Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Nasılsınız bakalımmmm nasıl başladınız güne...

Sabah sabah o kadar çok su içtim ki karnım şişti

Az evvelde yeşil çay içtimmm bir bardak daha bişey içersem kusucam valla o derece yani

Günaydın hatunlar..

Çalışan bir anne olarak bir sorum var kızım seneye okula başlayacak eger oturdugum bölgedeki okula verirsem öglen 1 akşam 6 okulumuz çok yakın kendim götürüp getiricem

pilot okullardan birine verirsem sabah 9 akşam 5 servisle gidip gelmek zorunda kalacak

istanbul'da kimsemiz yok bizim anacım..

Tek tabanca çekirdek bir aileyiz..

işten çıkıp çıkmamakta çok kararsızım çünkü okul saatleri çalışma saatlerimle çok uyumsuz

İşyerim bana uzak..

servisle işe gidip gelmek için

6:45 de kalkıyorum ve kızımı da bu saatte kaldırmam gerekecek çünkü çalışmaya devam edersem kreşten okula okuldan kreşe gelip gitmek zorunda

İşe ben 45 dakika erken geliyorum yani saat tam 7:45 de işyerinde oluyorum..mesaimiz ise 8:30 da başlıyor ..

Akşam 6:00 paydos ve ben saat 7:00 de evdeyim.

kızım çok yorulur diye düşünüyorum onu öglene kadar kreşe bıraksam ilkokul 1e giden çocugun uykusunu da alması gerek..Ödevlerini nasıl yapacak..çünkü akşam erkenden yatması gerek sabah erken kalkabilmesi için.

HAadi bana fikrinizi söyleyin

Son düzenleme:

Canımmmmmm çok ama çok sevindim senin adınaaaa aferin size halletmişsiniz sorunuuu kafan rahat eder artık

günaydın kızlarrrrr

eylüş bende yarım simit domates salatalık zeytin yedim ama kesmediii

vafa simit vazgeçmelisin hem doymuyorsun hem de çok fazla kalori alıyorsun

slm canımcım iyi bak kendineee

yaz böyle arada gece bilem olsan

çok açım vefaaaa form krakerimi yedim dişimin kavuğunun kavuğuna gitmediiiiiiii :

eylül yinemi kraker kızzz yazık sana 12 ye kadar durulurmu nasıl dayanıcan hafif bir ara öğün yap bariiii

Günaydınlarrr

Vefacım eşinle aranızdaki sıkıntıları ortadan kaldırmanıza sevindim

günaydın canımcım nasılsınnnn

sağoll canımm

evet canım haklı :26::26::26::26:
Bende akşam yalnız yattım paşam gitti karşı tarafa..
İşin gıcık tarafı çocuğu akşamın 9.30'da almaya geldiler..
Uyku saati geçtii, mızmızlanmaya başladı ve gitmek istemiyorum diye
ağlamaya başladı.. Biraz zor ikna ettik..
Bana diyorki annee sen neden benimle oraya gelmiyosun..
Ben senide istiyorum orda diyor..
İlk defa bunu duydum oğlumdan..
Büyüyor artık ve iyice başladı farkına varmaya..

napıyım iş güç anneme hediye bakıyorum bır yandan da sennn
İyi cnm bende simit peynir çay yedim kahvatıda..
Ama öğlen lokma sürmücem ağzıma..
Dikkat edicem artık yediklerime..
Ben aldım anneme hediye bluz aldım netten

Günaydın zelişimm..
Ewettt içme daha bişi, tuvalet ve burası arasında gidip geleceksin,
sonra işler birikecekkk iyicee

Yani çalışan ve çocukları okula devam eden anneler olarak bunları hepimiz yaşadık...

Ama fikir almak istiyorsanız konuya hem sizin aç.ınızdan hemde çocuk açısından bakmak gerekli

Anladığım kadarıyla tek çocuğunuz var, İstabulda nerede oturuyorsunuz nerede çalışıyorsunuz 6 da işten çıkıp 7 de evde olmak çokda kötü değil aslında benim sabah akşam yolculuğum 3-4 saat sürüyor...

