Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

boşverrrr iii yapmışsın bak bize yağmurla ben haftasonu temzilik yaptık kimse madalya takmadı yane:)))

bende akşam volkan konak vardı o söyledi ben ağladım.....duygusala bağladım kendimi

boşverrrr iii yapmışsın bak bize yağmurla ben haftasonu temzilik yaptık kimse madalya takmadı yane:)))

bende akşam volkan konak vardı o söyledi ben ağladım.....duygusala bağladım kendimi
ağlama deyinceeee
myheart nerdeeeeeeeeeeee

kıyamam yaaaaaa

neden ağladın kiiii

gönder canımnolacakkk
ilahide dinlerr sosyal de olur cocukkkk
bişi olmazzzzz

belki daha uslanır olgun olur diyorummm çevremde o yaşta çocuğa dini eğitimmi verilir demeye çalışan da çok,biz anne baba olarak ne veriyoruzki diyorum bazen belki bizim görevimizi onlar üstlenir diyorum bende artısı olur düşüncesindeyim

oyunun adı nalınlar canım .ankara dt nun oyuncularıydı,turneye çıkmışlar, istanbula gelirse muhakkak git ,komedi oyunu ,çok güzeldii.

oyunun adı nalınlar canım .ankara dt nun oyuncularıydı,turneye çıkmışlar, istanbula gelirse muhakkak git ,komedi oyunu ,çok güzeldii.

Hmmm hiç tiyatroya gitmedim ben, sinemaya gittim daha çok..
Vakit bulursam gitmeye çalışırım..
Bu aralar malum yoğunumm

myhearttt evet yasemin de yokkkk

gurbet , hayatın zorlukları,annemi babamı özledimm ,annem dün akşam kuzeninin eşi vefat ettii cenazedeydi,,onları görememek onları düşündümm offff((((((

Sen istanbuldasın değil mi

annenler nerede ki

myhearttt evet yasemin de yokkkk

gurbet , hayatın zorlukları,annemi babamı özledimm ,annem dün akşam kuzeninin eşi vefat ettii cenazedeydi,,onları görememek onları düşündümm offff((((((

anneden babadan kardesten uzakta yaşamak kadar zor birşey yok,
bazen toplanılır yemek yenir ,sen yoksun ,pikniğe gidilir sen yoksun ,al işte cenaze olur yine sen yoksun...

vafe sizin ilerde taşınma durumunuz yok mu ? kalıcı mısınız orda ?

Sen götür beniii :26:

İnşallah değildir ewet..
Hastalık çok kötü ya, şaftım kaydı benim 1 haftada yüzüm pörtledi resmen
Yoğundur buyuk ihtimall..

süper fikir gerçekten götüreyimmmm

hem de çocuk tiyatrosuna gidelimmmm

ufaklıklarla ne dersin....

eşim bazen emeklilikte taşınırız diyor,,,eşimin iş durumu samsunda yok ,ailem ilk zamanlar çok istediler yerleşmemizi hatta anneciğim hazırda ev var kira derdi yok,,kendi kırtasiye dükkanı vardı onuda sana verim işlet dedi bi eşim iş çevre bulacaktı gözü almadı,bende hiç diretmedim,çok şükür mutluyum evimde ama özlem çok zor işte,,şimdi evimizide aldık burdan oralara yerleşmemiz çok zor anlıyacağın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…