kardeşi aradı beni,
bir saate yakın konuştuk , oda beni haklı buldu. şuanda abisinin ve annesinin çok üzgün oldugunu ,annesinin agladıgını,ikisininde beni çok sevdiklerini söyledi .lütfen evine gel dedi . bu arada kardesi de hamile kızlar, bana dioki : bak hamile halimle sana yemin ediorum ki ne abim ne annem ne de babam şimdiye kadar hakkında en ufacık bir kötü kelime etmediler.
abimin huyudur bu,malesef ailemin onu şımarık büyüttügünden dolayı dedi .
bende konuşucam bugun abimle dedi .
ama seni çok sevioır dedi.
bende bi süre kafamı dinlicem ,hareketlerini düzeltmesi lazım dedim .
saçaklarını yolarım
Eşinin seni araması lazım..
Güzel bi gelişme tabii bu..
Ama eşinin seni arayıp, yada kaldığın yere gelip seni alması lazım..
kesinlikle katılıorum sana lilyana ,
o beni aramadan ben gitmem o eve .
yagmuurrr bu sefer gidersem o aramadan ,tükürdügümü yalamak olur , o da hiiiiiç tarzım degil .
yagmuurrr bu sefer gidersem o aramadan ,tükürdügümü yalamak olur , o da hiiiiiç tarzım degil .
evet maalesef ayda bir Allahtan,bana soran yok tabi girmek istiyomusun diye,k.validemin işleri işte 4 kişiyiz çok değillyemekli mi gününüz?????
veririrm tarif burda :) http://www.acikbufe.biz/acb/?p=138daha ne olsun kız yeme de yanında yat anacımmmmm
ohhh mis
bir ara şu kadayıflı muhallebiinde tarifini ver bana ok
canım benim olumlu yönde gelişme olmasına sevindim balım,sende sakinleş,biraz yalnız kal dinlenn anlasın eşin hatasını iyice,tabi kayınvalidende biraz tututşsunlar elleme,kıymet verdittir kendinr,sonra adam akıllı oturur konuşursun eşinlekardeşi aradı beni,
bir saate yakın konuştuk , oda beni haklı buldu. şuanda abisinin ve annesinin çok üzgün oldugunu ,annesinin agladıgını,ikisininde beni çok sevdiklerini söyledi .lütfen evine gel dedi . bu arada kardesi de hamile kızlar, bana dioki : bak hamile halimle sana yemin ediorum ki ne abim ne annem ne de babam şimdiye kadar hakkında en ufacık bir kötü kelime etmediler.
tşkler kızlarrr ,ben çıkıyorummm ,yrn görüsürüz inş !
kendinize çok ii bakınnn ,seviorum sizleri.
dün yemek yapmıştım elayı da düşünerek onları yerler öglen
bende akşam bidaha yaparım
çorbam zaten hep olur
yapıcaz bişiler napimmm
kardeşi aradı beni,
evet maalesef ayda bir Allahtan,bana soran yok tabi girmek istiyomusun diye,k.validemin işleri işte 4 kişiyiz çok değill
veririrm tarif burda :) http://www.acikbufe.biz/acb/?p=138
canım benim olumlu yönde gelişme olmasına sevindim balım,sende sakinleş,biraz yalnız kal dinlenn anlasın eşin hatasını iyice,tabi kayınvalidende biraz tututşsunlar elleme,kıymet verdittir kendinr,sonra adam akıllı oturur konuşursun eşinle
tşkler kızlarrr ,ben çıkıyorummm ,yrn görüsürüz inş !
kendinize çok ii bakınnn ,seviorum sizleri.
alakaya maydonoz gel bize bazı bazı[sıze=3]bende sıcak kaynar su dökerimm bacaklarınaaa puhahahahaahaha[/sıze]
benide bozuyor ama zaten ben amcasını görümcemi k.validemi ayrı ayrı arada yemeğe alıyordum,çok sinirlendim kükredim eşimede dedim ne hakal dedim bana sorulmadan oluyor die,simdi düşünüorumda kendimce sessiz bi yerde ii oldu hepsini bir 4 ayda bir yemeğ alıcam daha da kimseyi çağırmam yemeğe:))zor tatlım böylede ya
kendiniz olsanız kahvaltı hazırlasan da yersiniz
ama onlar olunca mecbur yemek hazırlamak lazım
canım benim gelişmeler iyi ama inşallah eşinde arar
olay daha fazla dallanıp budaklanmadan
en önemlisi sen daha çok üzülmeden hallolur
tamam birazcık daha bekle sakinleş hem söyleyeceklerini de konuşacaklarını da daha iyi düşünme fırsatın olur
amannnn ayda bir olsa da bu gün işleri beni bozar
bu arada menü de gayet güzel
güzel gelişmeler olur inşallah yarına kadar
Sabahtan beri tuvalete gitmediğimi farkettimmm
Sabahtan beri tuvalete gitmediğimi farkettimmm
akşam pırasa ve makarna var
yanına yoğur salata yeterli
ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum
eve gidip yatasım var yaa
valla oğlanın tuvalet problemi bana yetti gayrı lilicim ama yaaaaaaa bide senmi((
benide bozuyor ama zaten ben amcasını görümcemi k.validemi ayrı ayrı arada yemeğe alıyordum,çok sinirlendim kükredim eşimede dedim ne hakal dedim bana sorulmadan oluyor die,simdi düşünüorumda kendimce sessiz bi yerde ii oldu hepsini bir 4 ayda bir yemeğ alıcam daha da kimseyi çağırmam yemeğe:))
tEYYY teyyyyyalakaya maydonoz gel bize bazı bazı
valla oğlanın tuvalet problemi bana yetti gayrı lilicim ama yaaaaaaa bide senmi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?