Hayır demek neden bu kadar zor 😒

Pesss utanmazlığın da bu kadarı. Kendinizi daha fazla kullandırtmayın, arabamı kimseye vermiyorum diyip lafı ağızlarına tıkayın. Kaldı ki çoğu samimi arkadaşınız değil. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Çekinmeyin
ay inanılmaz gerçekten...

konu sahibi ben otobüsle gideceğim işe, araba fazla yakmaya başladı,böylesi daha ekonomik oluyor, eğer arabayla gidelim derseniz yakıtı bölüşelim o zaman olur diyin açıkça.

arsız insanlar en sinir olduğum canlı grubudur. :KK12:

Çok ilginç ilk defa böyle bir şey duydum. İş yernde bir kere arkadaşımın arabasını aldım. Çoook acil bir şey olmuştu arkadaşım yalvardı taksiye binme uzak yol. al arabamla git yarın getirirsin diye.
Baştan yanlış yapmışsınız siz. İlk istendiğinde arabanız bunun anormal olduğunu belirtmeliydiniz.
Salak kafam😒 İnsanları kırmayayım dünya malı için dedim 😒

ay inanılmaz gerçekten...

konu sahibi ben otobüsle gideceğim işe, araba fazla yakmaya başladı,böylesi daha ekonomik oluyor, eğer arabayla gidelim derseniz yakıtı bölüşelim o zaman olur diyin açıkça.

arsız insanlar en sinir olduğum canlı grubudur. :KK12:
Bir kere verdiler ama iş arabadan da çıktı para istemeye döndü benim maaşımı hesaplıyorlar😒

Ayyy benim arabam çok kıymetlidir.

ÇoK sevdiğim kuzenim abla ben de kullanabilir miyim senin yanındayken dedi.

Veremem ablası bi yere vursan farzı misal ne olacak. Ikimiz de kötü hissederiz. Dedim.

Bi daha da öyle bir şey demedi.

Arabamı vuracaksam da ben vururum.

Ve Allah mecbur etmesin ama kimsenin arabasını kullanmaya kalkmak gibi çılgınlıklar yapmam.

Insanlar ne tuhaf. Birinin arabasini carpsam gider kendimi karadenizin soğuk sularina birakim tövbeler olsun

Ayyy benim arabam çok kıymetlidir.

ÇoK sevdiğim kuzenim abla ben de kullanabilir miyim senin yanındayken dedi.

Veremem ablası bi yere vursan farzı misal ne olacak. Ikimiz de kötü hissederiz. Dedim.

Bi daha da öyle bir şey demedi.

Arabamı vuracaksam da ben vururum.

Ve Allah mecbur etmesin ama kimsenin arabasını kullanmaya kalkmak gibi çılgınlıklar yapmam.

Insanlar ne tuhaf. Birinin arabasini carpsam gider kendimi karadenizin soğuk sularina birakim tövbeler olsun
Bende kimseden bir şey isteyemem 😒 5 lira borç almışlığım yok kimseden 😒

İlk seferden hayır diyecektiniz. Şimdi bir az zor olur ama olur. Kendime gerekli veremem deyin. Bir bahane bulun artık vermiyorum deyin bitti gitti. Şahsen ben olsam kimseye vermem, gerçekten zor durumda olan güvendiğim biri değilse

Arkadaşlar Allah razı olsun sizden o kadar çok arayan soran isteyen oldu ki arabamı fırsat bu fırsat diyip 'Rent a Car' işine giriştim sayenizde sağolun varolun malum günümüz şartlar ama merak etmeyin resmi ve dini bayramlar olmak üzere sevgililer günü ve özellikle benim doğum günümde 20% indirim yapacağım sizlere hani bana sürpriz falan yapmak isterseniz arabasız olmuyor bunu en iyi siz biliyorsunuz iki adımlık yol bile gidilmiyor yazın durumunuza :) Allahın keneleri...

Back
X