Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

inşallah kelebekimmm

hoşgeldinizzzz tanıtın kendiniziii

Hosbuldum. İstanbul'da yaşıyorum 26 yaşındayım. Dokuz aylık evliyim. Hemsireyim. Henüz çocuğum yok. Olması için çalışıyoruz. Aklıma gelen bunlar başka bilmek istedikleriniz varsa sorunuz. :)
Sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoş geldin
sana da günaydın bu saatte kadar uyumadın inşallah
ben uyuyamıyom ya kıskanırım sonra

Uykuyu ben de çok kıskandım zamanında. Evim başakşehirde işyerim Üsküdar'daydi. Uzun bir otobüs yolculuğu sonra metrobüs ve yine otobüs olacak sekilde üç vasita ile iki saatte işe gidiyordum.hatta çoğu zaman istanbul trafiği yüzünden daha da uzun yol çekiyordum. Sabah altida evden çıkıp akşam en erken altida evde oluyorum. Yemek falan derken hiç birseye vakit kalmiyordu. Uyku için çok az zaman kaliyordu. E yeni evliyiz eşimle zaman geçirmek istiyordum. Evime yakin yere tayin olamadım. Eşimin de israriyla artik ücretsiz izindeyim. Uykusuz günlerin acısını çıkarıyorum ara sira onbire kadar uyuyorum haklı olarak. Bi de gece sahura kadar uyumadım yemek hazırladım falan ondan yani.
Ay ne uzun yazdim yaa. :)

bende sabah 5 buçukta uyanıyorum 7 de evden çıkıyorum 9 buçukta işte oluyorum 7 de işten çıkıyorum 9da evde oluyorum..
köprü geçiyom bende malum istanbul trafiği

bende sabah 5 buçukta uyanıyorum 7 de evden çıkıyorum 9 buçukta işte oluyorum 7 de işten çıkıyorum 9da evde oluyorum..
köprü geçiyom bende malum istanbul trafiği

Beni en iyi siz anlarsınız o zaman. Ne işle meşgulsünüz peki. Ben hemsireyim.

Neyse ki nobetsiz bir işiniz varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…