Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ohh misss valla şu okullar bir kapansa bizde artık daha az çalışacağız malum hiç çalışmadan olmaz yazında devam yani ama daha azzz

biz bu hafta proje devi ile uğraşıyoruz canımmm akşam bütün zamanımızı ona verdik yaniii

neyse şükür ki az kaldı kapanacak okullar

proje ödevleri burdaki arkadaşları çok yoruyor
allahtan gelecek yıl yokmuş

Sizde rahata ereceksiniz canım

proje ödevleri burdaki arkadaşları çok yoruyor
allahtan gelecek yıl yokmuş

Sizde rahata ereceksiniz canım

evet öyleymiş ama bence varya başka başka isimle yaptırırlar bu ödevleri bizee

haftasonları ne yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuzz

neyse bakarız bi ara

benim oğlum 13 e girecek haziranda kızımda 5 yaşında

merhaba canımmm zeliş ben benim de 7 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum var

bu yıl bebiş düşünüyorum aralarında 8 yaş olacak seninde öyleymiş

nasıl oldu oğlun kızın dünyaya geldiğinde sıkıntı oldumu merak ediyorum açıkçası

aradaki yaş farkı baya fazla çünküüü

haftasonları ne yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuzz

ben de bir eğitimci olarak saçmasapan seylerin proje ve performans ödwi olmasına karşıyım ben genelde çocukların yapabileceği tarzdan ve eğitici ödevler veriodum. örneğin bir bölme işlemi çok kolay kavranamıyor. Türkçede hikaye yazdırıyorum kendi cümleleriyle. sosyal bilgilerde bir coğrafi bölgeyi tanıtmalarını istiyorum.

allah bağışlasın Zelişcim. benim oğlum çok değişti. karakterine mi bağlı bilemiyorum. bambaşka bir çocuk oldu. hırçın, asabi. ders konularında çok sıkıntı çektik biz. bu biraz huy ile alakalı sanıırm. çok üşengeç. birinci sınıftan beri öyle oldu. siz atlatmışsınız o durumu. bir çalıışma ritmi tutturduysanız kardeş olayı ders konusnda çok etkilemez onu. ama oğlan çocukları tabiatları gereği daha hareketli ve haşinler. vurdulu kırdılı oynamayı seviyolar . benim ki kız olduğu için o konuda sıkıntı oluyo biraz. kardeşiyle nasıl oynaması gerektiğini bilmiyo ve hep kavga ile bitıyo oyunlar. kızım esiliyo biraz bizde üstüne düşünce abi daha çok hırçınlaşıyo. anlamzıs bir kıskançlık yaşıyo. eş faktörüde çok önemli. eşinin iki kat yardımcı olması lazım. bence sen onu eğitmekle ve 2. çocuk fikrine alıştımakla başla işe

oy ..nasip işte.Allah mesut etsin.
himmmmmm...
işte o da elindekinin kıymetini bilememiş..

kocan alem ya..olacak gibi değil.düşünmesi bile korkunç..evde çocuğu unutmak.

canım benim..
ben de iyi değilim bugün..konuşasım yok.

canımcım ..bak adam ne güzel terbiye etmiş kocayı.

ne (mal) insanlar var hayatta..her herifin böyle ders alacak birini bulabilecek şansı olsa.
neyse bakarız bi ara

benim oğlum 13 e girecek haziranda kızımda 5 yaşında
maşallah datlucadu.Allah bağırlasın kuzularınızı

yaa işte ne güzel sizin gibi öğretmenlerde var ama bize denk gelmiyor yaaaaa

canım bizim bir diğer sıkıntımız oğlumda dikkat dağınıklığı problemi var ve bu yüzden eğitim hayatı geçen yıl işkence gibiydi bu yıl biraz daha iyi çok şükür oğlum çok hareketli ve yerine göre yaramaz olsada kısmen uysal bir çocuktur ve bana inanılmaz yardımcı olur her işte

eşimde keza öyle her konuda yardımcı sağ olsun ama benim asıl korkum seninde bahsettiğin gibi çocuğun değişmesi ve oğluma gereken ilgiyi gösterememem

Senin neyin varr

memnun oldum fulya hanım ben ayşe olsun o kürkçü dükkanı öyle bir işe yarıyormuş ki. Evde oturunca anladım. öğrencilerimi özledim

hanım deme canım fulya diyebilirsin çalışma hayatı özleniyor

neyse bakarız bi ara

Benim oğlum 13 e girecek haziranda kızımda 5 yaşında

allah bağışlasın arkadaşım

Haftasonları ne yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuzz

sorma canım yaa
hafta sonu tekirdağ sahile iniyoruz yürüyüş yapıyoruz parklarda alperim oynuyor
bazen çorluya gidiyoruz çorluda amca kızım var
birde piknik yaparız sık sık

yaa işte ne güzel sizin gibi öğretmenlerde var ama bize denk gelmiyor yaaaaa

biraz kısmet çocuklara anlatmak lazımm defalarca herşeyi. dersmiş bunlar öğreniliyor allah aşkına trigonometri logaritma türew integral hangisinı kullanıyoruz önemli olan bence VARLIĞINA SAYGI DUYULAN VE WARLIKLARA SAYGI DUYAN KARAKTERLİ PAYLAŞMAYI BİLEN SEWGİYİ TABİ BU BİRAZ DAHA AÇILABİLİR BİREYLER yetiştirmek. ve her bireyi önemsemek ve öğretmen olarak varlıklarına saygı göstermek. ÖĞRETMEN İİ BİR REHBER OLMALIDIR. Amman işte böle maalesef öğretmenlerde de var hata öğretmenleride eğitmek lazım.

teşekkürler canım

anne yüreği dayanmıyor canım. mutlaka ilgilenirsin. eşind eyardımcı oluyomuş ne güzel . sen meşgulken o ilgilenir erkek erkeğe vakit geçiriler.

oğluşunda kardeş sevgisini tadar, abilik duygusu gelişir

canım hoşgeldin hayırdır neden konuşasın yok

ne güzel yazmışsın inşallah senin gibi bir öğretmen düşer gelecek yıla
senin gibi öğretmenlerin sayısı artsın lütfen

Haftasonları ne yapıyorsunuz nerelere gidiyorsunuzz

aman yaptırmasınlar beyaaaa
çorluda amca kızım var ona gidiyorum zaman zaman
çorlu bizim için alışveriş yeri
havaların ısınması ile piknik vazgeçilmezimiz
sahilde yürüyüş yapıyoruz oğluşu parklarda gezdiriyoruz

neyse bakarız bi ara

Benim oğlum 13 e girecek haziranda kızımda 5 yaşında

allah bağışlasın arkadaşım kuzularını

memnun oldum fulya hanım ben ayşe olsun o kürkçü dükkanı öyle bir işe yarıyormuş ki. Evde oturunca anladım. öğrencilerimi özledim
fulya diyebilirsin tatlım çalışma hayatını bende özlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…