heyyy dostummm
pompişim gitmem buralarda kalırım heppp
sen yeterki iste
malum hamilesin ya canın myheart çekersee
ımm bak soran olmadı bende sölemedim
o gün görümce yemege çagırdı elada orda kalmak istedi
biz döndük eşimle eve
gözleri yuvasından çıktı resmen bayıldı geceliğeeee
puhahahaha
napalım işteee
sonrası +18
Pastada baptımmmmm
yidikkkk
Kızlarrrr
yarın annemle babam bize geliyorlarmış perşembeye kadar kalıcaklarmış
yani kvye yol göründüü
elaaa çok sevincekü
babam sürekli gezdirir yedirir içirir elayıı
park bahçe full gezerlerrr
ay bende çok sevindim
yemegim aşım hazır olacak bir hafta rahatım ohhhhh
beceriksiz hatun
bak eşini ihmal etme
yoksa bak benim gibi düzeltmeye çalışmakla geçer zamanın
evet bu arlar canım hep myheart çekior ama yoktun yanii ,ohh şimdi rahatladım
wayyyy bunları bilmiorduk bebemmmmmmmm
tmm ben dönücem bi yere ayrılmayın haa 10 dk yao konuda sıkıntıyok babyy
o konuda sıkıntıyok babyy
sen neden bu kadar sıkıştın kıssss
sende mi tek çalışıyon laaaaa
tmm ben dönücem bi yere ayrılmayın haa 10 dk ya
bugün tekimmm canımm
cumartesi den de bi sürü şey varrr
:26::26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 981168 Eki Görüntüle 981167
sabahın 8 inde isyerime bunları gönderi ,sonra cicekk ,sonra altın halka küpe ,sonra restaurantta aksam yemegii, sonra da eve gectik .evde de mışıl mışıl uyuduk
oyooyyy oyyyyy maşallahh
nazar değmesinn
ama pompiş aklıma bişey takıldı
senin isim Tuğçe mi şimdi :)
vefa senin kociş ne yapmışş bakimm
süprüs var mıymışş kudurdum meraktann haftasonu
hımmmmmmmm
heee ne süprüzzz ne süprüzzz( ogün patron vardı biraz geç çıkarım dedim amma gecenin körü demedim,,akşam arıyo mağazaya gitmiş bi pantolon beğenmiştim ve yanında giyip denemiştimdaha önceden, bedenin kaçtı diyo adam bana,,sanki pazardan elma alıyo öküzzz insan karısının kaç beden giydiğini bilmezmii hadi bilmionn akşamdan bak bi pantolonuma ona göre alll siniri burdan kaptım amma çaktırmadım tabiii planları vardır gecemiz mafolmasın diye,beraber alırız dedim geçiştirdim,sonra bana demesinmi sen geç çıkacaksan ben babamın dükkanı bekliyeyimmi babamı eve göndereyim dinlensin diye ben hönkkk bi bozuldum sen bilirsin dedim,,,7,30 de eve geldim tabi bu anlamış benim bozulduğumu eve elinde çiçekle geldi öptü bilmemne hadi dışarı çıkalım dedi,,,ben hiç biyere gitmiyorum diye ağladım,,,bana çocuk kandırır gibi açıklama yapıyo yok orayı aramış burayı aramış doluymuş yer yokmuş yok pantolon bedeni de kalmamış zaten alamamış yıktım ortalığı ağladım şiştim,,sonra gecenin ilerleyen saatleri mutfakta spagetti ton balık ve salata yaptı kendini affettirmek için ama iki tabak yedim sinirime,,,hoppp yatağa yattım 2 gün trip attımm
heee ne süprüzzz ne süprüzzz( ogün patron vardı biraz geç çıkarım dedim amma gecenin körü demedim,,akşam arıyo mağazaya gitmiş bi pantolon beğenmiştim ve yanında giyip denemiştimdaha önceden, bedenin kaçtı diyo adam bana,,sanki pazardan elma alıyo öküzzz insan karısının kaç beden giydiğini bilmezmii hadi bilmionn akşamdan bak bi pantolonuma ona göre alll siniri burdan kaptım amma çaktırmadım tabiii planları vardır gecemiz mafolmasın diye,beraber alırız dedim geçiştirdim,sonra bana demesinmi sen geç çıkacaksan ben babamın dükkanı bekliyeyimmi babamı eve göndereyim dinlensin diye ben hönkkk bi bozuldum sen bilirsin dedim,,,7,30 de eve geldim tabi bu anlamış benim bozulduğumu eve elinde çiçekle geldi öptü bilmemne hadi dışarı çıkalım dedi,,,ben hiç biyere gitmiyorum diye ağladım,,,bana çocuk kandırır gibi açıklama yapıyo yok orayı aramış burayı aramış doluymuş yer yokmuş yok pantolon bedeni de kalmamış zaten alamamış yıktım ortalığı ağladım şiştim,,sonra gecenin ilerleyen saatleri mutfakta spagetti ton balık ve salata yaptı kendini affettirmek için ama iki tabak yedim sinirime,,,hoppp yatağa yattım 2 gün trip attımm
evet tatlımmm ,şimdi soyadımıda söylicem o olcakkk
hımmmmmmmm
geçen adım gül dedin diye hatırladım da o bakımdan sordum üleennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?