Ahahahahaha delii yaasayıyım mııı
pazartesi:ulan istanbul
salı:küçük aga
çrş:güzel köylü
prş:kocamn ailesi
cuma:medcezir
cmtesi:boş
pazar:gönül işleri
Büyüdü tabi, ben yaşlanıyorum
sayıyım mııı
pazartesi:ulan istanbul
salı:küçük aga
çrş:güzel köylü
prş:kocamn ailesi
cuma:medcezir
cmtesi:boş
pazar:gönül işleri
Büyüdü tabi, ben yaşlanıyorum
Ahahahahaha delii yaa
Ben bazen medceziri izlerim ama her hafta değil...
Adamın aklı başkaa yerde de ondannayyy eşim sabahh kahvaltı hazırlamadım diye resmen trip attı bana yaaaaa
deli miii ne sanki her sabah kahvaltı yapıyoruz evdee
benim muayen günüm geldikçe bu adama geliyorlar nedensee
benim yerime o atar yapıyorr
Seninkiii ewet kocaman oldu Allah ayırmasın..benim oğlan benim boyuma geldi nerdeyseeeeeeeeee
benim ki tam ergen olduuuuuuuuu şimdi en iyi zamanlarıııı
Yerimm seniiii lanmümkünmüüü
sen ergenliği atlattın daha yeni
benimde kafamda kavak yelleri esiyorrr
onun aklını alacam zatennnnAdamın aklı başkaa yerde de ondann
Yerimm seniiii lan
canım benim akşamda aradın allah razı olsun sendenmerhaba cnm
bence çok takma diyeceğim ama malesef olmuyor bende bunların aynısını yaşadım belki daha fazla
okulun 2ci gün öğretmen beni çağırdı sen çocuğuna neden adını yazmasını öğretmedin diye kadın beni bir fırçaladı anlatamam bende: ben öğretecektim de ne diye okula göndereyim dedim zaten bundan sonra zıtlaştık
bir ayın sonunda başka sınıfa aldırdım oğlanı ama hergün mü şikayet gelir bir çocukdan mlasef geliyordu
ama esnada sınıf ilerledi gidiyor benim oğlanda tık yok hemen özel öğrt tuttum 1 ay kadar öğretmenin öğrenme stilini oğlanla beraber bende izledim sonra özel öğrt bıraktım aynen o öğretmenin öğrettiği stilde bende oğluma öğretmeye başldım ve aralığım ilk haftası okumayı söktü tabi harfleri çok karıştıtıyordu ama ben sabırla azımle öğretmeye devam ettim
2.ci öğrt yok çocuğunuzu psikolağa götür yok ram sevk edelim vs vs hepsine götürdüm
1.dikkat dağınıklığı var
2.hiperaktive var
3.öğrenme güçlüğü var
4.aile terbisyesi almamış edepsiz bile dediler
dedilerde dediler
bazen raydan çıktığım zamanlarda oldu yeri geldi ceza verdim yeri geldi dövdüm yeri geldi kızdım yeri geldi küstüm ama ondan hiçbir zaman sevgimi gizlemedim ne yaparsan yap sen benim canımsın dedim
sınıfta
yerinde duramıyordu
yazılarını yazmıyordu
birgün mont unuyordu
birgün kalem kutusunu birgün defterini
ama mutlaka çantası hiç birzaman tam gelmiyordu
önce bu sorumluluğunu kazandaırmaya gittim
dersler yine aynıyıdı sınıftan birilerini ara o gün ne öğrendilerse onları tekrar ettirirdim ama 10 dk anca otururdu
ödevlerini zar zor yaptırırıdım 1 sınıfı böyle bitirdik
bir öğretmen git çocuğuna hap mı alacan ne yaapcaksın der mi evt der ama hiç bir zaman öğrt.dinlemedim hep ne yaparım ne edrim diye araştırdım araştırdıkça da yeni şeyler öğrendimmmm
üzülmeyi bırak lütfen çocuğun için ne yaparız onu düşünelim yemişim öğrtemenin
ha bu arada benim oğlanı
1 sınıfta 2 öğretmen değişitirdim
2 sınıfta başka okula aldırdım
2 sınfta 1 öğretmen oğlanı çok güzel oturttu o dönemde fazla sorun yaşamadık çünkü öğrt.çok iyi idi öyle öğretme sistemi vardı ki anlatamam (oğlan sınıfta yazmazdı ,bütün okul boşalırdı kadın benim oğlanı yazsın diye beklerdi sınıfta 15 gün böyle geçti ve bemim oğlan ondan sonra yazmaya başladı)
3 sınıfa geçince öğrt başka yere taini çıktı (eğer gittiği yerde 1 .ci sınıfları almasa o okula göndercektim)
3 sınıfta yine başka öğrt sorunlar başa döndük 3 sınıfın 2 dönemi de özel okul maceramız başladııı
canım benim akşamda aradın allah razı olsun senden
ilgin ve desteğin için sende çok şeyler yaşamışsın
bizde atlatacağız allahın izniyle sizlerin desteği ile bu süreci inşallah
yavrunla güzel günler görürsün inşallah hepemiz görürüz inşallah
Aminn..
Ama benim oğlanda zor yapıyor ödevlerini.
E harfini tanımışlar okulda.
El yazısıyla buyuk ve küçük yazması gerekiyordu.
Ağlayarak yaptı zorla.
Kalemi tutuyor, bende elinin üstünden kalemi tutup öyle yaptıyorum eli alışsın diye.
Sonra hadi şimdi sen kendin yap diyorum.
Yapmıyor, öyle kalem elinde deftere bakıyor
Ewett bebeğim..
Ben bir tek bunu izliyorum valla.
Başkada izlediğim bişi yok..
ha birde oğlanı spora yönlendir
biz 2 yıl yüzdük
yüzme çocuğun enerji atmasına çok yardımcı oluyorrrrr
yapıyorum kız en azından dikkat ediyorumanneveoglusu sen neden düzgün alıntı yapamıyon yine
selam kızlarKızlarrrrrrr....
Satın aldımmmm o defterdenn verdim siparişiii
spor veya bir aktivite çok iyi gelir bencede ben de oğlanı yazdan beri karateye gönderiyorum şimdi sarı kuşağa geçti hem enerjisini atıyor ordakış dönemi yaa nane limonu tatlım piyano dersimi aldırayım mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?