Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ii yapmışşsın kıssss

karantinaya almaklaaa

afiyet olsun

bende çok severim ılık ılık ımmmmm 1 tencere olsa yerimmmmmm

ama yemicem dedimide yemem attım derin dondurucuya biraz istediğim kiloya düşünce yiyeceğim ve emeklerimin karşısınıda alıyorum önce nasıl başardıysam şimdi de başarıcam zayıflamayıı

Size Fıkra

Karıncalar sürekli yuvalarını bozan file iyice sinirlenmişler.Birgün aralarında anlaşarak file hain bir tuzak hazırlamışlar :) Filin geçeceği yol üzerindeki ağaç dallarına bütün karıncalar tırmanmış..Fil tam oradan geçerken bütün karıncalar filin üzerine atlamışlar ve olanca kuvvetleriyle zavallı fili ısırmaya başlamışlar.Fil bu.....hiç üşenmeden bir-iki silkelenmeyle bütün karıncaları üzerinden atmış.Ama sadece bir karınca kalmış filin sırtında.Yere düşen karıncalar yukarıda kalan karıncaya gıpta ile bakıp tezahürat etmeye başlamışlar:
BOĞ ONU BOĞ ONU!!!!

kim tutar seni yaseminnn

GÜNAYDINLARR CANIM İNŞALLAH GİYER PAŞAM BENİMKİDE BAZI KIYAFETLERE TAKIK ASLA ONLARI GİYDİREMİYORUM

ii yapmışşsın kıssss

karantinaya almaklaaa
alacağım tabii kendi rahatım da önemli

GÜNAYDINLARR CANIM İNŞALLAH GİYER PAŞAM BENİMKİDE BAZI KIYAFETLERE TAKIK ASLA ONLARI GİYDİREMİYORUM
ben bıraktım o işleri istediğini giyiyor kendi.
tabii ben giymesini istemediklerimi yıkamadım pis diyorum kirli sepetinde duruyor
biraz titizdir giymez kirli lekeli

ablam yaza hamile kalmak için randevu istiyo bendennn
verdin mi peki ??

yani aynı gün aynı satte yapalım aynı zamanlarda doğsun diyo bana
olmaz kızım sen ona o sana gelip gidemezsiniz

bide bebeği sıkıntılı biliyorsunuız
bir şeyde diyemiyorummm
eşiyle kendisi bilir tabikisi
işte aslında ben de tam olarak onu kastetmiştim ama üzülme diye yazamadım vefam
bir kaç yıl bekleseler çocuğun durumuna göre hareket etseler daha mı mantıklı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…