Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ben yumurta haşlamaya başlasam sabahları ii olacak acayıp tok tutuyo o beniii

sende beğendin mi vefaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar şimdi diyet yapıyonuz mu yapmıyonuzz muuu
Yapıyosanızda burdan mı dewam ediyosunuzz

Hedeflerimiz hep haftalık olmalı... Aylık değil ))
Sorunlarımızı ufak parçalara böldüğümüzde daha çabuk biter unutmayalım ))

Aklıma hep şu örnek geliyor nedense...

Çocukken köye gitmiştim...
Halam bana dantel yapmayı öğretmişti ve masa örtüsü göstermişti..
Bundan yap çeyizine koyalım demişti... (O zamanlar çeyize dantel koyuluyordu ya )

Koskocaman masa örtüsü bunu nasıl yapıcam dedim,
Bak bu ufak ufak şekilleri yapıcaksın sonra birleştiricez kocaman olucak dedi...
3 ay orda kaldım, 3 ayda kocaman bir masa örtüsü yaptım ))

Kilo vermekte böyle birşey...
Ufak ufak parçalar vereceğiz bedenimizden...
Sonra bir bakacağız ki, kocaman bir parçamız gitmiş !
Başaracağız arkadaşlar...

Ama, bugün şunu yedim, kaçamak yaptımla değil
Gerçekten azmederek, kendimize inanarak !
Kendimizi kandırmadan !
Eğer herhafta 1 kilo vermeyi başarırsak, kendimizi ödüllendirebiliriz ))
Ama ödülümüz tatlı yemek değil !
Mesela istediğimiz kiloya ulaştığımızda giyeceğimiz bir kıyafeti almakta bir ödül olabilir bize ?
Ben uzun zaman sonra ilk defa 44 beden bir pantolona girdim dün... Hemde hiç zorlanmadan... Kasmadan...
Belki önümüzdeki ay 42 bedene gireceğim...
Bir sonraki ay 40 beden...
Bunu kaçamaklarla yapamam...
Ben zayıflarken siz bakacakmısınız ?
Yoksa benimle birlikte zayıflayacak mısınız?
Karar sizin...

şimdi arkadaş önüme üzümlü çikolatalardan getirdiii

verme dedim ısrarla verdiii

bide diyet yaptığımı insanlar öğrenince daha fazla baskı yapıyorlar niyeki,iii yaaa:44::44::44::44:

demedim bende peçeteyle hoooppp topladım çantama attımm akşam paşaya veririmmm

tebrik ederimmmmmmmmm

ayyyy güzelmişşşşşşşşşşşşşşşş

çok güzel yazmış yazan etkileyici yaniii

iyi yapmışsın canım bir iki kez geri çevirebilirsen bir daha ısrar etmezlerr

ben zeliş vefa

diyet topiği açıyoruz

topik kurallını bozanı atacağızzzzz

evet açıyorum birazdannnn

bunu yazan soya soslu kullanıcı idi onu sayesinde zayıflamıştım topik açınca çağıracğım onu face görüşüyoruz hala inş gelirrr

Bu kiloları yiyerek aldık, bekleyerek veremeyiz...

Bunca yıl içerisinde bir çok şey öğrendim kilo vermeyle ilgili... Ve şimdi onları uygulamaya başladığım için kilo vermeye başladım..
Ve çok iyi gidiyor... Hedefime ulaşana kadarda devam edeceğim...
Dediğim gibi, kimsenin benim yaptıklarımı yapma zorunluluğu yok, ben sadece kendi kendimi motive etmek için bu siteye yazıyorum ama sizlerde yazınca daha da motive oluyorum ))

Öğrendiklerim ;

1 ) Kök kelimesi emir kipi olan cümleler kullanma!
Örneğin; "Daha az yemeliyim, Rejime başlamalıyım, Diyete yapmalıyım vb..." (Burdaki emir kipi "ye", "başla", "yap")
Bunun yerine, "Zayıflayacağım", Kilo vereceğim" (Burdaki emir kipi "zayıfla", "ver")

2 ) Kilo verirken asla evde veya yakınında sana zararlı gıdalar barındırma...

3 ) İstediğin kiloya ulaşana kadar kimsenin sana "zayıflamışsın" demesine izin verme ! (bunu dedikleri anda hemen kaçamaklar başlıyor)

4 ) Kilo verme döneminde zeytini hayatından çıkar, yoksa tartıda herzaman 100-200 gr fazla çıkıyorsun... (Denenmiş, test edilmiştir)

5 ) Asla aç karnına alışverişe çıkma ! (Mutlaka diyeti bozuyorsun, mutlaka)

6 ) Herzaman giymeyi istediğin 1 yada 2 kıyafeti mutlaka al ve dolabına as ( Onun içine gireceğin günü düşünmek seni kesinlikle motive ediyor)

7 ) Mümkün olduğunca tuz ile aran bozulsun, tuza küs, ilk başta zor gelse de bir süre sonra az tuzlu yemek müthiş güzel geliyor insana... Ve tartı da sizi çok seviyor...

8 ) Hergün 2 fincan yeşilçay mutlaka içmek herşeyden önce cilde çok iyi geliyor, özellikle akşamları 1 adet yeşil elma ile tükettiğinizde müthiş bir ödem sökücü, bilginize

9 ) Spor yapmaktan herne kadar nefret eden biri olsanızda (bakınız ben) mutlaka spor yapmanız gerekiyor, yoksa kilo verdiğinizde oranız buranız sarkıyor ve giydiğiniz hiç bir şey üzerinizde istediğiniz gibi durmuyor... Oranız buranız sarkıyor... O yüzden hangi spor çeşidi size uygunsa onu yapın... Göbek atın, yürüyün, plates yapın, mekik çekin, en temizleyin ama yapın..

10) Şekeri hayatınızdan çıkarın... Hem meyvede hemde sebzede zaten şeker var... Günlük almanız gereken şekeri ordan alıyorsunuz...

11) Kendinize bakım yapın... Hiç bir şey bilmiyorsanız bile açın interneti, saç bakımı, cilt bakımı vb yazın arama motoruna.. Bir sürü alternatif çıkacak karşınıza... Haftanın bir gününü kendinizi şımartmaya ayırın... Yada indirim sağlayan sitelerden çok uygun fiyatlara masaj satın alın, gidip masaj yaptırın ruhunuzu şımartın... Kendinizi ne kadar pozitif hissederseniz o kadar hızlı kilo verirsiniz...

Şimdilik bu kadar...
Aklıma geldikçe yazacağım....
Ufak bir işim çıktı, geleceğim birazdan ))

Noliiiiiiiii burda biri bana açıklasın laaaaa
topik mi açıyorsunuz burayı terk mi ediyorsunuz

fıstıklar topicc tamamdır Diyet Günlükleri başlığı altındaaaaa

henüz tablo yapmayı başaramdım pazartesi günü halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…