Ne iş yapıyorsunuz, çalışma hayatına devam etmeyi düşünüyormusunuz, bunu soruyorum çünkü ara vermek belki de iştedi kariyerinizi etkileyecek...

1. sınıf oldukça zor geçiyor, okul gerçekten çok önemli, normal bir okul yerine pilot okul daha mantıklı çünkü eğitim eğitimci farkı illaki oluyor...

İstanbulda kimsenizin olmaması da deaavantaj tabiiii

Şimdiii özell kreşş değil, normal ilkokula başlayacak sanırsam eylül ayında dimi?
Bana pilot okula vermek daha mantıklı geldi, ewet yorulacak ama sizin işiniz dolayısıyla,
böylesi daha uygun diye düşündüm.. Pilot okullarda derslerini okulda yapıyorlar diye biliyorum ben..
Faka sen akşam 7'de ewde oluyormuşsun, kızınız akşam 5'de paydos ediyor okuldan..
O saatte size uymuyor, onu nasıl ayarlayacaksınız peki, kim alacak kızınızı, kimsenizde yokmuş istanbulda?

dimi yaa birde bunun tuvalet boyutu varrrrr

acıkmaya başladım zatii kahvaltı edicem bendeeee

sana da afiyet olsun şekerimmm

valla yazık bana durucaz mecbur bişey yok cunku yemek ıcın
öyle de olmaz ki en azından çorba iç sadece

hadı yaa ben geç kaldım çaydanlık bakıyorum da bi de aklıma şey geldi bizim evdeki günlük yemek takımları eskidi baya 6 kişilik sade bi yemek tkaımı mı alsam :26::26:

kızzzz sen annene mi hediye alıcan yoksa eve mi

dimi yaa birde bunun tuvalet boyutu varrrrr

acıkmaya başladım zatii kahvaltı edicem bendeeee

sana da afiyet olsun şekerimmm
Sağol balımmmm havalar düzelmeyecek yaa Zelişş baksana
Ewett olabilirrr mantıklııı

iyi aferin su küpüüü
valla arkadaşşş kaç bilinmeyenli denklemmm bilemedimm

benimde kreş okul getir götür işleri karışık ama seninki daha zor sanırımm:26::26::26::26:

ne diyeceğimi bilemedim benn yaaa

Allah yardımcın olsunnn

büyüyor farkındalık geliyor artık çocuğa

konuş lilii süreklii izah ett

ayrı olmanın onu sevmekten babası ve senin vazgeçmeyeceğini hissettir canımmm

zeliş ben ümraniye'deyim işim ise çekmeköy taşdelen'de

Muhasebeciyim tek çocugum var evet..

Kreşimize bıraksam servisle gidip gelecek ama çocugum mecburen erken kalkmak zorunda

evet lilyana okula başlayacak..

Servis kreşten alıp kreşe bıraksa diye düşündüm kafam iyice allak bullak oldu..çünkü evde yokum mecburen kreşe yine bırakıp okula oradan gidip gelmesi uygun oluyor

zeliş ben ümraniye'deyim işim ise çekmeköy taşdelen'de

Muhasebeciyim tek çocugum var evet..

Kreşimize bıraksam servisle gidip gelecek ama çocugum mecburen erken kalkmak zorunda

Peki bir şey daha muhasebecisiniz mali müşavirlik için filan uğraşıyor musunuz yani akademik çalışmanız da var mı bir taraftan veya staj mevzuları filan

şuan örneğin işe 1 yıl ara verseniz yeniden iş bulamanız kolay olur mu?

Maddi anlamda durumunuz nasıl siz çalışmasanız bu sizi ne kadar etkiler şunu da unutmamak lazım okul demek başlı başına zaten maliyet demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…