koca burnunu sevsinler :)EVE GİDİNCE KOCA BURNUMU KREME BOĞACAM :)
benimde hemen kabuk bağlar ığğğğ sinir oluyorumEVE GİDİNCE KOCA BURNUMU KREME BOĞACAM :)
hoşgeldiniz, bende yeni sayılırım ama çabuk adapte oldum sende kısa sürede ısınırsın bu kızlar bir harikasabah 7,30 akşam 18:00 saatleri arasında bende aranızda oluciiimmm bundan sonra
Evet öyle görünüyorlarhoşgeldiniz, bende yeni sayılırım ama çabuk adapte oldum sende kısa sürede ısınırsın bu kızlar bir harika
sen bu yüzden hastada olmazsın, hasta olup hastaneye de gitmezsin, terzi gibi kendi söküğünü dike bilir misin? ya tamam şaka şaka valla az gül dedim ama saçmaladımAllahımmm hastanelerdennn midem bulandıı artıkkk bittim çok yoruldum.
Beyin sistemim çöktüü
Çok teşekkür ederim sanada iyi tatiller şimdiden...Herkes haftasonu bebelerini doya doya koklasın ohh haftasonunun en güzel yanıda buhey bu haftaki tatil planlarını almadık; Fulya sen dinlen sana KK Çalışan annelerden görev. Dinlen iyileşmeden gelme Pazartesi :) Vefaa Kaçtı ama sende oğluşu iyileştir ama kedine de iyi bak, Zeliş sende size iyi bak... Lili sende uyu tamam mı? yasemin sana vazife bulamadım ama sende boş duramıcaksın nasılsa allah kolaylık versin hepimize :) Elenoranın hiç sesi soluğu yok güzel haberler versin pazartesiye inşallah, e bende yapacak bir iş bulurum hamucizem_2012 tekrar hoşgeldin... sanada iyi dinlenmeler öptüm sizi kızlar kızçeler kızanlar...
bizde sizi öptükNE DİNLENİRİM BEN HAAA AHH MAKBULE SENİ VE KIZÇENİ ÖPÜYORUMM
Aahahhahaasen bu yüzden hastada olmazsın, hasta olup hastaneye de gitmezsin, terzi gibi kendi söküğünü dike bilir misin? ya tamam şaka şaka valla az gül dedim ama saçmaladım
uyurummmhey bu haftaki tatil planlarını almadık; Fulya sen dinlen sana KK Çalışan annelerden görev. Dinlen iyileşmeden gelme Pazartesi :) Vefaa Kaçtı ama sende oğluşu iyileştir ama kedine de iyi bak, Zeliş sende size iyi bak... Lili sende uyu tamam mı? yasemin sana vazife bulamadım ama sende boş duramıcaksın nasılsa allah kolaylık versin hepimize :) Elenoranın hiç sesi soluğu yok güzel haberler versin pazartesiye inşallah, e bende yapacak bir iş bulurum hamucizem_2012 tekrar hoşgeldin... sanada iyi dinlenmeler öptüm sizi kızlar kızçeler kızanlar...
ayyy yazıkkkherkese iyi hafta sonları inşallah ben cumartesi de buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?