bende 2 .çocuğu kendim büyütmek istiyorum artık karar verdim yabuna bakamıyorsun,bir de bana ikinciyi dpğur diyorsun dedim
herkes kendi çocuguna kendi baksın
yılbaşında işten çık diyo bana ya
evet canım vücuduma ii geldi amakafam hala ağırren güzelini yapmışsın
MİGREN KÖTÜ BİŞİ YAA
iyiyim canım arasıra unutup ters hareketler yapıyorum ama acıdan sonra aklım başıma geliyorSen nasıl oldun güzelim iyisin inşallah
Doktora neden gitmedin?bende 2 .çocuğu kendim büyütmek istiyorum artık karar verdim ya
olmuyor böyle sürekli gözüne bakıyorsun
evet canım vücuduma ii geldi amakafam hala ağırr
çok kötü ya Allah kimseye vermesin
birde acaba diyorum kullandığım kontrol hapımı etki ettiki
yan etkisi olabilirmi
ama herzaman kullandığım olan değişiklikde yapmadım
1 haftadır baş ağrısı migde bulantı olurmu yaa
olurmu öle ya 2 ay nasıl ayrı kalacak annesinden o daha kuzucuk yabende yazı düşünüyuorum ne yapacağım büyüğü diye yüksek ihtimal yaz okuluna vereceğim 2 ay
kv dedi götüreyim trabzona çocuk orada rahat eder.
olmaz dedim
eşimin maaşı ankara şartlarında iyi yani tabiki idare edebiliriz ama ben çalışmak istiyorumbende 2 .çocuğu kendim büyütmek istiyorum artık karar verdim ya
yan etkisi olabilirmi
bende yazı düşünüyuorum ne yapacağım büyüğü diye yüksek ihtimal yaz okuluna vereceğim 2 ay
kv dedi götüreyim trabzona çocuk orada rahat eder.
olmaz dedim
iyiyim canım arasıra unutup ters hareketler yapıyorum ama acıdan sonra aklım başıma geliyor
eşimin maaşı ankara şartlarında iyi yani tabiki idare edebiliriz ama ben çalışmak istiyorum
ev hayatı bana göre ddil.ev kadınlığı,günler,ev işleri bana göre diil ben çalışmalıyım
kızlar benimde tansiyon düşüklüğüm var dün eve kendimi zor attım 9a 5 idi tansiyonum
şu andada var yani kafam agır geliyo vücuduma
bende 2 .çocuğu kendim büyütmek istiyorum artık karar verdim ya
yan etkisi olabilirmi
canım çok takıyorsun kafana yapma böylekızlar benimde tansiyon düşüklüğüm var dün eve kendimi zor attım 9a 5 idi tansiyonum
şu andada var yani kafam agır geliyo vücuduma
aynenHasta topik oldu la burası
gönderirmiyim kız mümkün değil ancak yanında ben olacağım o zaman yoksa olmazolurmu öle ya 2 ay nasıl ayrı kalacak annesinden o daha kuzucuk ya
boşver gönderme sakın
yağmur mümkün olduğunca zorla kendini işten çıkmamak için.eşimin maaşı ankara şartlarında iyi yani tabiki idare edebiliriz ama ben çalışmak istiyorum
ev hayatı bana göre ddil.ev kadınlığı,günler,ev işleri bana göre diil ben çalışmalıyım
ben direk yaz okulu diyorum küçük olmasaydı anane köye götürürdü debenimkilerde Nevşehire götürme gibi birşey diyorlar ama göndermem o kadar süreye
bakalım ne kadar kalırsa kalır kalmadığı noktada bende birşeyler düşüneceğim
bende yapamam evde zor benim içinben bilemiyorum ama ev hanımı olmak isterim yaa
yılbaşında kazayla filan kadro bişi olursa bana ama o zman herşey çok değişecek.memur olacagım için işten çıkamıycam ss kuralına görede eşim mecburrr taşınacak.artık yeter ya bende insanım.anasının gönlü olsun diye hem beni hem kendş evladını madur ediyo bu nasıl bir bencilliktir.canım çok takıyorsun kafana yapma böyle
bak kendine zararı var
aynen
gönderirmiyim kız mümkün değil ancak yanında ben olacağım o zaman yoksa olmaz
yağmur mümkün olduğunca zorla kendini işten çıkmamak için.
baktın olmuyor işten de çıkarsan yap ikinciyi
ben direk yaz okulu diyorum küçük olmasaydı anane köye götürürdü de
artık zor
izin kullanamam yarın büyük patron burdaDoktora neden gitmedin?
benim k.valide ile evler yakın değil ben evde olsam gezerim tozarım ailemin yanına giderimeşimin maaşı ankara şartlarında iyi yani tabiki idare edebiliriz ama ben çalışmak istiyorum
canım dr sorsa idin ama hepte aynı hapı kullanıyormussun
allah sağlık versin sana
canım bak böyle düşünüp kendi kendini gaza getirmeyılbaşında kazayla filan kadro bişi olursa bana ama o zman herşey çok değişecek.memur olacagım için işten çıkamıycam ss kuralına görede eşim mecburrr taşınacak.artık yeter ya bende insanım.anasının gönlü olsun diye hem beni hem kendş evladını madur ediyo bu nasıl bir bencilliktir.
sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?