kıss
en büyük heycanın oğlunnnnnnnnnn
da ne istersinnnn
maaşı ayın kaçında alıyorsan o zaman anlarsın lilicimmmmOlsun buna şükür diyelim.. Yani ayın 1'demi anlarız bizde eğer olduysa zam :26:
güle güle harca canımm
ay bak işten çıkınca da böyle heyecanları unutucazz
maaş zam :)
benimkine bir bak kız 17sinde oldum[sıze=3]adet düzensizliği, hımmmm ya telefonuma bi program indirdim..
Geçen ayki adet tarihini yazıyorsun we adetinin kaç gün geçtiğini yazıyorsun..
O sana öteki ay ayın kaçında olacağını gösteriyor, benim 28'de gösteriyor bu ay ama bugün tık yok bende
ve başım çatlıyor şu an[/sıze]
[sıze=3]adet düzensizliği, hımmmm ya telefonuma bi program indirdim..
Geçen ayki adet tarihini yazıyorsun we adetinin kaç gün geçtiğini yazıyorsun..
O sana öteki ay ayın kaçında olacağını gösteriyor, benim 28'de gösteriyor bu ay ama bugün tık yok bende
ve başım çatlıyor şu an[/sıze]
sen ciddi ciddi düşünüyormusun gerçekten işten ayrılmayı
maaşı ayın kaçında alıyorsan o zaman anlarsın lilicimmmm
beb bi ara bıraktım evde 8 ay durdummm işten ayrılmak çok zor geldi ama şartlareı çok ağırdı dayanamadım,,,evede öyle alıştımkiiii,arkadaşım buldu bana iş 2 yıldır burdayım sirkelen dedi bana,,diyorum işe girmesem ev sahibide olamazdıkkk ,,kirada ki evimiz çıkacağımız sene hep rutubet oldu çatı katt kışınn doğalgaz faturası tavan ısınmak yokk ne çektim o evden yaaaaa
o nasıl oluyor rrrrrrrr
güle güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeıyi akşamlarrrr kıslarrrrr
ben kaçarrrrrr
bugunluk yeterrrrrrrrr
Iyi akşamlarrrr kıslarrrrr
ben kaçarrrrrr
bugunluk yeterrrrrrrrr
Sağoll kuzum ayın 1'de bakıcam ozamanmaaşı ayın kaçında alıyorsan o zaman anlarsın lilicimmmm
beb bi ara bıraktım evde 8 ay durdummm işten ayrılmak çok zor geldi ama şartlareı çok ağırdı dayanamadım,,,evede öyle alıştımkiiii,arkadaşım buldu bana iş 2 yıldır burdayım sirkelen dedi bana,,diyorum işe girmesem ev sahibide olamazdıkkk ,,kirada ki evimiz çıkacağımız sene hep rutubet oldu çatı katt kışınn doğalgaz faturası tavan ısınmak yokk ne çektim o evden yaaaaa
benimkine bir bak kız 17sinde oldum
o nasıl oluyor rrrrrrrr
ben kaçarrrrrr
bugunluk yeterrrrrrrrr
maaşı ayın kaçında alıyorsan o zaman anlarsın lilicimmmm
benimkine bir bak kız 17sinde oldum
bilemiyorum kiii
karrsızım ama akşam eşime konuyu açacağım bakalım
ben kaçarrrrrr
bugunluk yeterrrrrrrrr
hay sen aklınla bin yaşaaaaa[sıze=3]sağoll kuzum ayın 1'de bakıcam ozaman[/sıze]
[sıze=3]kızlar telefonunuzdan google play dan adet takvimi yazın ve telefonunuza indirin..
O sizi yönlendiriyor.. [/sıze]
canım gözün aydın iyi günlerde harcamak nasip olsun
yağmur geçmiş olsun tatlım
birşey çıkmamasına sevindim
kız acık bekleseydin hemen mi konuşacaksın
yasemin görüşürüzzzzzzzzzzz
hay sen aklınla bin yaşaaaaa
Akıllı telefonum olsa zaten indiririm adamı hasta etme
canım gözün aydın iyi günlerde harcamak nasip olsun
yağmur geçmiş olsun tatlım
birşey çıkmamasına sevindim
kız acık bekleseydin hemen mi konuşacaksın
yasemin görüşürüzzzzzzzzzzz
ihtiyac olarak görmüyoru m bu telleri iletişim kopuyor tamamen yaaboşver benimde yok
bilemiyorum genicc
çok kararsızım yaa
hay sen aklınla bin yaşaaaaa
Akıllı telefonum olsa zaten indiririm adamı hasta etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?