hep hayalim erkek annesi olmaktı, tüm arkadaşlarım kız isterken ben ısrarla erkek olacak derdim :) ama hamd olsun ki iyiki kızım olmuş. ama içimde bir ses hep der birde oğlum olsa inşallah... ay ne paşadır o şimdi yaaa
anam, millet yukselecem diye baskalarini harcamaktan geri kalmiyolarki...yada goze girecem diye.Millet ne kadar ispiyoncu ya işleri güçleri yok.
O saç düzleştirici kazık mı sokmuş onlara
Bana bi yaz şiir ya ne olucak benim halimmdaha güzelleri de var şekerim :) içimde gizli ozan var benim dizdim mi dizerim :))
Valla iş yerinde herkes beni çok sewer ama kimse bana laf taşımaz izin vermem.anam, millet yukselecem diye baskalarini harcamaktan geri kalmiyolarki...yada goze girecem diye.
becler. (bec bizim oralarda salak anlami tasir, arada bi diyebilirim,siz anlayin )
canim , saglikli olsunda , kiz erkek hepsi canndir, kiyamaz insan .hep hayalim erkek annesi olmaktı, tüm arkadaşlarım kız isterken ben ısrarla erkek olacak derdim :) ama hamd olsun ki iyiki kızım olmuş. ama içimde bir ses hep der birde oğlum olsa inşallah... ay ne paşadır o şimdi yaaa
bende bir kişiyi dinlerim sadeceeeValla iş yerinde herkes beni çok sewer ama kimse bana laf taşımaz izin vermem.
Ama bazılarında korku yok korkuu....
Sen bana anlat anadolu ateşi dansını özelliklebende bir kişiyi dinlerim sadeceee
ve bi o kişiye anlatırımmm
yok kizz, super olmuso kadar mı kötü olmuşş
sen yaz gulum yaa , memnuniyetle okuruk canikkdaha güzelleri de var şekerim :) içimde gizli ozan var benim dizdim mi dizerim :))
kizlaaar, hepinize guzel bir haftasonu diliyorum , muhtemelen bakamam haftasonu,
pazartesi insallah gorusuruzzz....
tekrar cok memnun oldumm (vefa, lili, makbule, ayse )
optum hepinizzziiiiii
Canım seni çok iyi Anlıyorum benim oğlum 7 Yaşında aynı sorunu bazen yaşıyoruz bizde çocuğun küçükken kreşteyken öğret canım kendini savunmasını ilerde daha zor. Oluyor arkadaşına vurma kavga etme diyoruz ama her aile bizim gibi öğütlemediği için olan bizim çocuklaımıza oluyorKızlar çok ama çok Üzgünüm bana bir akıl verin kızım kreş te ve sürekli diğer çocuklar tarafından zarar veriliyor yüzü çiziliyor ısırılıyor vs. Öğretmenleri her seferinde Özüt kıyamet benim kızım çok uysal inanılmaz uyumlu ne yapsam bilemedim ki kızıma sürekli arkadaşlarınla kavga etme diyordum ama artık demicem sen de vur dicem ya çok kötüyüm ağlıcam ne yapmam lazım akıl verin.
Kreş ya da sınıf değiştirme imkanı var mı?İnşallah bir an önce çözülebilir probleminiz.Kızlar çok ama çok Üzgünüm bana bir akıl verin kızım kreş te ve sürekli diğer çocuklar tarafından zarar veriliyor yüzü çiziliyor ısırılıyor vs. Öğretmenleri her seferinde Özüt kıyamet benim kızım çok uysal inanılmaz uyumlu ne yapsam bilemedim ki kızıma sürekli arkadaşlarınla kavga etme diyordum ama artık demicem sen de vur dicem ya çok kötüyüm ağlıcam ne yapmam lazım akıl verin.
Canım seni çok iyi Anlıyorum benim oğlum 7 Yaşında aynı sorunu bazen yaşıyoruz bizde çocuğun küçükken kreşteyken öğret canım kendini savunmasını ilerde daha zor. Oluyor arkadaşına vurma kavga etme diyoruz ama her aile bizim gibi öğütlemediği için olan bizim çocuklaımıza oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?