Hayır demek neden bu kadar zor 😒

Yüz verince astarını isterler.
Hayır diyemezseniz daha çok başınız ağrır.
Çıkar meselesi hepsi iş hayatı özelikle.
Bi kaç gün arabasız gidin, arabayla gelmedim diyin belki anlarlar.
Hayır demeyi öğrenin..

Samimiyetsiz olan her şeye karşıyım ve malım çok kıymetlidir.
Arabaya bişey olsa karşılayacaklar mı ?

iş ortamından tanıdığım bi arkadaş vardı. sebepsiz yere bir gün iyi iken 5 gün yüzüme bakmazdı .

Sonra ben işten ayrılıp arabayla gezince ,bana yazmaya başladı birlikte gidelim gezelim görüşelim diye ,arabanın tekerine bile bindirmem ,değmez çünkü 🤣🤣

siz hayır demediğiniz için sizi resmen kullanıp işlerini görüyorlar ,müsait değilim deyip geçin Ya ,içime dert edeceğime onlara dert olsun ..

Herkese iyi akşamlar🙋‍♀️ 3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu😒 Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum😒 Bunun bir kolay yolu var mıdır 😒 Nasıl hayır diyebilirim 😒Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
Nasıl ve neden bir kolay yol arıyorsunuz anlayamadım..hayır veremem diyeceksiniz arabamı bu kadarda basit bişey tek kelime..bir yere gitmek istediklerinde de kendiniz de istiyorsanız gidersiniz istemiyorsanız müsait olmadığınızı soyleceksiniz .bunu dusunupte dert etmeye ne gerek var..

Arkadaşlar Allah razı olsun sizden o kadar çok arayan soran isteyen oldu ki arabamı fırsat bu fırsat diyip 'Rent a Car' işine giriştim sayenizde sağolun varolun malum günümüz şartlar ama merak etmeyin resmi ve dini bayramlar olmak üzere sevgililer günü ve özellikle benim doğum günümde 20% indirim yapacağım sizlere hani bana sürpriz falan yapmak isterseniz arabasız olmuyor bunu en iyi siz biliyorsunuz iki adımlık yol bile gidilmiyor yazın durumunuza :) Allahın keneleri...
Bayıldım bu fikre🙈

Samimiyetsiz olan her şeye karşıyım ve malım çok kıymetlidir.
Arabaya bişey olsa karşılayacaklar mı ?

iş ortamından tanıdığım bi arkadaş vardı. sebepsiz yere bir gün iyi iken 5 gün yüzüme bakmazdı .

Sonra ben işten ayrılıp arabayla gezince ,bana yazmaya başladı birlikte gidelim gezelim görüşelim diye ,arabanın tekerine bile bindirmem ,değmez çünkü 🤣🤣

siz hayır demediğiniz için sizi resmen kullanıp işlerini görüyorlar ,müsait değilim deyip geçin Ya ,içime dert edeceğime onlara dert olsun ..
Bende içten oçe öyle düşünüyorum ama uygulamaya geçemiyorum 😒

Nasıl ve neden bir kolay yol arıyorsunuz anlayamadım..hayır veremem diyeceksiniz arabamı bu kadarda basit bişey tek kelime..bir yere gitmek istediklerinde de kendiniz de istiyorsanız gidersiniz istemiyorsanız müsait olmadığınızı soyleceksiniz .bunu dusunupte dert etmeye ne gerek var..
Dertleri be değilim ki zaten araba 😒 Tek araba da değil maddi olarak da kullanmaya çalışıyorlar😒

Bir kere verdiler ama iş arabadan da çıktı para istemeye döndü benim maaşımı hesaplıyorlar😒
Iyi de me münasebet . Net olun birazcık ve sizinle paranız arabanız icin görüşen insanlar yarın kötü gün de zaten yanınızda olmayacak bu kesin birşey . O yuzden verip kötü olacağınıza vermeyip kötü olun. Zamanla hayır demek çok rahatlatacak sizi inanın. Zorlayın biraz kendinizi ki ne haddine insanların başkasının arabasını istemek maaşını hesap etmek

Iyi de me münasebet . Net olun birazcık ve sizinle paranız arabanız icin görüşen insanlar yarın kötü gün de zaten yanınızda olmayacak bu kesin birşey . O yuzden verip kötü olacağınıza vermeyip kötü olun. Zamanla hayır demek çok rahatlatacak sizi inanın. Zorlayın biraz kendinizi ki ne haddine insanların başkasının arabasını istemek maaşını hesap etmek
Normal geliyor demek ki 😒

Herkese iyi akşamlar🙋‍♀️ 3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu😒 Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum😒 Bunun bir kolay yolu var mıdır 😒 Nasıl hayır diyebilirim 😒Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
İşim var. Ağda yapıyorum. akşama kadar ağda yapacağım, arabada ağda yapıyorum. Arabanın benzini yok çok pahalı alamadım. Geçen 3-5 kişi dağa istedi binip binip benzini yemişler doldurmamışlar. Param yok arabayı almaya gelirken bana da 300 TL getirir misin acil lazım.... söyleyin bunları.

Kaza vs olursa sigortada sıkıntı çıkar artık vermemeye karar verdim deyin. İnsanlık yüzsüz gerçekten.

Ayol ne diye arabayı veriyorsunuz ceza sindan tut kazasina kadar her şey olabilir ayrıca neden siz ödüyorsunuz kendinizi bukadar kullandirmaniz normal degil hayır demenin tek yolu hayır demektir kararli olun isim var diyin veremem diyin aaaa sinir oldum

direkt hayır, emanet vermiyorum ödünç vermiyorum diyemiyorsanız her istediklerinde ya da sorduklarında bahane yaratmaktan başka çareniz yok. elaleme vermekten iyidir.
iş arkadaşları olduğu için işe giderken, işten dönerken beni de şuraya bırakır mısın gibi emrivakiler yapıyorlar diye düşünüyorum. ters yöne gidicem ben, yolumun üstü değil deyip geçiştirin.
bu insanların sizi maddi olarak sömürüp arkanızdan da çok kötü şeyler söylediğine eminim desem?
zaten iş arkadaşları yani. kazansanız ne olur kaybetseniz ne olur onları. tamamen çıkar ilişkilerine dayalı bir şeydir iş arkadaşlıkları.

Back
X