İYİYİM cnm dün eve gittim eşimle hiç konuşmadık ama oda annesine çok kızgındı telde konuşurlarken duydumgünaydın güzellikler nasılsınız bakalım ?
bir kaç gün daha böyle devam et bence tatlımİYİYİM cnm dün eve gittim eşimle hiç konuşmadık ama oda annesine çok kızgındı telde konuşurlarken duydum
birdaha böle sorumsuzluk yapma filan diyordu
sonra yattık gece sarılmaya filan çalıştı kalktım içeri yattım
zorla getirdi yataga tekrar ama hala kırgınım
yok genic çok kırıldım en çokda benden saklamasına çocugumla ilgili konuları saklama diyorum ama kafa basmıyorbir kaç gün daha böyle devam et bence tatlım
etmiyorum zeliş anlasınlar hatalarınGünaydın kızlarrr
Yağmur pes etme biraz iyice anlasın eşinde...
İYİY,M DESEM YALAN OLURGÜNAYDIN CANIM NAILSIN
ben haber izlemiyorum böle bir karar aldım radyoda bile dinlememeye çalışıyorum ruh saglıgım içinİYİY,M DESEM YALAN OLUR
İSRAİL KÖPEKLERİNE ÇILDIRDIM SABAH SABAH...........
kafası basıyorda senden çekiniyor biliyor vereceğin tepkiyi söyleyeceklerini ondan bu korkusuyok genic çok kırıldım en çokda benden saklamasına çocugumla ilgili konuları saklama diyorum ama kafa basmıyor
bilmiyorum
aynen öyle canım benim malesef bunun önüne sadece eşinin tavrı ile geçebileceksinizetmiyorum zeliş anlasınlar hataların
eşim annesine baskı kurmadıkça daha biz çooook ortada kalacagız
Bende haber izlemiyorum ama bu çok farklı bişi Ayşe..ben haber izlemiyorum böle bir karar aldım radyoda bile dinlememeye çalışıyorum ruh saglıgım için
Bende haber izlemiyorum ama bu çok farklı bişi Ayşe..
Mescidi aksayı basmış kansız köpeklerr....
Peygamber efendimiz mescidi aksamıza sahip çıkın demiş zamanında...
Ya ahirette bunlar varya bir taşın arkasına bile saklanamıyacaklar..bir süredir müslamanların girmesine izin vermiyordu zaten İsrail Köpekleri
sahip çıkmak şöle dursunPeygamber efendimiz mescidi aksamıza sahip çıkın demiş zamanında...
Ama biz bu kansız köpeklere engel olamıyoruz.
Dünyanın hakimi olmuşlarrrrr şerefsizler.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?