- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi angelgozde
-
Güzel anneye benden de kocamannn bir öopücükkHannaz Esseteacher zarifinci Asiyemmm2121 @minik meleklerim @Hazal bulca @Elif D __Dahlia__ Psikolojik Deliii @zms rainbow @_heidi_ Masmavi bir yol @Mor Vampir @HemDeliHemAsik H E cayimin sekeri @MAL KABUL @-Mahperi- D DeliHA35 @Madammor Eses07 @hippotalamus @GangstaWalk Anti Depresan @Vinka @-Asmin- @biriiicik @minnakhatun01
@BeautifulPanda0814 @birzamanlarbenn
Teşekkürler kızlar ❤❤Eses07 esoooooooom! ♡♡♡♡♡♡♡
Utandım şimdiböyle güzel bir kadından hem kalp hemde öpücük.bu kadarı çok fazla
Hannaz Esseteacher zarifinci Asiyemmm2121 @minik meleklerim @Hazal bulca @Elif D __Dahlia__ Psikolojik Deliii @zms rainbow @_heidi_ Masmavi bir yol @Mor Vampir @HemDeliHemAsik H E cayimin sekeri @MAL KABUL @-Mahperi- D DeliHA35 @Madammor Eses07 @hippotalamus @GangstaWalk Anti Depresan @Vinka @-Asmin- @biriiicik @minnakhatun01
İyiyim bende canım. İdare ediyorum işte. Bu aralar herkesten hamilelik haberi alıyorum bende özeniyorumIyiyim zarifim biraz aksiyon biraz duygusal biraz komedi biraz trajedi idare ediyoz:)) valla 3 aylıkken kız dedi bir hafta önce gittim erkek dedi du bakalım nisanda gidince ne diyecek :) şimdilik en son erkek dedi hayırlısı sağlıklı olsun da:) sen nasılsın canım arkadaşım♡?
❣❣❣❣❤Rica ederim
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Hannaz Esseteacher zarifinci Asiyemmm2121 @minik meleklerim @Hazal bulca @Elif D __Dahlia__ Psikolojik Deliii @zms rainbow @_heidi_ Masmavi bir yol @Mor Vampir @HemDeliHemAsik H E cayimin sekeri @MAL KABUL @-Mahperi- D DeliHA35 @Madammor Eses07 @hippotalamus @GangstaWalk Anti Depresan @Vinka @-Asmin- @biriiicik @minnakhatun01
ben bir gidip kendime geleyimUtandım şimdi
Hiç te çok değil bence
Ahh..!!Canim beni de unutmamışsınHannaz Esseteacher zarifinci Asiyemmm2121 @minik meleklerim @Hazal bulca @Elif D __Dahlia__ Psikolojik Deliii @zms rainbow @_heidi_ Masmavi bir yol @Mor Vampir @HemDeliHemAsik H E cayimin sekeri @MAL KABUL @-Mahperi- D DeliHA35 @Madammor Eses07 @hippotalamus @GangstaWalk Anti Depresan @Vinka @-Asmin- @biriiicik @minnakhatun01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?