allahım havadan nem kapıyorsun valla gel sarılayım sana
valla öyle vefa napalım dermişim
kız biz de de ben kaçacak delik arıyorum 3 gündür hastaydı onu oturma odasına attım
çocuklara bulaşmasın diye
ayy bayılacağım şimdi
bunu da sevdim güzel benzetme
yasmin pazar gününden beri akşam yemek yemiyorum bir kase aşure yiyorum
allahım havadan nem kapıyorsun valla gel sarılayım sana
valla öyle vefa napalım dermişim
kız biz de de ben kaçacak delik arıyorum 3 gündür hastaydı onu oturma odasına attım
çocuklara bulaşmasın diye
ayy bayılacağım şimdi
bunu da sevdim güzel benzetme
yasmin pazar gününden beri akşam yemek yemiyorum bir kase aşure yiyorum
afiyet olsun
bende çok severim ılık ılık ımmmmm 1 tencere olsa yerimmmmmm
ama yemicem dedimide yemem attım derin dondurucuya biraz istediğim kiloya düşünce yiyeceğim ve emeklerimin karşısınıda alıyorum önce nasıl başardıysam şimdi de başarıcam zayıflamayıı
ne sırıdıyon
beter oll
sen kilo almamışındır pantolon küçülmüştür
günaydın herşey gönlünce olsun
selam cnm nasılsın
merhaba canımmm
evet güzel olacağını tahmin ediyorum
öğretmen güzel giyinsinler demiş
babaannesine sabah tembih ettim giydireceklerini
bakalım benim oğlan arıza çıkarmazsaa tabee
hee akşam güzel geçti 01,30 da yattımm
İYİYİM TATLIM SEN NASILSIN
Size Fıkra
Karıncalar sürekli yuvalarını bozan file iyice sinirlenmişler.Birgün aralarında anlaşarak file hain bir tuzak hazırlamışlar :) Filin geçeceği yol üzerindeki ağaç dallarına bütün karıncalar tırmanmış..Fil tam oradan geçerken bütün karıncalar filin üzerine atlamışlar ve olanca kuvvetleriyle zavallı fili ısırmaya başlamışlar.Fil bu.....hiç üşenmeden bir-iki silkelenmeyle bütün karıncaları üzerinden atmış.Ama sadece bir karınca kalmış filin sırtında.Yere düşen karıncalar yukarıda kalan karıncaya gıpta ile bakıp tezahürat etmeye başlamışlar:
BOĞ ONU BOĞ ONU!!!!
Randevu derken?ablam yaza hamile kalmak için randevu istiyo bendennn
GÜNAYDINLARR CANIM İNŞALLAH GİYER PAŞAM BENİMKİDE BAZI KIYAFETLERE TAKIK ASLA ONLARI GİYDİREMİYORUM
Randevu derken?
Yok artıkkyani aynı gün aynı satte yapalım aynı zamanlarda doğsun diyo bana
alacağım tabii kendi rahatım da önemliii yapmışşsın kıssss
karantinaya almaklaaa
afiyet olsun
bende çok severim ılık ılık ımmmmm 1 tencere olsa yerimmmmmm
ama yemicem dedimide yemem attım derin dondurucuya biraz istediğim kiloya düşünce yiyeceğim ve emeklerimin karşısınıda alıyorum önce nasıl başardıysam şimdi de başarıcam zayıflamayıı
Size Fıkra
Karıncalar sürekli yuvalarını bozan file iyice sinirlenmişler.Birgün aralarında anlaşarak file hain bir tuzak hazırlamışlar :) Filin geçeceği yol üzerindeki ağaç dallarına bütün karıncalar tırmanmış..Fil tam oradan geçerken bütün karıncalar filin üzerine atlamışlar ve olanca kuvvetleriyle zavallı fili ısırmaya başlamışlar.Fil bu.....hiç üşenmeden bir-iki silkelenmeyle bütün karıncaları üzerinden atmış.Ama sadece bir karınca kalmış filin sırtında.Yere düşen karıncalar yukarıda kalan karıncaya gıpta ile bakıp tezahürat etmeye başlamışlar:
BOĞ ONU BOĞ ONU!!!!
ben bıraktım o işleri istediğini giyiyor kendi.GÜNAYDINLARR CANIM İNŞALLAH GİYER PAŞAM BENİMKİDE BAZI KIYAFETLERE TAKIK ASLA ONLARI GİYDİREMİYORUM
verdin mi peki ??ablam yaza hamile kalmak için randevu istiyo bendennn
olmaz kızım sen ona o sana gelip gidemezsinizyani aynı gün aynı satte yapalım aynı zamanlarda doğsun diyo bana
Senin ablanın zaten yeni olmamışmıydı?şaşırmışşşş işteee
Senin ablanın zaten yeni olmamışmıydı?
her ne kadar yardımcı olan da olsa zor peş peşebeklemek istemiyor peşpeşe olsun istiyormuş
nasıl cesaretse ondan sonra bidaha olsun diyoo
anneme çocukken 10 çocuk yapacam ben diyormuş annem öle diyooo
her ne kadar yardımcı olan da olsa zor peş peşe
işte aslında ben de tam olarak onu kastetmiştim ama üzülme diye yazamadım vefambide bebeği sıkıntılı biliyorsunuız
bir şeyde diyemiyorummm
eşiyle kendisi bilir tabikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?