Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

hayal edemeedim vefa
ben de çok boyardım bir ara ama artık kapanınca boyamıyorum saçlarıma hep beyaz düştü erken yaşta yaaa annemin de öyle erken yaşta beyazladı..

kapalı mısın sennn

Günaydınlarrrr

Nasılsınız hanımlarrr
günaydınnn canımmm iyiyiizz sen nasılsınnn

bende evlendiğimde şuan senin kilondaydım:26::26::26::26:

doğum kilom kalmadı benim evlendikten sonra aldım kiloları iş düzen yemek düzen saatim kötüydüü

Ewet cnm işte benim de 50 olmam lazım..
Ewet 47 de çok zayıf, ozamanda giydiğin yakışmazz :)))

Hangi şarkı la

söylüyorum ya

Önce kalbime sonra evime
Girdin ya nasıl mutluyum
Şeker yapışmış sanki diline
Bu en tatlı şey duyduğum

mustafa ceceli

ben de çok boyardım bir ara ama artık kapanınca boyamıyorum saçlarıma hep beyaz düştü erken yaşta yaaa annemin de öyle erken yaşta beyazladı..

Benimmm çılgın konteSim başı kapalıymışşş yerimm seniii...
Öylede bi fotonu göreydik la, göndersene watsaptann

Gunaydın kızlar...

Bu arada lili demek 26 lık bir çıtır o gördügüm güzel kadın vay anasını :)) ben 30 oldum yaaaaa bazen gerçekten çok koyuyor 30 olmak

30 yaş birşey değil canım yaaa 35 milad bence o zaman sıkıntının hassını yaşıyorsun

hoşbuldum arkadaşım yazıyorsunuz ama ben denk gelemiyorum pek size
nerde yaşarsınız kuzunuz varmı

ben tekirdağda çalışıyorum bir oğlum var

Günaydın kuzu

Benim ideal kilom 50 geçen sene bu kilodaydım..
Ama bu sene 53 oldum..
İş yerinde otur otur hareketsizlikkk offff :97:

hoşbuldum yağmur
hareketsizlik kilo aldırıyor bu gerçek

iyiyiz canım sennn

evet böyle na böyle

evvet hiç tarzım değildir halbusi ay bu şarkı çok güzel Şeker yapışmış sanki diline
Bu en tatlı şey duyduğum

bende iyiyim eylülcüm

ne güzel kapandınız demek inşallah banada nasip olur
benimde anne tarafımın saçları erkenden beyazladığından saçlarım erken beyazladı 20li yaşların başında boyamaya başladım malesef

iyiyim vefam şükür

Ben yağmur değilimmm

benden de selam söylee

benim aybüke adında bir kızım var 6 yasında

bu arada inşallah sana da nasip olur

Son düzenleme:

kıyamam allah 2. yi de nasip eder inş. olmazsa da canını sıkma tadını almışsın en azından. hayat bir garip harbiden ne çalıştığından anlıosun ne çalışmadığından gönül hep değişikliğin farklılığın yanında. kür mür bişeyler yaptın mı ikinci için. yapmadıysan soğan akabinde incir kürünü şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…