Bilemiyorum bende mi sorun var baska basina gelen yok heralde asla yemem ama koklamaktan alikoyamiyorum kendimi. Ve isin ilginci camasir suyundan nefret ederdim ..yani anlamaya çalışıyorum hani hoş kokulu bir sabun, şampuan, duş jeli filan değil ki bildiğimiz çok da hoş kokmayan cif. ay böyle dedim ama sakın hoş kokulu kimyasal malzemeleri yemeye kalkmayın.
siz yine de çok koklamamaya çalışın Allah korusun bebeğe zarar vermesin.Bilemiyorum bende mi sorun var baska basina gelen yok heralde asla yemem ama koklamaktan alikoyamiyorum kendimi. Ve isin ilginci camasir suyundan nefret ederdim ..
Limonluuu :)Limonlu mu limonsuz mu kız
Canin cekiyosa ye. Yiyemiyosan da konu acmanin mantigi nedir?Canim sen fake oldugumu dusunebilirsn de oyle olsa cinsellikte konunacarim isimmi yok bu saatte bunun yalanini yapicam. İnnilmaz derecede canim cekiyor vallahi billahi tabikide yiyemiyecegimi biliyorum.
gebe kaldınız mı hiç?konu fake diyorum yani. fake olmadığını varsayarsak da cif dahil temizlik malzemelerinin "kafaya dikilmeyeceğini" biliyorsundur, ne diyelim ki ilaveten ?
Canin cekiyosa ye. Yiyemiyosan da konu acmanin mantigi nedir?
Çok ilginç:)Selam bayanlar ,
Hamileyim ve canim inanilmaz derecede cif yemek istiyor
2 Aydir tahammulum kalmadi dayanamayip bir siseyi kafama diklicem diye korkuyorum.
Sonucta kimyasal ve engel olmaya caliiyorum nefsime . Naneli seker ve sakiz la bazen bu istegim biraz diniyor. Hayir yani cilek karpuz tursu degilki temizlik malzemeleri cekiyor ceke ceke canim :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?