Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

BEN DE İSTİYOM AMA EVDE KİMSE YOK
EŞİM NÖBETÇİ OĞLAN DA KV YE GİTTİ BEN BU AKŞAM YALNIZIM KENDİ KENDİME Bİ FİLM FİLAN İZLERİM BELKİ
VARMI BİLDİĞİNİZ GÜZEL Bİ FİLM İNTERNETTEN İZLENECEK

hımmm ben genelde sürükleyici güzel konulu ve etkileyici filmler izlerim şimdi sana yazarım istediğin kadar amma ne bilim uyarmı zevklerimiz....

10 saattir oturuyorum ya ayaklarım uyuştu kamburum çıktı

kalk gez kız en olmadı bir iki tur at etrafında

bu flmden sıkılabilir

EVET SÜRÜKLEYİCİ OLACAK BİDE VURDULU KIRDILI OLMAYACAK KAFAYI DA ÇOK YORMAYACAK ACCIK ROMANTİZM ACCIK DALAVERE İŞTE NE BİLİM ÖYLE BİŞEYLER ORTAYA KARIŞIK

BAKTIM GÜZELE BENZİYOR EĞER TV DEN AÇABiLİRSEM DENEYECEĞİM BUNU
mumkunse sessizlik icerisinde, seni engelleyecek bisey olmayacak bir ortamda izle....ben cokk begendimmm , ama ilk izledigimde hemen anlamadim, benim eskiyalar birakmadi. sonra yalniz izledim...olaganüstü !

zelis, once bende pek kafayi vererek izlemedim, biraz olmamis ya bu dedim...
sonra tekrar bastan sonra yalniz izledim....nefisti ..superrr

EVET SÜRÜKLEYİCİ OLACAK BİDE VURDULU KIRDILI OLMAYACAK KAFAYI DA ÇOK YORMAYACAK ACCIK ROMANTİZM ACCIK DALAVERE İŞTE NE BİLİM ÖYLE BİŞEYLER ORTAYA KARIŞIK

aşk doktoru
incir reçeli-1
romantik komedi
evim sensin

bunlar romantik olanlardan

inception
the prestige
akıl oyunları
zindan adası
sıkıysa yakala

bunlar ilk aklıma gelenlerden daha geniş zamanda konuşursak bu konuyu çok daha fazlası çıkar

varsa güzel filmler bende tavsiye alırım

ama benim izlediğim film aynı zamanda düşündürmeli yani :)

zelis, once bende pek kafayi vererek izlemedim, biraz olmamis ya bu dedim...
sonra tekrar bastan sonra yalniz izledim....nefisti ..superrr
kesinlikle film harika zaten ben çok beğendim ama biraz yavaş ya sıkılabilir diye dedim yoksa bence de mükemmel yani

mail ve telefonlar susmuyor kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…