Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Selamlar kızlar, nasılsınız, iyisinizdir inşallah...

Uğrayamıyorum, gelemiyorum, okuyamıyorum yazılanları gerçekten çoook yoğunum bildiğiniz gibi değil yani....

Allahın izniyle bu ayı bir atlatırsam umarım rahatlayacağım...

Lilicim senide ayrıca öpüyorum küsme olur mu?:13: :13: :13: :13:

Boemcim tekrar hayırlı olsun canımmm

bu arada okudum yeni arkadaşşş gelmiş hoşgelmişşşş

pompişkooooo çiçeğini merak ettim:))) senin adına sevindim

Canım ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun. Allah huzur içinde yaşam nasip etsin...

iyiyiz zelişimmm çok şükürrr olsun bebeğim arada girip slm verip hal hatır işliyosun ya oda şimdilik yeter,

Tamam küsmemmm
yok kimse derken oh ohh kıslar geliyor:))))

üzeri deri olduğun için yanlardan gram etin sarkmıyorsa (aynı ben gibi::))))) güzel kıyafet yakışır,
Yok vallah sarkann bişii

Maşallah hatunlar vefacan hem sende hem de lili de fizik varsa yakışıyo da kerata diyelim ve giyin yavrucuğum daha ne diyim

yok be yavrum kendim için latife yaptımm ben etine dolgunum bu aralar zatti kilo aldım bide onu verme çabasındayım(((

yok be yavrum kendim için latife yaptımm ben etine dolgunum bu aralar zatti kilo aldım bide onu verme çabasındayım(((

hehee bende bende gene üst sınırlardayım 2 kilo versem süper olacak da uğraşmıyorum daha diyet biteli 1,5-2 ay ancak oldu hooopp 1,5 kilo alındı...

bende annem yanımdaydı bir aykadar 3 kilo aldımm offf

oyy oyy oyyyy ama fazla birikmeden vermek lazım (kendim içinde söylüyorum bunu) sonra zor oluyor yahu. Nedir bu çektiğimiz yaaa her şeyimiz problem ağız tadıyla yemek bilem yiyemiyoruz....

Tepecikli mi? Kuruçaylı mı? Kasımpaşalı mı? Menemenli mi?

Bilim adamları yıllardır bu soruya cevap veremedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…