Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydın güzellikler nasılsınız bakalım ?
İYİYİM cnm dün eve gittim eşimle hiç konuşmadık ama oda annesine çok kızgındı telde konuşurlarken duydum
birdaha böle sorumsuzluk yapma filan diyordu
sonra yattık gece sarılmaya filan çalıştı kalktım içeri yattım
zorla getirdi yataga tekrar ama hala kırgınım

Günaydın kızlarrr

Yağmur pes etme biraz iyice anlasın eşinde...

bir kaç gün daha böyle devam et bence tatlım

yok genic çok kırıldım en çokda benden saklamasına çocugumla ilgili konuları saklama diyorum ama kafa basmıyor
bilmiyorum
kafası basıyorda senden çekiniyor biliyor vereceğin tepkiyi söyleyeceklerini ondan bu korkusu

etmiyorum zeliş anlasınlar hataların
eşim annesine baskı kurmadıkça daha biz çooook ortada kalacagız
aynen öyle canım benim malesef bunun önüne sadece eşinin tavrı ile geçebileceksiniz
başka yolu yok gibi şimdilik

bende haber izlemiyorum artık katlanamıyorum bu kadar üzüntü verici haberlere

bir süredir müslamanların girmesine izin vermiyordu zaten İsrail Köpekleri

heryerde lobileri var bunların nazi almanyasının yaptıkları nedeniyle bütün dünyada mağduruz söylemini yıllardır iyi işlemişler

evet bende habe rizlemiyorum artık gerçi bu çözümmü resmen aslında kafayı kuma gömmek değil mi buda ayrı ama kendimce nedenlerim var benimde o kadar çok detay var ki düşünmemiz gereken birde bunlar gerçekten yoruyor insan...

Ama İsrailin mevcut kalleşliğin ortada tartışmaz su götürmez ancak... gerçekten şöyle bir dünya haritasına bakmak lazım devasa islam toprakları arasında kalan avuç içi kadar israilin bu gücü nasıl elde ettiği çok düşündürücüdür... haaa ortaya atılıp günlerce tartışılan Amerika veya her şekilde dış güç destekleri sebep gösteriliyor ancak bu bahsedilen Müslüman devletler bir gecede bir kaşık suda boğabilir İsraili bu çok açıktır...

Peygamber efendimiz mescidi aksamıza sahip çıkın demiş zamanında...
Ama biz bu kansız köpeklere engel olamıyoruz.
Dünyanın hakimi olmuşlarrrrr şerefsizler.........
sahip çıkmak şöle dursun
haklarında kötü haber bile yapamıyor medya
hepimiz hrand dinkiz diyenler
hepimiz filistiniz diyemedigindendir

merhaba kızlar,
sonuçlarım çıktı kalpte az bir ritim sorunu varmış
herşey Allahtan rabbim herkese şafi ismiyle şifa versin
Şu mübarek günlerde İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…