nasıl yapıyon güzel soru cnm yaa ama yeni öğrendim bende hehe tam öğreniyim söz anlatcemkaydirigubbakcemile3çokkkkkk qüselllllllll yaaaaaaaaa nasıl yapıonnn
maşallah nazar demaz insallah topıgıne
ÇOK DOGRU BİR SÖZ ben çok begendim
ÇOK DOGRU BİR SÖZ ben çok begendim
naptın bugunemoş sesin çıkmadı
napıyım ayy evdeydim hiç çıkmadım evdenalkisalkisalkisbüyük bi başarı dimi benim içinkaydirigubbakcemile3
bugünmüüü gittiniz dünmüCADIARZUneren ağrıyodubizde saat 10 gibi annenlere gittik sancım vardı apo ayıp olur diye zorla götürdü beni
kızlar size iyi qeceler kocaman öpüyorum sizleriiiiii ben artık qidem kocam daha beni bekliyoookaydirigubbakcemile3 qüya hemen yatacaktım 3,30 saat olduuu:lepi: belkim uyurum birassssss
haaaaaa bu arada kızlar reqaip kandiliniz mübarek olsun.allahım tüm dualarınızı kabul etsin qönlünüzdeki muratları wersin inşallakk:Saruboceq:
kızlar size iyi qeceler kocaman öpüyorum sizleriiiiii ben artık qidem kocam daha beni bekliyoookaydirigubbakcemile3 qüya hemen yatacaktım 3,30 saat olduuu:lepi: belkim uyurum birassssss
haaaaaa bu arada kızlar reqaip kandiliniz mübarek olsun.allahım tüm dualarınızı kabul etsin qönlünüzdeki muratları wersin inşallakk:Saruboceq:
mirmirmirmiryengooooooooşşş ben yatıyorumm cnmm iyi geceler sana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?