- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
siz baya hizli yazisiyorsnuz kizlar,....
makbule ben de memnun oldum :)olur tabiki canım benim adım fulya
hemde nasıl zor oluyo canım belli bir noktaya kadar servisim var ordan sonra allah ne verdiyse eskişehir yolunu bilirsin ruhumu teslim etcem bi gün orada
Şimdi anlamadım benim ovmam mı iyi olur,ayyy ne iyi olur şöyle bir sıcak su torbası olsa
yada en güzeli sıcacık bir yatak olsa of offfff
makbule aslen de gölbaşılı mısın burada mı çalııyorsun sendemakbule ben de memnun oldum :)
ablam, masallah wallasende alışırsın her zaman bu kadar kalabalık olmuyoruz ama
yağmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deliricem valla küp oldum düşünmekten inanfatma bende inanaılmaz üzüldüm eşimin sorumsuzlugu allah korusun çocuguma maal olacaktı
bu ikinci kez oldu böyle allahım korusun herşey olabilir
ela zeki falan ama daha 4,5 yaşında bir bebek o
bilemeiyorum çok kötü tartıştık eşimle
konuşmuyoruz
sonumuz hayır olsun da ben pek hayır göremiyorum
vefa al benden de o kadarailemin yanına istediğim zaman gidemiyorum
düğün dernek cenaze olur gidemiyorum
sırf akşamları k.validenin bugün suratı nasıl dememek için oğlanı babasına aldırıyor ben yemek ne bulduysam evimde yapıp yiyorummmm
k.valide yemeğe davet etmeden gitmiyorum
kimse madalya takmıyor
evet pozitif düşün ve her fırsatta yat dinlen gerisi hikaye inan ne yersen ye ne içersen iç kafan rahat olacak ki sütün bol olsun. tecrübe ile sabitgeceleri uyansın yeter ki emsin mantığı var bende şimdilik, vitamin eklikliği olduğu için
çok karamsarım demi haklısın pozitif düşünmem lazım
5. ayda başladım ek gıdaya daha doğrusu başlamak zorunda kaldım oğluşum 1 gr bile almadı 5 aylıkken, bir de ağlıyordu biz bir şey yiyince mecburi yani, özel sektörde çalışıyorum finans sorumlusuyum oğluşuma annem bakıyor
eee haklısın tabii ne diyecek dahakomik ama hiç birşey demiyor
susuyor sadece susuyor
ben çatır çatır dövüşüyorum o susuyor
gel canım hoşgeldinhanimlar , merhabalar
calisan annelerde biride benim. katilabilirmiyim sohbetinize (arada bir ? )
ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayok kuzum yaaaaaa
vayyy ne çok sinirlenmiş kuzu sen yaaa hoş sonuna kadar haklısın o ayrıda
daha bu bişey değil ben yetişemiyorum hızlarına bunların işi gücü bırakmadan :)))))))))))
Lan bi sus,benim karnım ağrıdığında eşimin yanına yatarım elini alır karnıma koyar öyle uyurum sağolsun onun sıcaklığı öyle iyi gelirki
gercekten,bende isi birakmadan bakamicam galiba, aksamlarida yazisiyormusunuz?daha bu bişey değil ben yetişemiyorum hızlarına bunların işi gücü bırakmadan :)))))))))))
ablam, masallah walla
hepsini birden istiyom hepsiniiiiiŞimdi anlamadım benim ovmam mı iyi olur,
yoksa sıcak su torbası ya da sıcacık yatak mı..
Hangimizi istiyon len
yok kız hem iş hem kahve hem kk aynı anda idare ederim arada da benim herife koyucu msj atabilirim yanigercekten,bende isi birakmadan bakamicam galiba, aksamlarida yazisiyormusunuz?
ay bu klavyeyede sinir oldum,
kıyamam ben sana kuzum benimLan bi sus,
OLan var olmayan var allam yarabbim ya
gercekten,bende isi birakmadan bakamicam galiba, aksamlarida yazisiyormusunuz?daha bu bişey değil ben yetişemiyorum hızlarına bunların işi gücü bırakmadan :)))))))))))
deli kız seniLan bi sus,
OLan var olmayan var allam yarabbim ya
yok kız hem iş hem kahve hem kk aynı anda idare ederim arada da benim herife koyucu msj atabilirim yanigercekten,bende isi birakmadan bakamicam galiba, aksamlarida yazisiyormusunuz?
gercekten,bende isi birakmadan bakamicam galiba, aksamlarida yazisiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?