- Konu Sahibi KaradenizliBayan
Vize falan halledince hemen kac gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy 2 çocuğum var nasıl 1 yazdım :))Ahh ahh.. aşkınızdan ölseniz geberseniz bile birlikte oturmayın kv nizle.. eğer size ayrı bi ev açamıyorsa evlenmesin bi zahmet.. 1 çocuğum var.. eşim artık annemle yaşıcaz dese inanın boşanırım..
Tamam mesaj atacağımGerçekten kaçmak istiyorsan sana yardimci olabilirim. Sadece pasaportunu ve iki parca eşyanı alıp evden alıyorlar sizi ve güvenli bir yere götürüyorlar. Orda kalmak zorunda degilsin. Gidip oturumunuzda alırlar herseyinle ilgilenirler. Biletini bile alırlar. Almanyada bu tür seyler mümkün. Eminsen arayıp konuşabilir sana yönlendiririm
Bacim 400 euro derdinde olmali parasi yoksa cezayi ödemeden nasil çıkacak ya da para cezasini hapis yatarak ödeyecek kolay mi 400 euro derdindesin demekYa yurtdışına evlenip kalabalık bir aileye köle olarak resmen gidiyorsun
Baştan bunu da nasılsa anlamıyorsun
Eşin başka adama git diyor sen havaalanında ödeyeceğin 400 euro ceza derdindesin
Bu kadar hakarete,lafa çekip gidemiyorsan biz ne diyelim
Bekle oturma iznini bekle,eşin de sensiz ölürmüş zaten
Bacim 400 euro derdinde olmali parasi yoksa cezayi ödemeden nasil çıkacak ya da para cezasini hapis yatarak ödeyecek kolay mi 400 euro derdindesin demek
Tabiki o durum kötü ama calismiyor eside vermiyorsa verdiği 40-50 liraysa kötü.Yurtdışına kalk git 400 euro n olmasın yanında
Üzgünüm ama çocuk gibi
Çocuk gibi kaynananda kal,köle gibi hizmet et,10 yaşında gibi çok ihtiyaç duyduğunda paran bile olmasın
Burada okuyorum da ne kafayla yurtdışına gidiyorlar anlam veremiyorum