Uzun süredir konuştuğum görüştüğüm iki arkadaşım var , benım dolabımı kendı gardropları gıbı kullanıyorlar ben dert etmemiştim , çoğu pahalı kıyafetimin üzerine bişey döküldü vs … öyle gidiyor , bana parasını verse bile olmuyor çünkü o elbiseyi ben zaten ındırımlı almışım ve belli markalar sezonu harici zaten üretmiyor yanı ıstesem de aynısı yok.. sormadan bi sürü eşya verdim , ta ki düne kadar ,.. bir trençkot aldım , bana tam olmadı iade edicem dedim arkadaş resmen iade etme diyor , ama bana olmadı ve zaten çok harcama yaptım bu ay iade etsem iyi olur diyorum ailenden para iste diyor .. işin en kötüsü ben çocuğu olan bir insanım kendım bu kadar kullanılıyorsam çocuğuma ne öğreteceğim ki .. hayır dersem benımle ilişkisini bitirecek gibi gelıyor , samımı olduğum birisi zaten . Şimdiye kadar Bu kadar şey verip te bişey vermediğim an zaten kötü olan ben olacağım bunu da çok iyi biliyorum.. ben ondan tek bşr şey dahı ıstemedim şimdiye kadar.. ama artık kıyafet vermezsem de biliyorum bozulacak zoruna gidecek , çünkü daha önce çok sevdiğim bir elbise verirken dikkat edersen sevınırım demiştim o bile zoruna gitmişti , istemem kalsın demişti , çocuğum adına üzülüyorum ne aptal bir annesi var….