Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

vefaaaaa

sana bişi decemm

şöyle bana güzel

çocukarın yiyeceği

güzeş çikolatalı kurabiye yapamak istiyommm yardımcı oll bakemmmm

cuma yeğen geziye gidecek yarın yapmam lazımmmmmmm

sarelle dolgulu kurabiye

3 su bardağı un
yarım paket margarin
1 paket vanilya
1 su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
kahvaltılık çikolata

bak bu çok güzel hamurun içine sarelle dolduruyorsunnn

tatlım ben de çalışıyorum. 84 lüyümm konyalıyım ve burda yaşıyorum. kova burcuyum az biraz çatlağım günler geçip gidiyor işte siz nerdensiniz

memnun oldum arkadaşım geç yazıyorum işlerden bende 77liyim aslen mersinliyim tekirdağda yaşıyorum. yengeç burcuyum

Ben burdayım topigin daimi elemaniyim eylül never konuacmis ona baktim

Yağmurcum bende burdayımmmm şekerim

Un kurabiyesi yapsana kakoulu

yok çikolatalı kurabiye yapm teyzeeeeeee

denendi mi acepppppp

allah havale etttttt

sorma canmm

o kadar safmıyım salakmıymışımmm bilmem ama

koca dediğim adamı hiç tanımamışımmmmmm

allah veriyor sabrınıdaaaaa
ne diyeyim yaseninn pesss
yok çikolatalı kurabiye yapm teyzeeeeeee

denendi mi acepppppp

ivetttttt

yalnız hamur parçalara ayırıp merdane ile aç su bardağı ile kes arasına sarelle koyarak iki hamuru bi,rleştir kuzu

memnun oldum arkadaşım geç yazıyorum işlerden bende 77liyim aslen mersinliyim tekirdağda yaşıyorum. yengeç burcuyum

Yağmurcum bende burdayımmmm şekerim

yengeçlere bayılıyoum zira eşim bir yengeç annelere yakışan tek burç ne güzel trakyada yaşıyorsunuz. ben de merak ediyorum oraları. esinim canım arkadaşım oralı ve orda çalışıo bakalım nietlendim tatile bir kaç günlüğüne arkadaşlarımı ziyarete gideceğim bu yaz biri kocaelinde biri ed lüleburgazda

ayy kusura bakmayın birden daldım ama un kurabiysi görünce dayanamadım
iyi yapıyorsanız tarifini verirmisiniz

1 paket margarin yumuşak
1 paket pudra şekeri. (Birazını ayır piştikten sonra üstüne serpmek için)
1 paket kakou
Alabildiği kadar un

Yapılışı: Margarin ile pudra şekerini iyice yoğrulacak..
Sonra un ilave edilecek.. Alabildiği kadar un demiştik..
Hamuru sonra ikiye böl ve hamurun bir tanesine kakaou dök iyice yoğur..
Sonra beyaz hamur ile kakaolu hamuru birleştir elinde yuvarla çok güzel bir görüntü oluyor..
İstersen komple hepsini kakaoluda yapabilirsin...

Son düzenleme:

aynn öle tatlım kk :) napayım anacım beynim süngerleşti alışkın değil ki bünyem evde oturmaya

teşekkürler hemen not edip uygulıcam

yengeç insanı iyidir iyidir arkadaşınız mı buralı buralar güzel gerçekten
benim eşimde nevşehirli görev nedeniyle burdayız
gelin gelin buralarıda görün

yeminlennnn kafammm döndüüüüü :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

yengeç insanı iyidir iyidir arkadaşınız mı buralı buralar güzel gerçekten
benim eşimde nevşehirli görev nedeniyle burdayız
gelin gelin buralarıda görün

ewet arkadaşlarım :) nasıl gidio işler sıkıcı mı çalışrken ewde olmak isterdim şimdi işte olmak istiorummm zira çok sıkıldım

gerçekten bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim .bende sürekli nüx ediyor babamın vefatından sonra başladı .1 buçuk senedir kaç kez tekrarladı sayısını bilmiyorum 1 hafta geçiyor tekrarlıyor. bende önce sağ göz kenarında oluştu yara izi kaldı şimdi hemen ona yapışık 1 tane daha oluşmuş Allahtan korneada değil bugün kontrole gidicem. Allah bütün hastalara ve bize şifa versin bir daha tekrar etmesin inşallah.

ewet arkadaşlarım :) nasıl gidio işler sıkıcı mı çalışrken ewde olmak isterdim şimdi işte olmak istiorummm zira çok sıkıldım

çalışma hayatından ben artık sıkıldım memuriyette 14 yılın içindeyim, ikinci bebek istedim oğluşum için ve kendim için allah nasip etmedi
sonrada biz vazgeçtik bebeden ben ücretsiz izin alır kuzuma bakarım diyordum, evde kuzunla birlikte olmanın tadını çıkar inan zaman hızla akıyor yavrun hızla büyüyecek ben şimdi kuzum ne ara büyüdü diye bakıyorum çalışırken yavrunun birçok şeyinde yanında olamayacaksın malesef

yeminlennnn kafammm döndüüüüü :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

hayırdır vefam

bende babamın vefatından sonra başladı ve 1 buçuk sene oldu sürekli nüx ediyor 1 buçuk senede 5 ay iyi olmuştur bir tane yara izi kalmıştı şimdi onun yanında bir tane daha oluşmuş Allahtan korneada değil.tekrar çok teşekkür ederim.

yardımcı olduysam çok sevindim gerçekten. benim de sol gözümde 2 tane noktacık oldu korneanın üzerinde fakat göz bebeğimde değil biraz yukarısında olduğundan görmede sorunum yok. benimkide stresten oldu. Allah babanızada rahmet etsin.mekanı cennet olsun. tekrar geçmiş olsun . kontrolden iyi haberlerle dönersiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…