- Konu Sahibi LolaBunnyy
Ben şöyle düşünüyorum okunan kitaplar kütüphane oluşturup saklamak için değildir bir kere hadi çok beğenip bir kere daha okuduğunuz kitap bir daha okunmadan rafa kalkıyor bir kitap ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar işlevsel olur başkaları da okusun öğrensin bu kitapların amacına da ters ben hiç nasıl ben para verdim o da versin alsın demedim hatta biri bir kitabı okumal istiyorsa ve o bende varsa sormadan veririm kitap biriktirmeö geri getirmesini tabi isterim ve gerçekten okuyacak kişiye veririm ama biriktirmeö ben şu kadar kitap okudum demek için bir odaya tıkmam o canımm kitapları
Bu bi tercih meselesi. Düşüncenize saygı duyarım, ama benimkinide bi hobi olarak görebilirsiniz.
İleride çocuklarım olup-büyüdüklerinde hatta ben öldüğümde ellerinde benim ellerimin gözlerimin değidiği bişeyler olsun isterim.
Annemiz bu kitapları okumuş diyip onlarda okusunlar isterim. Bu tamamen duygusal bi durum, benim gibi düşünmeyebilirsiniz. Bu bi sebep.
Bi ikinci sebepte ben bi kütüphanem olsun istiyorum yani, bunun illa bi gerekçesi olması gerekmez.
Ben para verdim başkalarıda versin diyede hiç düşünmedim açıkçası, parası olmayanda küyüphaneye kayıt olup oradanda okuyabilir pekala. Bunu bende yapabilirim, ama yapmıyorum. Çünkü saklamak istiyorum.
Hatta ve hatta önceden okuyup saklamadığım kitaplarıda elim bollaştığında tekrar temin edicem.
Dediğim gibi bu tammen tercih meselesi.