hiç bir planım yok belki ark bebek düşürdü 4 aylık ona giderim bilmiyorumslm kızlar nabersinizzzz
yarın haftasonu neler yapıyorsunuz bakalım
ayy hemde 4 aylık çok geçmiş olsun çok üzüldüm yağmurrhiç bir planım yok belki ark bebek düşürdü 4 aylık ona giderim bilmiyorum
ben yaparken daha lezzetli olması için sumakta atıyorum lezzetini veren maydonoz ve sumak denemenizi tavisye ederimtavukçudan tantuni için tavuk diyorum ona göre kıyıp veryor zaten kendim kıymıyorum
onları önce tavada kavuruyorum yagda
sonra içine soğan doğruyorum
domatesleri ince ince doğrayıp atıyorum incecik biber kimyon karabiber
en son pişince de maydonoz koyuyorum bu kadar
kafamdan uydurdum zaten bilerek yaptığım bişey değil
beni de belli değil hafta sonum henüz zaten bi pazarım ,var
kızlar makarna yarışması var şimdi kk da güzel tarifler var makarna sevenler baksın
ben daha makarna sevmeyen görmedim ama
nerdeki bu yarışma bir link versenizde bende baksambeni de belli değil hafta sonum henüz zaten bi pazarım ,var
kızlar makarna yarışması var şimdi kk da güzel tarifler var makarna sevenler baksın
ben daha makarna sevmeyen görmedim ama
hoş geldin nabersinnnnherkese merhabaaa , anca gelebildim millet
liliiii ne bekarliga partisi :)
hosbuldum canim yaa, beni birak asil sen nasilsin??hoş geldin nabersinnnn
a şükür daha iyi olacağım inşallahhosbuldum canim yaa, beni birak asil sen nasilsin??
ne var ne yok ?? iyisin dimi canimm?
(ben bomba gibiyim,masallah)
tabiki tatlimmm , dahada iyi olacaksin. ya bende makanra cok severiiiimmm , etlisi olsun, kiymali , ton balikli, sebzeli , Allah Allahhh ....iyiyim canım bun
a şükür daha iyi olacağım inşallah
lili, ne pastasi anam? ne dion sen? bekarliga parti marti yazmissin...hele bi dökül baaLannnn gelin burayaaaaaa
iyiyim ablammm, sagol, sen nasilsin canim benimmm??hoşgeldin nikitam nasılsın
iyiyim şükür canım ne olsun mesaim bitsin istiyorum artıkiyiyim ablammm, sagol, sen nasilsin canim benimmm??
iyiyim şükür canım ne olsun mesaim bitsin istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?