Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Gunaydin kizlar bugün cuma hayırlı cumalar bugün epey yorgunum gece uyumadim sahura kadar sabahta zor kalktim

dilek benim bildiğim geldiğinde orucu bozman gerekiyor tatlım
inşallah iftara kadar dayanmıştır

Gunaydin kizlar bugün cuma hayırlı cumalar bugün epey yorgunum gece uyumadim sahura kadar sabahta zor kalktim

yağmur nerdesin sen yaaa, hayırlı cumalar

herkes için hayırlı olur inşallah

bizde bugun çıkıoz yola gece
vayyyyyyyyyyyyyy ne güzel beyaaaaaaaaa
didim altınkummm bende kıskanmadım valla

yaaaaaaaaa ..bize anlat git gel..otel nasıl..kaç para..kaç gün kaç gece...belki biz de gideriz

ah kıyamam yaa..zor işte.
dilek benim bildiğim geldiğinde orucu bozman gerekiyor tatlım
inşallah iftara kadar dayanmıştır

yağmur nerdesin sen yaaa, hayırlı cumalar

herkes için hayırlı olur inşallah
gitti oruç fulya..gitti..

bozdum artık biraz kuru üzüm kalmış çekmecemin dibinde...oruç diye taşıdım eve nevaleyi..çubuk kraker bilem yok..1 damla su da yok..kurtlu murtlu artık yedim üzümleri..

ayy kurtlu üzüm mü yedin yanii

yok kız ..eskiden kalma üzüm ya..kutlanmıştır belki diye öyle dedim..iiihhihihihi

ama üzümler boğazımı yaktı..su içmem lazım..akşama kadar bekliycem mecbur..ay yanıyimmmmmmmmmmm...bu damla su..

eziyet gibi ya...oy anacımmmmmmm...

terkos suyu iç bişi olmaz

ben olsam hayatta içmezdim ama

terkos suyu iç bişi olmaz

ben olsam hayatta içmezdim ama

ben çalışıyorum saat 4e kadar..
yarın eminönüne balık ekmek yemeğe gitcez ki çok seviyorum orada balık ekmek yemeyi

afiyet olsun..biz de yiyorduk orda balık ekmek..nedense tadı çok güzel oluyordu..balık severim ama o kadar işhtahlı yedirtiyor ki ..anlamadım.:26:

afiyet olsun..biz de yiyorduk orda balık ekmek..nedense tadı çok güzel oluyordu..balık severim ama o kadar işhtahlı yedirtiyor ki ..anlamadım.:26:

temiz hava var..
önünde turşun karşında denizin ben yarım ekmekle doymam hayatta ..
bide pis ya ondan daha güzel oluyo

Acayip yağmurr yağıyorrrrrrr hattaaa doluuu yağıyorrr burdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…