vefaaaaa
sana bişi decemm
şöyle bana güzel
çocukarın yiyeceği
güzeş çikolatalı kurabiye yapamak istiyommm yardımcı oll bakemmmm
cuma yeğen geziye gidecek yarın yapmam lazımmmmmmm
Un kurabiyesi yapsana kakoulu
vefaaaaa
sana bişi decemm
şöyle bana güzel
çocukarın yiyeceği
güzeş çikolatalı kurabiye yapamak istiyommm yardımcı oll bakemmmm
cuma yeğen geziye gidecek yarın yapmam lazımmmmmmm
tatlım ben de çalışıyorum. 84 lüyümm konyalıyım ve burda yaşıyorum. kova burcuyum az biraz çatlağımgünler geçip gidiyor işte siz nerdensiniz
Ben burdayım topigin daimi elemaniyim eylül never konuacmis ona baktim
Un kurabiyesi yapsana kakoulu
sarelle dolgulu kurabiye
3 su bardağı un
yarım paket margarin
1 paket vanilya
1 su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
kahvaltılık çikolata
bak bu çok güzel hamurun içine sarelle dolduruyorsunnn
ne diyeyim yaseninn pesssallah havale etttttt
sorma canmm
o kadar safmıyım salakmıymışımmm bilmem ama
koca dediğim adamı hiç tanımamışımmmmmm
allah veriyor sabrınıdaaaaa
yok çikolatalı kurabiye yapm teyzeeeeeee
denendi mi acepppppp
memnun oldum arkadaşım geç yazıyorum işlerden bende 77liyim aslen mersinliyim tekirdağda yaşıyorum. yengeç burcuyum
Yağmurcum bende burdayımmmm şekerim
ayy kusura bakmayın birden daldım ama un kurabiysi görünce dayanamadım
iyi yapıyorsanız tarifini verirmisiniz
inşş Rabbim sana 2.yi oğlan verir kuzumm gönlünce yaparsınnn,pesss vallahiii
ayy okurken nasıl üzüldüm lili yaaa
yavrum nasıl içerlemişş
iyi demişsinn sende
onun babasının olduğunu herzaman hissettir canım sende
baba olarak babası yapmasada senn dillendirrr ihtiyacı var yavrunun
KK'da demek istedi sanırsammm
1 paket margarin yumuşak
1 paket pudra şekeri. (Birazını ayır piştikten sonra üstüne serpmek için)
1 paket kakou
Alabildiği kadar un
Yapılışı: Margarin ile pudra şekerini iyice yoğrulacak..
Sonra un ilave edilecek.. Alabildiği kadar un demiştik..
Hamuru sonra ikiye böl ve hamurun bir tanesine kakaou dök iyice yoğur..
Sonra beyaz hamur ile kakaolu hamuru birleştir elinde yuvarla çok güzel bir görüntü oluyor..
İstersen komple hepsini kakaoluda yapabilirsin...
yengeçlere bayılıyoum zira eşim bir yengeç annelere yakışan tek burç ne güzel trakyada yaşıyorsunuz. ben de merak ediyorum oraları. esinim canım arkadaşım oralı ve orda çalışıo bakalım nietlendim tatile bir kaç günlüğüne arkadaşlarımı ziyarete gideceğim bu yaz biri kocaelinde biri ed lüleburgazda
ne diyeyim yaseninn pesss
ivetttttt
yalnız hamur parçalara ayırıp merdane ile aç su bardağı ile kes arasına sarelle koyarak iki hamuru bi,rleştir kuzu
yengeç insanı iyidir iyidirarkadaşınız mı buralı buralar güzel gerçekten
benim eşimde nevşehirli görev nedeniyle burdayız
gelin gelin buralarıda görün
bende hastalık süresince çok dr değiştirdim. aynı senin gibi asivirali hep yanlış kullandırmış drlar. en son tıp fakültesindeki hoca dedi asiviralin dozaj dozaj düşürüleceğini. asivirali bi anda kesmekte nüksettiriyor herpesi. ben 4 kere yaşadım nüks olayını çok iyi biliyorum. tedavi sırasında sakin ol stres yapma beslenmene dikkat et vitamin al. zoriraxı da ilk başlarken yatana kadar gün içinde 5 defa sürerdim. 4 yıl önceydi çektiğim acıları ilk günki gibi hatırlıyorum da ilaçları nasıl kullandığımı çok net hatırlayamıyorum. çok geçmiş olsun inş bi an önce iyileşir gözün..
ewet arkadaşlarım :) nasıl gidio işler sıkıcı mı çalışrken ewde olmak isterdim şimdi işte olmak istiorummm zira çok sıkıldım
yeminlennnn kafammm döndüüüüü :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
bende hastalık süresince çok dr değiştirdim. aynı senin gibi asivirali hep yanlış kullandırmış drlar. en son tıp fakültesindeki hoca dedi asiviralin dozaj dozaj düşürüleceğini. asivirali bi anda kesmekte nüksettiriyor herpesi. ben 4 kere yaşadım nüks olayını çok iyi biliyorum. tedavi sırasında sakin ol stres yapma beslenmene dikkat et vitamin al. zoriraxı da ilk başlarken yatana kadar gün içinde 5 defa sürerdim. 4 yıl önceydi çektiğim acıları ilk günki gibi hatırlıyorum da ilaçları nasıl kullandığımı çok net hatırlayamıyorum. çok geçmiş olsun inş bi an önce iyileşir gözün..
gerçekten bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim .bende sürekli nüx ediyor babamın vefatından sonra başladı .1 buçuk senedir kaç kez tekrarladı sayısını bilmiyorum 1 hafta geçiyor tekrarlıyor. bende önce sağ göz kenarında oluştu yara izi kaldı şimdi hemen ona yapışık 1 tane daha oluşmuş Allahtan korneada değil bugün kontrole gidicem. Allah bütün hastalara ve bize şifa versin bir daha tekrar etmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?