- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi LolaBunnyy
etmeyin işte akıbetini. benden çıktı şimdi başkaları okuyorrr deyin... yani birine ödünç verilmiş kitabı, onun elinde görünce aa ben ucunu kıvırmazdım nolmus falan dersenız size çok net söleeyim o kitap o gece bırakılır okunmaz. sizden çıktıktan sonra bitirin onu. yani kitaptan alcağınızı aldınız şimdi bırakın birileri alsın bi yerlerde. yani ötesini berisini düşünmek işleri zorlaştırı. ımm ben ayşeye evrdiyidm o fatmaya diye düşünmekten katil olursunuz. sizden alıp okumayanın kendi ayıbı. siz o artık başkalarına feyz veriyor deyip bu mutluluğa erişin yeter...
Yok ben daha önce de yazdım 11 yaşımda kitaplarımı ödünç vermeyi bıraktım içine çizilmiş aptal kapleri görünce. Küçüklüğümden hatırladığım en büyük acılarımdan biri. Kitap kolay alınmazdı çünkü. Şimdi annem kardeşime habire d&r'dan kitap alır. Biz çocukken öyle miydi. Ah bir de okumuş olsaydı verdiğim kişi... Bu konuda bencil, cimri ve paylaşımsız olmaya karar verdim. Böyle daha mutlu oldum. Kötü biliyorum. Neyse ki kitaba ulaşmak çok zor değil artık..

Yani aslında sorun nasıl mutlu olmamız gerektiğinden ziyade bizi mutsuz eden şeylere hayır diyebilmek.
Son düzenleme: