okudum yazdıklarını arada paylaş pokunu çıkarmdan
ben de 5 dediydimmm
sana kanım neden kaynadığı belliii
Herkes de 5 seçiiyii laaBENDE 5 DEDİMMMM
okudum şimçikkk
Kendine güvenin tam ve sorumlulukların var. Oldukça bağımsız birisin. Hayatta seni yönlendiren şey ""Bunu kendi bildiğim gibi yapacağım.""dır. Kendine oldukça güvenirsin ve kendin ve etrafındaki insanlar için nasıl güçlü olabileceğini bilirsin. Ne istediğinin farkındasın ve hayallerinin peşinden koşmaktan çekinmezsin. İnsanlardan beklediğin tek şey sana karşı dürüst olmalarıdır. Doğruları kabul edecek kadar güçlüsündür.
Lann senii boğarım bakkkkokudum yazdıklarını arada paylaş pokunu çıkarmdan
Bi kaç sayfa geriye gitallah daha iyilik versin canım
merhaba hoşgeldinnnnmerhaba hanımlar gelemedim ne zamandır nasılsınız
okudum yazdıklarını arada paylaş pokunu çıkarmdan
BENDE 5 DEDİMMMM
okudum şimçikkk
Kendine güvenin tam ve sorumlulukların var. Oldukça bağımsız birisin. Hayatta seni yönlendiren şey ""Bunu kendi bildiğim gibi yapacağım.""dır. Kendine oldukça güvenirsin ve kendin ve etrafındaki insanlar için nasıl güçlü olabileceğini bilirsin. Ne istediğinin farkındasın ve hayallerinin peşinden koşmaktan çekinmezsin. İnsanlardan beklediğin tek şey sana karşı dürüst olmalarıdır. Doğruları kabul edecek kadar güçlüsündür.
napim tırstım şimdi güzel müzel dersek paylaşırda durur lilimerhaba hoşgeldinnnn
bak bu iyiydiiii
hiçç inanmadımmmm sağaaa
kıskandın bizi
merhaba hoşgeldinnnn
bak bu iyiydiiii
hiçç inanmadımmmm sağaaa
kıskandın bizi
napim tırstım şimdi güzel müzel dersek paylaşırda durur lili
şaka yapıyorum kızma bana lilican espirikkk
7 neydi ki la
Oku bana mı soruyon boşuna mı paylaştımm7 neydi ki la
o konuda haklısın benim bile burda 4 tane servis teknisyenim var servise gönderiyorum onlarla bile uğraşmak yeri geliyor çok zor oluyor kimse yaptığı işten memnun değil
bende artık kimse memnun olsun filan demiyorum işimin gereği ne ise onu yapıp geçiyorum yoksa baş edilmiyor insanlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?