sağol canım kim söylüyo
sezenimmm aksummmm
Vefa yasmin çıktı işten
bana da watsaptan ben çıkıyom diyo gıccıkkk
şaka gibi ya hatunn ikindi okunmadan gidiyyyy
ayrıldık ya oğlim
çıkıkçı mı yokkk :18::18::18:
kız senin ağzın ne söyliyiiiiii..essah mı diyon..ayrıldınız mı
Akşam ne yicenn
ay inanmam..inanmıyorum ki..
sen nası şahit oldun kız lili..
mercimek yemeğini yapğacamm inşallah bugünnn
az ondan salata yoğurtt tabii düşüncem bu
hayallerim farklııı
Benimde pizzamantıı
nabersiniz kızlar
Benimde pizza
iyi la 6 olsun diye bekliyozz bi yandan çalışıyozzz senn napinnn
tamam sorarım sana nasıl yapacağım diye
inşallah kuzumla bunalmadan hallederiz
dikkat dağınıklığı var benim oğlanda
çabuk sıkılıyor o ürkütüyor beni
ben sabah 6,30da kalkıyorum kahvaltı hazırla oğlanı uyandır kahvaltı edip kendimizi arabaya atıyoruz oğlanı okula bizler işe
akşam ben oğlanı okuldan alıyorum eşim okula geliyor bizi alıyor eve gir yemek ye bulaşık makinasını doldur
ertesi güne yemek yapılacaksa onun ön hazırlığını yap oğlanın yanına geç onunla oyna ilgilen onu uyut sonra tekrar mutfak yemek yap
pişene kadar tvde ne varsa ona bak veya gazetelere göz gezdir yemek pişince balkona atıp yemeği yatağa geçiyorum saat 12yi buluyor
yemek yapınca iki gün yiyiyoruz onun için hergün yemek telaşım olmuyor
ayda bir kadın alıyorum perşembe ve cuma akşamı çamaşırlar yıkanıyor cuma yapabilirsem cuma yapamazsam cumartesi akşam yatmadan ütümü yapıyorum işte böyle bende günler, hafta sonu cumartesi paso gezeriz pazarları evimde olmayı tercih ederim
o zaman iyidir canım tavsiye edildiyse iyidir
hmm bizimkinden biraz farklı çalışıyorken biz de 6 30 kalkardık kahvaltıiçin 7 20 arabasıyla ilçeye git 4 45 de ewe geliodum. senle tek farkımız ya yemeği önceden yapmayı sewemedim bi türlü tek çeşit olacak ve illa hergün pişecek. yemek olayı pisikolojime göre değişiyor. ama daha oturmadı bende zamanla oturuo bunlar inanmazsın ama kabaran kek yapmayı daha geçen hafta öğrendim :) daha önckiler hiç ama hiç kabarmıyordu. ya bi de ben eşimden inanılmaz derecede ilgi bekliorum. kedi gbym yazık garibim bana şefkat ilgi göstere göstere bi hal oldu
zamanla işe başlayınca düzene koyarsın arkadaşım eşine helal vallahi benimki artık o kadar ilgili bir adam değil
aynı canım değişen birşey yok.
p.tesi günü tahlil yaptıracağım..
sen nasılsın?
evde durumlar nasıl?
kelebek nerdesin sen nasılsın geçmiş olsun canım
Biz bir kere dagıldık canım bir daha toplanmaz her kez gruplaştı yani ben öyle hissediyorum
eskiden biri açıklama yapacak toplanın dendiğinde herkez topikde biterdi
şimdi birlik beraberlik sarsıldı hatta bitti
boşuna üzülme
canım yaa öyle deme ben aranıza yeni katıldım çalışan anne topiği olarak burayı görünce beni ancak bu hatunlar anlar dedim geldim
başka topiklere yazmadan inşallah öyle olmaz
Yok eskisi gibi olucazz ben bırakmam
inşallah eskisinden de iyi oluruz lilicim
Ben yazdım diet topiğne gördüğün gibi kimse gelmedi yaniii artık biz diye bişi yok....
Giresim gelmiyo buraya yakındada komple girmiycem zaten geyiğe bdv girip çıkıcam arada
Yağmur aklından bile geçirme lütfen burda bir arkadaşı bile eksik görmek istemiyorum ben kaldıki sen bu topiğin kurucususun
ya 15 haziran mı babalar günü..ben de bilmiyordum he...
olsun kız ..gelsin babası..o mutlu oluyordur..öyle demeeeeeeeeee
dilekkk ben unutmuştum babalar gününü artık yemeğe çıkarırım kocayı o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?