neyin var kuzuuu
boş kese miii
Allah kolaylık güç versin kuzuya
aldığın tüm bilgileri paylaş lütfen yaseminn
Allahım sabırlık versinnn canımmmyeni bilgi
zeliş yazdığı
Canım bugun doktora gitmedim akşam giderim düzelmezsem ama yine aynı şeyi söyleeyecek cumaya kadar bekle
NE SORUNLAR VAR BU DÜNYADA ALLAH KİMSEYİ KALDIRAMAYACAĞI DERTLERLE İMTİHAN ETMESİN
Lannn çok yoğunumm ne olcak başkaaa yazamıom onu dert edindim edinmiyeyim miLİLİ Bİ KEREDE POZİTİF GEL ŞU TOPİĞE YİNE NOLDU
canım hoş buldum ..evlat konu olunca işte böyle oluyoruz haklısınHOŞGELDİN DİLEK NABER TATLIM M
YASEMİN ZAMAN ZAMAN BENDE KİTLENDİĞİMİ SANIYORUM KENDİM İLE AŞAMAYACAĞIM SORUN YOK AMA EVLADIM OLUNCA İŞİN İÇİNDE O ZAMAN GÖMÜLÜYORUM SANKİ DİBE
çok haklısın . öyle çok dert etme kendine sen de fulya cığımmmmmm.....yüklenme çocuğa. bol bol moral ver..sen yaparsın ..başardın işte..ne kolaymış bak gibi .benim oğlan okula başladığı sene
kardeşimin öğrt.tesedaüfen yolda gördüm (ama o kadar iyi bir öğretmendi ki anlatamam)
işte konuştuk biraz oğlanı durumunu anlattım
öğretmen dedi ki :
*** okuduysa herkes okur hiç takma kafana dedi
ama ne gülmüştüm
kardeşim derste uyurdu
kardeşim okulda altına çiş kaçırırdı
daha neler nelerrr
o yüzden herşey olacağına varırrr
şimdi çok başarılı kendileri
SORMASI AYIP NE KADAR ÖDÜYORSUN BAKICIYAbiz yeni bakıcıyla dün başladık . dün iyiydi. çocuklar ilk günden korkmasın diye çok iyi davrandı..çünkü kadın çocuk halinden anlıyor. biraz da zeki kadın. yolunu buluyor her şeyin. inşallah iyi olur..benim de kafam rahat olur
Banada cvp yazSORMASI AYIP NE KADAR ÖDÜYORSUN BAKICIYA
hoş geldin canımmmm çok şükür iyiyizkızlaar avatarlar değişmiy ya la..napıyonuz iyimisiniz
sen yeni yerinden memnun değilsin değilmi yaaaLannn çok yoğunumm ne olcak başkaaa yazamıom onu dert edindim edinmiyeyim mi
biz yeni bakıcıyla dün başladık . dün iyiydi. çocuklar ilk günden korkmasın diye çok iyi davrandı..çünkü kadın çocuk halinden anlıyor. biraz da zeki kadın. yolunu buluyor her şeyin. inşallah iyi olur..benim de kafam rahat olur
Beni miiseni varyaaa yiyerimmmmmm
Çok yoğun vefaa varya,hoş geldin canımmmm çok şükür iyiyiz
zeliş ve kelebekin hamilelikleri biraz zor geçiyor onlara dua ediyorusss kuzu
sen yeni yerinden memnun değilsin değilmi yaaa
hayırlı olsun kuzu inşallah sıkıntı çıkmazzz
canım 700 tl .SORMASI AYIP NE KADAR ÖDÜYORSUN BAKICIYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?