NOLUYO LİLİ
DÜN AKŞAMDA ÇIKARKEN AĞLAYAN YÜZLER KOYMUŞSUN
bende !
10 saattir oturuyorum ya ayaklarım uyuştu kamburum çıktıhayırdır depresyona bağlamışsın :)
Korku filmi izleBEN DE İSTİYOM AMA EVDE KİMSE YOK
EŞİM NÖBETÇİ OĞLAN DA KV YE GİTTİ BEN BU AKŞAM YALNIZIM KENDİ KENDİME Bİ FİLM FİLAN İZLERİM BELKİ
VARMI BİLDİĞİNİZ GÜZEL Bİ FİLM İNTERNETTEN İZLENECEK
life of PIBEN DE İSTİYOM AMA EVDE KİMSE YOK
EŞİM NÖBETÇİ OĞLAN DA KV YE GİTTİ BEN BU AKŞAM YALNIZIM KENDİ KENDİME Bİ FİLM FİLAN İZLERİM BELKİ
BAKTIM GÜZELE BENZİYOR EĞER TV DEN AÇABiLİRSEM DENEYECEĞİM BUNUlife of PI
Great GatsbyHAYATTA İZLEYEMEM
ROMANTİK OLACAK
BEN DE İSTİYOM AMA EVDE KİMSE YOK
10 saattir oturuyorum ya ayaklarım uyuştu kamburum çıktı
life of PI
mumkunse sessizlik icerisinde, seni engelleyecek bisey olmayacak bir ortamda izle....ben cokk begendimmm , ama ilk izledigimde hemen anlamadim, benim eskiyalar birakmadi. sonra yalniz izledim...olaganüstü !BAKTIM GÜZELE BENZİYOR EĞER TV DEN AÇABiLİRSEM DENEYECEĞİM BUNU
zelis, once bende pek kafayi vererek izlemedim, biraz olmamis ya bu dedim...hımmm ben genelde sürükleyici güzel konulu ve etkileyici filmler izlerim şimdi sana yazarım istediğin kadar amma ne bilim uyarmı zevklerimiz....
kalk gez kız en olmadı bir iki tur at etrafında
bu flmden sıkılabilir
EVET SÜRÜKLEYİCİ OLACAK BİDE VURDULU KIRDILI OLMAYACAK KAFAYI DA ÇOK YORMAYACAK ACCIK ROMANTİZM ACCIK DALAVERE İŞTE NE BİLİM ÖYLE BİŞEYLER ORTAYA KARIŞIK
kesinlikle film harika zaten ben çok beğendim ama biraz yavaş ya sıkılabilir diye dedim yoksa bence de mükemmel yanizelis, once bende pek kafayi vererek izlemedim, biraz olmamis ya bu dedim...
sonra tekrar bastan sonra yalniz izledim....nefisti ..superrr
mail ve telefonlar susmuyor kiiiihımmm ben genelde sürükleyici güzel konulu ve etkileyici filmler izlerim şimdi sana yazarım istediğin kadar amma ne bilim uyarmı zevklerimiz....
kalk gez kız en olmadı bir iki tur at etrafında
bu flmden sıkılabilir
selametle caniiiimmm, iyi tatillerrrSAĞOLUN KIZLAR ÇOK ÖPTÜM KAÇIYORUM BENDE
az kaldı kız sabret Allahtan yarın çalışmıyoruzzzmail ve telefonlar susmuyor kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?