aynen öle bu sene ki grip hastalıklar hep ağır,,,k.validemde sabah çok kötüydüü,,,oğlanı mecbur bıraktım eşime dedim ö.sonra izin alabiliyosan al çocuğu die ama oda yoğun,,kadında dinlenemedim geçmedi diyoo ee ben ne yapayım,, birde evde yaşlı yatalak annesi yaşlı babası var ,benim oğlanda iice yaşlıların arasında kaldı yavrum yaaa
akşama kadar işde akşam evde eş ve çocuklarımızla ilgilenmekten kendimize vakit ayıramıyoruz.üstüne bir de eşimizin ailesini memnun etme derdi ekleniyor,gelin burada dertleşelim birbirimiz en biz anlarız canlarrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin ne kadarlık hamilesin bakalım anlat biraz kızmı erkekmiah ah ah ben daha dogum yapmadım bebek olmadı ama sımdıden basladı karısmalar isimine bile karışılıyor eve gıdeyım yatıp dınleneyım yok(
oyyy oyyyy senin işinde fena vefaaaa
hoşgeldin ne kadarlık hamilesin bakalım anlat biraz kızmı erkekmi
ah ah ah ben daha dogum yapmadım bebek olmadı ama sımdıden basladı karısmalar isimine bile karışılıyor eve gıdeyım yatıp dınleneyım yok(
ne bekliyon vefa kreşe vermek içinaynen öle bu sene ki grip hastalıklar hep ağır,,,k.validemde sabah çok kötüydüü,,,oğlanı mecbur bıraktım eşime dedim ö.sonra izin alabiliyosan al çocuğu die ama oda yoğun,,kadında dinlenemedim geçmedi diyoo ee ben ne yapayım,, birde evde yaşlı yatalak annesi yaşlı babası var ,benim oğlanda iice yaşlıların arasında kaldı yavrum yaaa
ayyyy kumru gel yavrum gel bana gel sen18 hatfalık hamıleyım kayınvalıdemle bırlıkte oturuyorum allahtan calısıyorum yoksa aksama kadar cıldırırım herhalde eltim her gun ismini ne koyacaksınız yok su isim guzel yok bu güzel bellı degıl dıyorum. Kayınvalıdem de ismi belli kendi ismini koyacakmıs her aksam yatakda aglıyorum sınırımden hayır koymayacagım dıyemıyorum((
aynen öle bu sene ki grip hastalıklar hep ağır,,,k.validemde sabah çok kötüydüü,,,oğlanı mecbur bıraktım eşime dedim ö.sonra izin alabiliyosan al çocuğu die ama oda yoğun,,kadında dinlenemedim geçmedi diyoo ee ben ne yapayım,, birde evde yaşlı yatalak annesi yaşlı babası var ,benim oğlanda iice yaşlıların arasında kaldı yavrum yaaa
18 hatfalık hamıleyım kayınvalıdemle bırlıkte oturuyorum allahtan calısıyorum yoksa aksama kadar cıldırırım herhalde eltim her gun ismini ne koyacaksınız yok su isim guzel yok bu güzel bellı degıl dıyorum. Kayınvalıdem de ismi belli kendi ismini koyacakmıs her aksam yatakda aglıyorum sınırımden hayır koymayacagım dıyemıyorum((
ayyyy kumru gel yavrum gel bana gel sen
aynı şeyleri bende yaşadımmmm
bende 2 sene oturdum onlarla
ve kv doğruna kadar n..de n...ye diye tuttudu
allaaaaammmmm ölürümde koymam çok da kötü anlamı
yok edici parçalayıcı falanmış
naptım bende
gittim doğumdan 2 3 gün sonra eşim işteyken
çıkarttım kimliğiniii
Hoopp ela su
oldu da bitti
2 ay küstük kv ile eşim bile tepkilendi ne var ek isim koycaktık falan
amannnn banane ya ben doğurdum ne diye koyacakmışım başka çocugumu yok onlar niye koymadı
yoo benim eşimde tepkilendiallahtan eşim sen ne ıstersen koyacaksın dıyor ama yıne de moralım bozuluyor::(
bir an once evımı alsamda cocugumu karısmadan buyutsem(
ulenn artık oturup sizinle rahat rahat yazışmak gevşek gevşek konuşmak istiyorum yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ayyyy kumru gel yavrum gel bana gel sen
aynı şeyleri bende yaşadımmmm
bende 2 sene oturdum onlarla
ve kv doğruna kadar n..de n...ye diye tuttudu
allaaaaammmmm ölürümde koymam çok da kötü anlamı
yok edici parçalayıcı falanmış
naptım bende
gittim doğumdan 2 3 gün sonra eşim işteyken
çıkarttım kimliğiniii
Hoopp ela su
oldu da bitti
2 ay küstük kv ile eşim bile tepkilendi ne var ek isim koycaktık falan
amannnn banane ya ben doğurdum ne diye koyacakmışım başka çocugumu yok onlar niye koymadı
ulenn artık oturup sizinle rahat rahat yazışmak gevşek gevşek konuşmak istiyorum yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yoo benim eşimde tepkilendi
ama sonra iyiki koymamışız dedi:)
anam sende az değilsin haaaaaa
hoş bende senden kalır yanım yok ta
doğuma kadar efe diye kararlaştırdık eşimle
doğuma gittim iki gün anasında kaldı başladı apo olacak oğlumun ismi falan dedi
tabi ben dellendimm baya sinir stres
ama benim dedim olduuu
sonra bir kv deyim komşusu geldi
bana gelın hn GELİN HN DEDİ
bende baktımm
hiç bu isim olmamış
buna münasip olan kb ismi imiş
bende bir bakış attım kadın dövecek gibi çıktım gittim oda
kadın o gündür bugundür pek konuşmaz benle
sanki tasası ona düştü
anam sende az değilsin haaaaaa
hoş bende senden kalır yanım yok ta
Doğuma kadar efe diye kararlaştırdık eşimle
doğuma gittim iki gün anasında kaldı başladı apo olacak oğlumun ismi falan dedi
tabi ben dellendimm baya sinir stres
ama benim dedim olduuu
sonra bir kv deyim komşusu geldi
bana gelın hn gelin hn dedi
bende baktımm
hiç bu isim olmamış
buna münasip olan kb ismi imiş
bende bir bakış attım kadın dövecek gibi çıktım gittim oda
kadın o gündür bugundür pek konuşmaz benle
Sanki tasası ona düştü
bende anlamam çocuğun isminden millete nee
sen ister koyarsın ister koymazsınn
kime ne oluyor hakkatennn
anne babaya düşer bu durumlar
onlar anlaşıp koyar o kadar bizde de aynen öyle oldu
kimse onu koy bunu koy demedi zatenn
:)) aynen ya bırakın bızım cocugumuz bız karar verelım başka cocukları koymamıs son gelınım dıye ısmını koyduracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?