dün akşam gitmedim çocukları almaya eşimi gönderdim yemeğinizi de yiyin gelin dedim.
ben kendime salata yaptım evde uzattım ayaklarımı mis gibi yedim
düneve girdim hemen üzerimi değiştirdim başladım evi süpürmeye.
evi süpürdüm, toz aldım, çarşafları değiştirdim, çamaşır makinasını çalışıtırdım, balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım, katladım, kaldırdım, tabakları yerleştirdim, mutfak dolaplarının kapaklarını, tezgahı çamaşır duyu ile sildim. bir de kiler dolabım vardı onun 3 çekmecesini düzelttim atılacakları falan attım oraları da düzelttim
bayağı iş yapmışım. bugün de yine direk eve gideceğim evi silmedim. bir de dünden kıyafetler var ütü işini hallederim. çocuğun çantalarını hazırlarım, bir de yemek yaparım
dün akşam gitmedim çocukları almaya eşimi gönderdim yemeğinizi de yiyin gelin dedim.
ben kendime salata yaptım evde uzattım ayaklarımı mis gibi yedim
düneve girdim hemen üzerimi değiştirdim başladım evi süpürmeye.
evi süpürdüm, toz aldım, çarşafları değiştirdim, çamaşır makinasını çalışıtırdım, balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım, katladım, kaldırdım, tabakları yerleştirdim, mutfak dolaplarının kapaklarını, tezgahı çamaşır duyu ile sildim. bir de kiler dolabım vardı onun 3 çekmecesini düzelttim atılacakları falan attım oraları da düzelttim
bayağı iş yapmışım. bugün de yine direk eve gideceğim evi silmedim. bir de dünden kıyafetler var ütü işini hallederim. çocuğun çantalarını hazırlarım, bir de yemek yaparım
bende bazen klozetin üstünde oturup dinlendiğimi biliyorum
bi beni orada rahatsız etmiyorlarr
beni orada da rahat bırakmadıkları için
bende bazen klozetin üstünde oturup dinlendiğimi biliyorum
bi beni orada rahatsız etmiyorlarr
sen gel bir de bana sor onu neyse çoğu bitti diyelimStres yapacak bişi yokmuş
inşallah canımhay maşallah hatunum sağlıkla atlat şu operasyonu inşallah
zeliş hepimizin yaptığı şeyler işte elimden geldiğince kendi çapımda yapıyorumVefaaaa eğer götürecekleri yer özel hastane ise telefonla arayıp durumu anlat kimlik nosunu biliyorsan onunla gitsinler işlem yaparlar bişey olmaz....
Genic maşallah ne çok işi halletmişsinnn
tamam da o kadar kısıtlı zamana sığdırmak marifet şekerimzeliş hepimizin yaptığı şeyler işte elimden geldiğince kendi çapımda yapıyorum
kızlar ben bugün tahliller için hastaneye gideceğim
doktorla da konuşacağım yarın ameliyattan sonra
sakın ben kendime gelmeden beni odaya çıkarmayan diyeceğim
malum ne diyeceğim belli olmaz ağzımdan çıkanın kontrolü
olmayacağı için kendimden korkuyorum
zaten eşimde diyor geçen gün sakın ayılırken benle ilgili bir şeyler deme çok kırılırım
oldu canım dedim
Vefaaaa eğer götürecekleri yer özel hastane ise telefonla arayıp durumu anlat kimlik nosunu biliyorsan onunla gitsinler işlem yaparlar bişey olmaz....
Genic maşallah ne çok işi halletmişsinnn
dakika nefes almıyorum zaten hayatım hep bir koşuşturmaca içinde hep bir yerlere yetişme telaşındayımtamam da o kadar kısıtlı zamana sığdırmak marifet şekerim
yapmıyorlar zelişimm burdaki özel hastane cinsss
başımıza daha öncede geldi randevulu hastayken
kimliği evde unutmuşuz
kimliği görmeden muayene fişi çıkartamazlarmış
eşim eve gidip almıştıı
kız bilinçaltımda neler var kimbilirAllah Allah ne diyebilirsin ki zaten kız
anlamadım ben valla
çok nadirdir öyle işlem yapanyapmıyorlar zelişimm burdaki özel hastane cinsss
başımıza daha öncede geldi randevulu hastayken
kimliği evde unutmuşuz
kimliği görmeden muayene fişi çıkartamazlarmış
eşim eve gidip almıştıı
dakika nefes almıyorum zaten hayatım hep bir koşuşturmaca içinde hep bir yerlere yetişme telaşındayım
bu da onlardan biri napiyim geçecek bugünlerimde ama ben çok yıpranıyorum biliyorum
hoşgeldin canımselammm
herkese
kız bilinçaltımda neler var kimbilir
çok nadirdir öyle işlem yapan
kız bilinçaltımda neler var kimbilir
çok nadirdir öyle işlem yapan
yok zaten kapattım kapıları bundan sonra ancak ayda bir belki yıkarım bilmiyorumEvet canım bu günlerde olan sana oluyor ne yazık ki
dediğin gibi geçecek ama sen fazla yüklenme nolur kendine
bak sende diyorsun yapsan hep iş var hiç bitmez ki
gerektiği kadar yapmak laızm
boşver kış günü balkonu haftada bir yıkama mesela çıkılmıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?