demi ama, alışveriş deyince hiç dayanamıyoruz, ama internetten de beden olayı var yaaa:26::26: Benim aldıklarımdan da 5 parçası olmadı, diğerleri iyi de, onları değiştireceğim.bakındım öyle canım ya buradaki kızlar bakıyorlar alışveriş içinde henüz karar vermedim ama fena değil fiyatlar güzel şeyler de var...
bende bilmiyommmmmmmmmmmm
yapsam geçecek deeeee
ohhhhhh ne güselllll
demi ama, alışveriş deyince hiç dayanamıyoruz, ama internetten de beden olayı var yaaa:26::26: Benim aldıklarımdan da 5 parçası olmadı, diğerleri iyi de, onları değiştireceğim.
nasılsın canım, diş tedaviniz nasıl gidiyor, bizim tekrar damaklıklar takıldı, 28 mayısta randevumuz var, bizim tedavi epey uzun sürecekmiş ama:26::26:
evet canım, vakitten tasarruf zaten, en önemli olay orda.Evet canım ama onda da iade ediyorsun öyle bir avantaj var en azından malum mağaza mağaza gezmek de ciddi zaman istiyor bizlerinde en hassas noktası zamansızlık ne bilim alışveriş iyidir yaaa netten de olsa mağazadan da olsa
siz nerden tanışıyosunuz bakalımmm
gerçi ikinizde aynı şehirdesiniz
evet canım, vakitten tasarruf zaten, en önemli olay orda.
biz dişlerden dolayı tanışıoruz cnaım, ikimizn çocukları da diş teli tedavisi görüyor da, daha önce yazışmıştık, aynı şehirdeyiz ama yüzyüze görüşmüşlüğümüz yok, burada tanıştık, forumda
hımm anladım canım görüşürsünüz belki ilerde bende yasmine misafirliğe gidicem bir ara
toplanıp hep beraber görüşürüz
o beni düldülüyle gezdirecekti
ne güzel olur valla hep beraber gezeriz....
he olurrrr, gel sen, biz de burda buluşurz, bizimkisi kolay, sen hele kalk İstanbul dan gel, biz toplaşırız
nasılsın canım, diş tedaviniz nasıl gidiyor, bizim tekrar damaklıklar takıldı, 28 mayısta randevumuz var, bizim tedavi epey uzun sürecekmiş ama:26::26:
evet canım, vakitten tasarruf zaten, en önemli olay orda.
biz dişlerden dolayı tanışıoruz cnaım, ikimizn çocukları da diş teli tedavisi görüyor da, daha önce yazışmıştık, aynı şehirdeyiz ama yüzyüze görüşmüşlüğümüz yok, burada tanıştık, forumda
Evet canım ama onda da iade ediyorsun öyle bir avantaj var en azından malum mağaza mağaza gezmek de ciddi zaman istiyor bizlerinde en hassas noktası zamansızlık ne bilim alışveriş iyidir yaaa netten de olsa mağazadan da olsa
siz nerden tanışıyosunuz bakalımmm
gerçi ikinizde aynı şehirdesiniz
hımm anladım canım görüşürsünüz belki ilerde bende yasmine misafirliğe gidicem bir ara
toplanıp hep beraber görüşürüz
o beni düldülüyle gezdirecekti
ne güzel olur valla hep beraber gezeriz....
sen ghele bir gel de, biz buluruz birbirimizi.bak ben kalkıp gelirimde siz orda bir araya gelemezseniz nolcek
Canım Allah a şükür rutine bağladık biz de, ayda 1 gidiyoruz, sorun yok çok şükür.merhaba canm
öncelikle allah sana sabır versin ben varya ünv.hastanesinde sinir krizi geçirecektim nerdeyseee
neyse
inanırmısın yamuk dişimiz daha 40 gün olmasına rağmen gözle görülür düzelme var doktorumuz çok iyi iyiki gitmişimmmm biraz pahalıya mal oluyopr
amma herşşey evlatlarımız içinnn
ben tanırım herkesiiii
gel bebem gel başımla beraber gezdiririm ben seniiiiiii
az evvel bir dilim su böreğinin yarısını yedim ama ban mısın demediiii
Nasıl bir açlıksa buuu off offffffffffff
bende hafiften acıktım gibi :125::125::125:
bir aklım diyorki yoğurtun içine biraz müsli ilave edip yiyeyim çok açım çünkü
bir aklım dur yapmaaa diyorrrr
ama akşama böyle aç kalırsam akşam yüklenirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?