[ı][sıze=3]karnım çok kocaman neden acep vefa ya bu ay hep göbekliydim 3 aylık olduda ben mi fark edemedim acaba[/sıze][/ı]
evet canım..düşmüyor değil ki çocuklarım..düşüyor..emme benim kocaya emanet ederken 2 kez düşünüyorum.
Ben bilgisayar sertifikası almak içiin 2 yıl önce halk eğitime gittim.
Ediz o zaman 1,5 yaşında.
Akşam iş çıkışı eşim geliyordu ben gidiyordum.
O da çocukları limana balık tutmaya götürüyordu.
2 ay sürdü benim eğitim..
Emir itiraf etti..anne babam balık tutuyor ..ediz hep sağa sola kaçıyor..babam beni yolluyor peşine tut getir diye dedi..abisine baktırmış çocuğumu..emir de 6 yaşında o zaman
onu şükrediyorum..denize düşürmeden getirdi çok şükür 2 ayda..gerçi düşşün atlar alırım ki diyor..ne varmış bunda..:26::26::26::26:
Aaa.ne güzellllll
yok lili sen fesat falan değilsin..kişi kendinden bilir işi...kendisi fesat aslında ..galiba, sanursam , belki...:26::26::26::26:
Bak işte..
çocukta arada kaldı gitsem mi gitmesem miii
evet canım iyi geçinniyorlar şükürrr
ama babamın enerji benim oğlana yetmiyor
akşama pili bitmiş oluyor adamın
Kıyamam canım o benimmm
Bende akşamları gezdirmek istiyorum ama yemekten 10da anca toparlanıyoruzzz o saatten sonrada gitmek istemiyor babacımm
Hmm sen ozaman öteki testi almaya git ozaman, alabiliyorsun onu demiikız hastaneye gidebilsem zaten demem mi planına gecenden yapmıştım ama gidemiyom izin vermiyolarrrrr
ay hamile olsam babam bugün memelekete gidecek eşim gelip beni işten alacak babama gideceğiz yolcu etmeye müjdeyi verirdik
lili ne diycemmm senin eski üyeliğinde reklam amaçlı üyelik yazıyor
kelebekkk gelecem yanınaaaaaaaa
az rahat olllllll
senin durum vahim 3 erkekleeee
kısıtlama yok istedediği zaman gidebilirrrrr
ay vefa sorma
ne zaman yemek yiyom nezaman yatıyom anlamıyorummmmmmm
bu ramazan ağzım hep açık geçecek
normalde iznimi ramazanda kullanırdımm
bu ramazan oğlanın kursu olduğu için ağustosta kullanacağım inş
Hmm sen ozaman öteki testi almaya git ozaman, alabiliyorsun onu demii
Aahahaha istgg mi
Aslında öyle bir niyetim yoktu
[ı][sıze=3]yaramazlık anlamında mı canım?
Bide çocuk dediğin de yaramaz olacak uslu istemem ben
Annesine çeksin azcık[/sıze][/ı]
Hmm sen ozaman öteki testi almaya git ozaman, alabiliyorsun onu demii
Aahahaha istgg mi
Aslında öyle bir niyetim yoktu
hiç sorma canım yaa böbrek birden çıktı anlamadıkki adam zayıflamıştı tuvaletede çok çıkıyodu işdahsızdı falan kanda çıktı protein yüksekti işte araştırmalardan sonra %80i bitmiş tansiyonda çıktı adamda en iyi 18e çıkıyo düşün yani o kadar yükseliyo tedaviye başlayacak bakalım dua edin yaaallah yardımcın olsunnnnnnn
işte bu çok kötü
böyle olunca çocuk gerçekten yaramaz oluyor
allah ytardımcın olsunn
kp allah şifasını versin cnm
ee nasıl çıktı ortaya böbrek yetmezliği
lili ne diycemmm senin eski üyeliğinde reklam amaçlı üyelik yazıyor
ne bilem ben sen naptın bakimmevet ahaahah neden öyle yazmışlar ki
ay alabiliyom ama neyse dur gideyim ben almaya
olsunda bida görüşcezzz
kendine zarar vermediği takdirde ok ama benim oğlan
birgün 1 hafta arayla kafayı yan yana iki kez deldi birkere ağaça tosladı diğerinde kv orda çamaşır makinesine
artık mahalede sağlık ocağındaki hemşireler doktorlar beni pek tanımazlar efe yi daha çok tanırlar
kol bacak desen harita gibiiii
zuhaaane bilem ben sen naptın bakimm
Eee hadii al gell bekliyozz bizz :97:
kızzz eylül naberrrrrr
çok zor.geçmiş olsun kayınpederine.Adilemir erkekler bole maalesef akılları bi karış havada bizim kadar dikkatli değiller bizim kadar oVerili degiller allah a emanet cocuk buyutuyoruz rabbime emanet Kp rahatsız di ya böbrek yetmezliği varmış böbreklerinden yüzde sekseni bitmiş kv ile hastanede oluyolar bütün gün elada halasinda kaliyo eli yüzü toz toprak dizleri yara dikkat etmiyo hic bakamiyo ama ne denirki dün balkonda çay iciyorduk bi ses gwliyo bi baktım ela salonun camından balkona bagiriyo sarkmış bi şekilde değişik değişik huyları oldu yaaa on kapılj oldu yavrum rsmen
hhahaha...3 aylık mı..doğuma az kalmış desene kelebek..karnım çok kocaman neden acep vefa ya bu ay hep göbekliydim 3 aylık olduda ben mi fark edemedim acaba
babası tabi ama ,gitmek istemiyorsa gitmesin..nerde iyi hissediyorsa orda olsun..kıss bazı erkek çocuklar varyaaa berbat oluyurrrr
herkes baban kısss koca evindesinnnnn kocaaa
aman yorma kafaa
dün benim rahmetli oğlanı arıyor
hadi gel babaanne orda iftar yapalım diye adam gelmeye bile tenezül etmiyorr
oğlanda gelemem ben dedim akşam erken yatıcam sabah kursa gidiyom dedi kapattı
sonra bana diyor anne gitsemiydim
bende hazırla çantanı kıyafetlerini dedim git bensabah geçerken seni alırım dedim
sonra da boşver gitmicem dedi
ee öleler artık rahmetlilerrr
zuhaaanapıyım aynı canım takılıyorum
iyiyim vefaaa sen nasılsın
[ı][sıze=3]
ay kız anla azcık beni gebercem heyecandan diyom sen rahat ol diyon ban ayaaa[/sıze][/ı]
hiç sorma canım yaa böbrek birden çıktı anlamadıkki adam zayıflamıştı tuvaletede çok çıkıyodu işdahsızdı falan kanda çıktı protein yüksekti işte araştırmalardan sonra %80i bitmiş tansiyonda çıktı adamda en iyi 18e çıkıyo düşün yani o kadar yükseliyo tedaviye başlayacak bakalım dua edin yaa
[ı][sıze=3]
bende kardeşimde öyleydik ağaçlardan düşerdik bendede hala çok iz var dikiş var ama olsun pişman değilim[/sıze][/ı]
heee tabi ..ben de öyle diyordum da...yaramazlık anlamında mı canım?
bide çocuk dediğin de yaramaz olacak uslu istemem ben
annesine çeksin azcık
Ağzım yarıldı esnemektenn.........
ehhh iyi olmaya çalışıyorum
Ewett geçmiyiiiiii
vakit geçmiyiiiiii
kelebek testi yapsın da ..topik heyecanlansın..
ehhh iyi olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?