OH NE GÜZEL EVDE OLmak da iyi oluyoiyi haftalar kızlar
benim hafta sonum büyük çoğunluğu temizlik ile geçti
akşamda eşim ve oğlumla yemeğe gittik sonra evimizdeydik
aynen benimde vallaiyi haftalar kızlar
benim hafta sonum büyük çoğunluğu temizlik ile geçti
akşamda eşim ve oğlumla yemeğe gittik sonra evimizdeydik
ohh ellerine sağlık canımOH NE GÜZEL EVDE OLmak da iyi oluyo
bende cmtesi evdeydim bir aa çıktık dışarı yemek yedik geldik
dünde misafir,m vardı gece maçtan sonra gittiler
geç haber vermelerine ragmen,
allahtan çaya geldiler bende pogaca ve ıslak kek yaptım.kvde aşure yapmış güzel bir ikram oldu
benim kv de de dün aşure yapmış yemeğe çağırdı gitmedikOH NE GÜZEL EVDE OLmak da iyi oluyo
bende cmtesi evdeydim bir aa çıktık dışarı yemek yedik geldik
dünde misafir,m vardı gece maçtan sonra gittiler
geç haber vermelerine ragmen,
allahtan çaya geldiler bende pogaca ve ıslak kek yaptım.kvde aşure yapmış güzel bir ikram oldu
mütevazi olamayacagım kuzum:)napim kız valla çalışıyor aman onun evine gidilmez demesinler diye elimden geleni yapıyorum.benim kv de de dün aşure yapmış yemeğe çağırdı gitmedik
maşşallah hemen ikramları hazırlamışsın hamarat bi hatunsun herhalde
bende sinir oldum yağmur sormamütevazi olamayacagım kuzum:)napim kız valla çalışıyor aman onun evine gidilmez demesinler diye elimden geleni yapıyorum.
genicin misafiri gibi elinde pohaça döktü saçtı bende onlar gidince gece 23,00de süpürge çalıştırdım valla
napim ya
canım hiç tartışma direk diyeceğin ki sende ben gibi zor söylersin bunu biliyhorumkızlar ya sabahtan beri eşimle tartışıyoruz
eski kızlar bilir eşimi
sebebi:
sabah msj atttım yarın elanın gezisi var para göndermeyi unutma filan diye
adıyla msj attım yani
vay efendim aşkım canım demiyormuşum ben artık sevmiyormuşum
hey allahım ben neyle ugraşıyorum o neyle
sabahtan beri bi dünya msjlaştık anlamıyor
ilgisizmişim sevgim bitmiş
o bana sürekli aşkım diye hitap ederken ben donukmuşum
sabah sabah rüyandamı ördün dedim anlamıyorum ben bu adamı yaaaa
valla
ya biliyorum ama bak sabahtan beri seninde sölediğin ve benzeri çok şey söledim ama adama gelmişler kafası basmıyobende sinir oldum yağmur sorma
canım hiç tartışma direk diyeceğin ki sende ben gibi zor söylersin bunu biliyhorum
hayatım haklısın öyle yazmam lazımdı sana aşkım hiç bitermi vs vs
alttan al sinirlenme bebeğim sen de biliyorsun eşinin huyunu boşver
akşama alırsın gönlünü yağmurum bpşver takma şimdiya biliyorum ama bak sabahtan beri seninde sölediğin ve benzeri çok şey söledim ama adama gelmişler kafası basmıyo
kafamda bi dünya şey varken ergenler gibi aşkoş koçiş diye gezinmeyi sevmiyorum ben yapım bu ya.bunu kabul etmiyor işte sirekli vıcık vıcık dolaşalım istiyor,o çok kullanıyo o kelimeli tammm ama yengeç erkegi işte çok duygusal.ben boğayım hiçç işim olmaz duygusallıkla of daraltı geldi valla küstü bana
herkese gunaydinnnn
napionuz eeyyyt?
Allah yardimcisi olsun ....kimdir bilmem ama, insallah hayirlisi olur.Kızlar az önce Kelebekle konuştum kanaması var düşük tehlikesi varmış hepinizden dua bekliyor...
Bende de yolunda gitmiyor bu durum benim içinde dualarını eksik etmeyin olur mu
öpüyorum hepinizi
ZELİŞİM NE OLDU TAKVİMİN DE YOK UMARIM KÖTÜ BİŞEY YOKTURKızlar az önce Kelebekle konuştum kanaması var düşük tehlikesi varmış hepinizden dua bekliyor...
Bende de yolunda gitmiyor bu durum benim içinde dualarını eksik etmeyin olur mu
öpüyorum hepinizi
ZELİŞİM NE OLDU TAKVİMİN DE YOK UMARIM KÖTÜ BİŞEY YOKTUR
zelisshhh!!!! canimm metin ol tamammi??Canımmm haftasonum acillerde geçti yolunda gitmiyor ama 1 hafta daha bekleyeceğiz.. Çok üzgünüm...
zelisshhh!!!! canimm metin ol tamammi??
umarim kalbim kirilmaz, ama olacagi varsada sakin üzülme! ( demesi kolayda, ...) insallah hayirlisi olan olur.
gecmis olsun canim yha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?