Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ya ütü meselesine dönersek, hani parça başı ütü yapanlar varya hiç onları denediniz mi?

Millet ne kadar ispiyoncu ya işleri güçleri yok.
O saç düzleştirici kazık mı sokmuş onlara
anam, millet yukselecem diye baskalarini harcamaktan geri kalmiyolarki...yada goze girecem diye.
becler. (bec bizim oralarda salak anlami tasir, arada bi diyebilirim,siz anlayin )

anam, millet yukselecem diye baskalarini harcamaktan geri kalmiyolarki...yada goze girecem diye.
becler. (bec bizim oralarda salak anlami tasir, arada bi diyebilirim,siz anlayin )
Valla iş yerinde herkes beni çok sewer ama kimse bana laf taşımaz izin vermem.
Ama bazılarında korku yok korkuu....

canim , saglikli olsunda , kiz erkek hepsi canndir, kiyamaz insan .
o pasan insallah kucagini birgun senlendirir, hayat boyu gururun olur. ;-)

kizlaaar, hepinize guzel bir haftasonu diliyorum , muhtemelen bakamam haftasonu,
pazartesi insallah gorusuruzzz....
tekrar cok memnun oldumm (vefa, lili, makbule, ayse )
optum hepinizzziiiiii

Kızlar çok ama çok Üzgünüm bana bir akıl verin kızım kreş te ve sürekli diğer çocuklar tarafından zarar veriliyor yüzü çiziliyor ısırılıyor vs. Öğretmenleri her seferinde Özüt kıyamet benim kızım çok uysal inanılmaz uyumlu ne yapsam bilemedim ki kızıma sürekli arkadaşlarınla kavga etme diyordum ama artık demicem sen de vur dicem ya çok kötüyüm ağlıcam ne yapmam lazım akıl verin.

Canım seni çok iyi Anlıyorum benim oğlum 7 Yaşında aynı sorunu bazen yaşıyoruz bizde çocuğun küçükken kreşteyken öğret canım kendini savunmasını ilerde daha zor. Oluyor arkadaşına vurma kavga etme diyoruz ama her aile bizim gibi öğütlemediği için olan bizim çocuklaımıza oluyor

Kreş ya da sınıf değiştirme imkanı var mı?İnşallah bir an önce çözülebilir probleminiz.

Haklısınız bende sonra kızıma kendini savunmasını öğreticem inanın gece sinirlen uyuyamadım o kadar uysal ve söz dinleyen bir çocuk ki üzülüyorum ama kendini savunmalı

Tek sınıf var kızımın yaş grubunda ve öğretmenini çok seviyor ama aklımda kreş değişikliği de var teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…